Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiavimasis ir apsikabinimai viešoje vietoje

Man tai tie viesi pasiglamzymai nelabai, nuo pat pradziu su vyru viesai tik susikibe uz ranku bunam blush2.gif
Atsakyti
Laikymasis uz ranku, apsikabinimas, vienas kitas pakstelejimas tai taip, bet tie visi glamzymaisi, laizymaisi viesai tai baisu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 06 13, 14:15)
Laikymasis uz ranku, apsikabinimas, vienas kitas pakstelejimas tai taip, bet tie visi glamzymaisi, laizymaisi viesai tai baisu schmoll.gif

oiii kaip negaliu pernesti tu seiliojimusi viesoj vietoj doh.gif nu cia kai laizosi, grabinejasi. nu tiesiog slykstu schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites perdedat cia man atrodo, visiem nepatinka tie seiliojimaisi viesoj vietoj, bet kas cia dabar daro taip? Ten kokie dabartiniai 17 meciai gal?tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(shyvana @ 2012 06 13, 19:13)
Mergaites perdedat cia man atrodo, visiem nepatinka tie seiliojimaisi viesoj vietoj, bet kas cia dabar daro taip? Ten kokie dabartiniai 17 meciai gal?tongue.gif

siaip tai jo, tikriausiai tik jie, bet ir ju pakanka pvz.viesajame transporte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 14, 10:13)
siaip tai jo, tikriausiai tik jie, bet ir ju pakanka pvz.viesajame transporte biggrin.gif

Na aš pati atrodo dar nepasenusi, tik 23 metus teturiu, bet pritariu daugumai šio forumo dalyvių ir tiems "diedukams ir bobutėms" gatvėje, kad vieša vieta neskirta demonstruoti jausmų. Aišku džiugu pasižiūrėt, kai pvz vaikinas švelniai panelę apsikabinęs laiko, arba rankom susikibusi porelė vaikšto, kurių akys tiesiog spindi žiūrint vienas į kitą. Kažkaip net teigiamai nuteikia, pati užsinoriu saviškio glėby atsidurt. Bet kai pradeda "seilėtis" ir kišt liežuvius vienas kitam, nu kažkaip vulgariai atrodo.. Kažkurią čia dieną autobusu važiavau, sėdėjau sėdynėj, kur būna atsukta prieš važiavimo kryptį, nu ir tiesiai prieš mane porelė jauna sėdėjo ir visą kelionę "laižiakus" publikai rodė. Kažkaip visi aplinkui sėdėję labai nejaukiai jautėsi, bet niekas nieko nesakė. O kas blogiausia, kad net net žiūrint kažkur į šoną ar pro langą nėjo užsimiršt, nes girdėjosi tas "čepsėjimas". Pasakysiu kaip kokia senutė, nu bet BAISU doh.gif
Atsakyti
oi, mes su vyru tikriausiai totaliai nepadorus... bo po siai dienai ir bucinukai, ir apsikabinimai... bet kazkaip daugiausia sulaukiam tik susizavejusiu zvilgsniu.... beje, pastebejau, kad siom dienom labai daug vidutinio amziaus zmoniu labai graziai ir elegantiskai ta meile vienas kitam isreiskia viesose vietose - nu argi negrazu buckis ( ar du ar trys) kuriam nors islipant is traukinio arba pamojavimas traukiniui nuvaziuojant is stoties pro langa?.... man grazu. wub.gif

aisku, pasitaiko, kai ypac paaugliai na... per daug jau "glamzosi"... norisi svelniai pasakyt :get a room... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 06, 13:46)
- nu argi negrazu buckis ( ar du ar trys) kuriam nors islipant is traukinio arba pamojavimas traukiniui nuvaziuojant is stoties pro langa?.... man grazu. wub.gif

Zinoma, kad grazu smile.gif Bet atsisveikinimo ar pasisveikinimo bucinys neprilygsta vulgariam laizymuisi, juk supratau, apie tai kalba eina?
Prisiminiau, kaip mano artima drauge, kaimyne, istekejo, vyras atsikrauste pas ja gyventi. O mes su ja nuo mazu dienu kaip seses buvom, viena pas kita pastoviai. tai budavo uzeinu as pas ja, pasidarom arbatos, susedam paplepeti, ogi ateina jos vyras, atsiseda prie jos ir pradeda laizytis, ciulptis... doh.gif Nu man nei kur akiu deti. nu suptantu, ka tik vede, isimyleje, bet kam taip vaizdziai prie pasaliniu? Po kiek laiko apstojo biggrin.gif
Atsakyti
Aš pamenu, kai dar būdama paauglė ėjau su drauge ir jos draugu į karuseles, o paskui į kiną, tai jie jau taip nekukliai "meilę laužė", kad man labai nejauku buvo šalia stovėti. Nurenginėjo vienas kitą, grabaliojo, o keisčiausia, kad kažkodėl tai aš nesusipatoginus šalia stovėjau. Dabar juokinga prisimint biggrin.gif Bet šiaip pritarčiau, kad padorumas ir saikas privalo būti viešumoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 06 liepos 2012 - 20:43
Tik neišauklėti žmonės viešai vulgariai laižosi rolleyes.gif
mes su MB pakštelim aišku vienas kitam į lūpas, apsikabiname, bet viešai glamonėtis.... schmoll.gif jau tikrai, get a room žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Kai per antra pasimatyma paeme uz rankos,taip ir nepaleidzia wub.gif Visada mes susikibe, apsikabinam, pasibuciuojam ( praeiviu negazdinam nepadoriu elgesiu biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 09 liepos 2012 - 22:00
QUOTE(Soled @ 2012 07 06, 21:43)
Aš pamenu, kai dar būdama paauglė ėjau su drauge ir jos draugu į karuseles, o paskui į kiną, tai jie jau taip nekukliai "meilę laužė", kad man labai nejauku buvo šalia stovėti. Nurenginėjo vienas kitą, grabaliojo, o keisčiausia, kad kažkodėl tai aš nesusipatoginus šalia stovėjau. Dabar juokinga prisimint biggrin.gif Bet šiaip pritarčiau, kad padorumas ir saikas privalo būti viešumoje 4u.gif

dabar jau pasakytume, kad "chebra ka cia dirbat", o tada jausdavomes nejaukiai bet stovedavom salia ir patys gedydavomes i tai ziuredami lotuliukas.gif
Atsakyti