jei ten koks apsikabinimas ar butuko davimas tai viskas ok ,bet jeigu jau perdaug tai tikrai nea
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 10 27, 10:01)
jei ten koks apsikabinimas ar butuko davimas tai viskas ok ,bet jeigu jau perdaug tai tikrai nea
Pritariu
man net šlykštu būna žiureti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 10 27, 10:21)
man net šlykštu būna žiureti
Aišku šlykštu, būna tokių atvejų, kad atrodo ims ir tiesiog ant gatvės pradės lytinį aktą O gal tik mums taip atrodo, o jiems Extreem'as
gal ,bet suauge protingi zmones taip nesielgia
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 10 29, 20:09)
gal ,bet suauge protingi zmones taip nesielgia
Sutinku, bet kaip matom būna ir išimčių
QUOTE(Dieter @ 2009 07 31, 00:04)
Man taip nėra nutikę, nes kad ir kokia ta meilė būtų nei aš, nei MB nemėgstam viešai to demonstruoti. Iš tiesų, tai daryti nedera. Tik ne viešoje vietoje. Apsikabinti, paimti už rankos, maža bučinį į skruostą, lūpas, sutinku. Bet glebėsčiuotis viešoj vietoj, 'sugrūsti' vienas kitam liežuvius Manau visa tai galima dayt namie, prie jūsų keturių akių.
QUOTE(mocha @ 2009 07 31, 00:53)
Jiems neįprasta matyti tokius vaizdus. Aš irgi nejaukiai jaučiuosi, kai prie manęs laižosi. Nors aišku, tai neturėtų man užkliūti, bet kažkaip kitaip gaunasi. Viešas toks aistros ir meilės demonstravimas nelabai kaip žiūrisi. Pati nesu iš tų mėgėjų atvira forma demonstruojančių jausmus, todėl tokių pastabų sulaukti man neteko.
Na nezinau,jei as susitikdavau su savo antraja pusele susikibdavom rankomis,o jei uzsimanydavom bucinio tai padarydavom jei nera zmoniu aplink,o jei tik atsirasdavo koks zmogutis (praeinantis) tiesiog tai nutraukdavom.Man paciai nemalonu buciuotis pries kitus,o ir paciai matyti nemalonu tai butu
Senai buvo man toks dalykas.. buvome tryse (is pradziu,veliau prisijunge kiti) ,tai as,mano drauge ir jos vaikinas.Na jie senai nesimate,snekejosi ir mane vis itraukdami i pokalbi,juokavom tik as dabar gerai nepamenu to apizodo ka tiksliai as veikiau... Atrodo gaudama zinute is tuo metu esamo savo vaikino ir dar ne is to miesto Na tada puoliau atrasyneti,o jie kaip uztilo,taip uztilo. Tada dar nieko blogo nepagalvojau,bet kai rasydama isgirdau zuvu ciauskejima,tai supratau Sitaip buvo kelis kartus vis sakydavau,jog liautusi,bet veliau labai supykau ir pasakiau,kad jei nori rodyti savo tokia begaline meile,tai bent rodytu tai ne man,nes is tiesu buvo labai nemalonu sedeti,kai jiedu buciuojasi,o as kaip kvailele sedziu Tas mane labai supykde
Senai buvo man toks dalykas.. buvome tryse (is pradziu,veliau prisijunge kiti) ,tai as,mano drauge ir jos vaikinas.Na jie senai nesimate,snekejosi ir mane vis itraukdami i pokalbi,juokavom tik as dabar gerai nepamenu to apizodo ka tiksliai as veikiau... Atrodo gaudama zinute is tuo metu esamo savo vaikino ir dar ne is to miesto Na tada puoliau atrasyneti,o jie kaip uztilo,taip uztilo. Tada dar nieko blogo nepagalvojau,bet kai rasydama isgirdau zuvu ciauskejima,tai supratau Sitaip buvo kelis kartus vis sakydavau,jog liautusi,bet veliau labai supykau ir pasakiau,kad jei nori rodyti savo tokia begaline meile,tai bent rodytu tai ne man,nes is tiesu buvo labai nemalonu sedeti,kai jiedu buciuojasi,o as kaip kvailele sedziu Tas mane labai supykde