Ir aš pritariu daugumai. Nemėgstu žiūrėti, kaip kiti bučiuojasi viešose vietose ir pati to niekada nedarau. Mano MB irgi yra primokytas, kad tam yra vieta ir laikas.. Ne stotelėse, kavinėse ir kitose viešose vietose reikia rodyti savo aistras
Taip pat ir už rankyčių susikibę nevaikštom, man tai paauglių žaidimai.. Nors kartais, kai pamatau vyresne porelę susikibus rankomis, atrodo visai žaviai, bet pati vistiek to nedarau
QUOTE(Dezza @ 2013 06 20, 14:21)
Ir aš pritariu daugumai. Nemėgstu žiūrėti, kaip kiti bučiuojasi viešose vietose ir pati to niekada nedarau. Mano MB irgi yra primokytas, kad tam yra vieta ir laikas.. Ne stotelėse, kavinėse ir kitose viešose vietose reikia rodyti savo aistras
Taip pat ir už rankyčių susikibę nevaikštom, man tai paauglių žaidimai.. Nors kartais, kai pamatau vyresne porelę susikibus rankomis, atrodo visai žaviai, bet pati vistiek to nedarau
man laikymasis uz rankos tikriausiai vienintelis priimtinas dalykas viesoj vietoj, tik dabar vaikas uzima vyro vieta tad labai retai kada einam su vyru susikibe uz ranku
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 07 12, 21:07)
pakstelejimai ir laikymasis uz ranku man grazu ir miela
su B tik ne uz rankyciu vaikstom, o i paranke jam isikimbu
su B tik ne uz rankyciu vaikstom, o i paranke jam isikimbu
Taip, taip jau malonu
As nei labai smerkiu, nei pritariu tokiems viesiems demesio parodymams, kazkaip reaguoju tolerantiskai
Kai pati buvau jaunikle, visko pasitaikydavo, zinoma bet dabar pati (ir mano vaikinas) tikrai nieko "baisaus" viesai nedarom Na, mazas bucinukas, laikymasis uz ranku, apsikabinimai, lengvas paglostymas man bjaurejimosi nesukelia - nei tai daryti, nei pamatyti, kai kiti daro Juk tai jausmai - iki tam tikros ribos tai labai grazu
Kai pati buvau jaunikle, visko pasitaikydavo, zinoma bet dabar pati (ir mano vaikinas) tikrai nieko "baisaus" viesai nedarom Na, mazas bucinukas, laikymasis uz ranku, apsikabinimai, lengvas paglostymas man bjaurejimosi nesukelia - nei tai daryti, nei pamatyti, kai kiti daro Juk tai jausmai - iki tam tikros ribos tai labai grazu
man labai grazu kai poreles eina apsikabinusiosar pamatyti pastelejimus .
juk ati nuostabu!
juk ati nuostabu!
Nieko blogo tame nematau, kad poros eina susikabinę, pasibučiuoja viešai. Pati su MB visada vaikštau įsikibus į parankę, duodu ir noriu butukų.
ai m,kad gal iūs to isaugama,paauglystej buciavausi ant suoliuku,glamziausi ar kai jus ten sakot ir niekas man nebytu irodes kitaip,be tkazkaip neisivaizduoju,kad mes su vyru taip elgumemes,nu kazkaip ...........na buna,kad paksteli ten i skruosta
Iki kol negyvenom kartu tai būdavo visko, o dabar jei būna tai būna tik pakštelėjimas į lūpas ir tiek.