Man tai irgi kažkaip atrodo, kad visokie prancūziški bučiniai ir glamžymasis turėtų likti privačioje erdvėje. Kažkaip bent jau man negražu į tai žiūrėti, tai ir pati taip nedarau. Viešoje vietoje būna tik trumpi "pakštelėjimai", susikibimas už rankų ar įsikibimas į parankę vyrui.
Man tokie dalykai netrukdo ir niekada mes nesame sutrukdę niekam savo bučinukais ar apsikabinimais Tiesa, kai aistra liejasi per kraštus, na, nežinau... Gal vertėtų pasilaikyti ją privačiai erdvei, bet pati tai nekreipiu dėmesio pamačius. Matyt dėl to, kad ne vieną porą teko aptikti ir PAČIAM AISTROS įkaršty, if you know what I mean... Žodžiu, man įspūdžio apkabinimai ir bučiniai matyt nebedaro
Sakyciau ,kad abu viesoje erdveje privengiam plesti meiles scenas. Nei mus grazu ,kaip kiti salia musu taip elgtusi ,nei patys to norime. Trumpas pakstelejimas buna .Buna maniskis pabuciuoja man i ranka, kakta, skruosta trumpai. Uzranku susikabinam, nematau nieko tame blogo. Tikrai prancuzisku buciniu prekybos centruose prie kasos neplesiam prie draugu artimu ,vel kitaip Maniskis megsta sveciuose apsikabinti mane, glostyti ir t.t.
Man tai nieko gražaus kai važiuojant autobusu, 20 centimetrų nuo savo veidą, turiu stebėt įsijautusias į meilės reikalus poreles paprasti bučkiai, apsikabinimai miela, tačiau kartais atrodo, kad bandoma išvalyt antros pusės gerklę, o nesibučiuojama
Pati nedemonstruoju savo jausmu viesai, ir nera labai priimtina ziuret i tuos,kurie demonstruoja. Na,apsikabint tai dar nieko,bet jau "laizytis"...Manau,tai turi likti tarp 2 zmoniu, o demonstravimas man labiau primena vaidyba ir nora pabuti demesio centre,negu tikraji nora pabuciuoti. Ar negalima pakenteti? Tipo butina imt ir buciuotis pvz.stotelese? Tipo numirs,jei nepasibuciuos? manau, viskam yra laikas ir vieta,nebutina viesose vietose atvirai rodyt savo jausmus..
QUOTE(Asta L. @ 2013 09 16, 23:54)
Man tai irgi kažkaip atrodo, kad visokie prancūziški bučiniai ir glamžymasis turėtų likti privačioje erdvėje. Kažkaip bent jau man negražu į tai žiūrėti, tai ir pati taip nedarau. Viešoje vietoje būna tik trumpi "pakštelėjimai", susikibimas už rankų ar įsikibimas į parankę vyrui.
pas mus taip pat
labai jau "neskaniai" man ziurisi kai laizosi prie visu
QUOTE(alkante @ 2014 09 01, 01:58)
mes abu kazkaip pries ta viesa "glamzymasi" manau taip daro poreles kurios kartu negyvena ir vis dar susitikineja
nebūtinai mes va jau treti metai kartu gyvenam, turim vaiką, bet tas niekaip neįtakoja mūsų tiesa mes labai nesilaižom viešai, bet bučkiai, laikymasis už rankų, apsikabinimai, pasiglaustymai... traukia vieną prie kito tai ir tenkinam savo poreikius
man trukdydavo kai viena buvau, tada atrodė, kad visi aplinkui tik bučiuojasi ir glaustosi, o aš neturiu prie ko
nors pagalvojau dabar, kad labai jau aistringų porelių ir neteko matyti