Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

Capricorn,sveika atejus su tokia grazia ir skoninga dezute.biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sugalvojau pagražinti batų dėžutę visokiems niekučiams susidėti, bet galvoju, gal ją reikia pirmiausiai nugruntuoti ir kokiu gruntu geriausiai? ax.gif
Atsakyti
Merginos SOS help.gif

gal žinote sintetinį laką, kuris džiutų tik kelias valandas, nesvarbu ar aerozolis, ar ne. 4u.gif
Atsakyti
Gal jau ir buvo aptarėte, bet pražiopsojau.Merginos, o lietuvišką akrilano firmos sendinimą reikia pirma sintetiniu laku užtvirtinti ir tik po to lakuoti ar galima iš karto lakuoti?
Atsakyti
gabi preitaoij temoij rase ir foto buvo imetus. masininis lakas
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 08 05, 22:47)
Capricorn,sveika atejus su tokia grazia ir skoninga dezute.biggrin.gif

Labas ir ačiū už įvertinimą 4u.gif

Man pačiai toks mielas tas daiktelis, ir toks išsvajotas...labai norėjau išmokti dekupažo ir manau man pavyks...kuo toliau-tuo tobulėsiu...kaip ir jūs... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, nesulaukiau vakar atsakymo ax.gif
Na paaiskinkit jus man zaliai, nuejau i artmanija blizgesio itrynimams sendinimo, tai manes paklause koki sendinima turiu, akrilini ar aliejini blink.gif
Nugi nemazai skaiciau, bet kad sendinimai tokie ar tokie buna tai negirdejau. Kaip juos atskirt? ir i kuriuos ka galima itrinti ir ko negalima ax.gif

Itryniau darbeli akriliniais blizgiais dazais, bet nevisur jis graziai paskui su vandeniu nusivale, is kart valiau, bet jau kaip ir spejo pridziut verysad.gif

Darau draugei dezute su serveteles per visa dangteli, priklijavau siaip ne taip idealiai su vandenuku is trecio karto, aptepiau klijais ir sugalvojau pasinaudoti patarimu prilyginti doh.gif Su sviestiniu popierium, servetele pasiliko ant popieriaus prikibusi doh.gif su vandens srove irgi nesigavo, vistiek rauksleles yra. Zodziu suvargau doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau labai miela plauku sepeti, bet jis plastmasinis.. akrilas ant jo nelimpa verysad.gif (nesijuokit, man tai buvo visai nejuokinga naujiena blush2.gif )

Niekaip nerandu informacijos apie dekupaza ant plastiko g.gif

Buciau labai labai dekinga jei kas apsviestu mane 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktooorija: 06 rugpjūčio 2009 - 08:21
QUOTE(dais @ 2009 08 05, 23:06)
Gal jau ir buvo aptarėte, bet pražiopsojau.Merginos, o lietuvišką akrilano firmos sendinimą reikia pirma sintetiniu laku užtvirtinti ir tik po to lakuoti ar galima iš karto lakuoti?

pirma sintetiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 08 06, 08:20)
Nusipirkau labai miela plauku sepeti, bet jis plastmasinis.. akrilas ant jo nelimpa verysad.gif  (nesijuokit, man tai buvo visai nejuokinga naujiena blush2.gif )

Niekaip nerandu informacijos apie dekupaza ant plastiko g.gif

Buciau labai labai dekinga jei kas apsviestu mane 4u.gif  4u.gif

galima bandyt gruntuoti plastikinį paviršių, kad akrilas liptų. Kai kurios pašiausia paviršių švitriniu popieriumi. O visa kita dekoravimo eiga kaip ir ant kitų paviršių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 08 06, 09:58)
galima bandyt gruntuoti plastikinį paviršių, kad akrilas liptų. Kai kurios pašiausia paviršių švitriniu popieriumi. O visa kita dekoravimo eiga kaip ir ant kitų paviršių ax.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif Bandysiu šiaušt rolleyes.gif Su stambesniu ar užtenka ir pvz švitrinio nr 1000?
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 08 06, 10:05)
Dėkui už atsakymą 4u.gif Bandysiu šiaušt  rolleyes.gif Su stambesniu ar užtenka ir pvz švitrinio nr 1000?

man ir pašiaušus nieko nesigavo smile.gif irgi čia buvo naujiena biggrin.gif
Atsakyti