grazu kas su saiku
glamonetis ir laizytis viesoje vietoje pati negaleciau ,o ir i kitus ziureti nenoreciau
Ir vaikstom susikabine, ir pasibuciuojam, ir apsikabinam Man jo uzpakaliukas ziaaauriai seksualus ir tikrai as to neslepsiu! Man grazu, kai poros sedi parkuose apsikabinusios, buciuojasi, burkuoja. Bet nepateisinu vos ne bandanciu viesumoj myletis
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 09, 11:28)
Ir vaikstom susikabine, ir pasibuciuojam, ir apsikabinam Man jo uzpakaliukas ziaaauriai seksualus ir tikrai as to neslepsiu! Man grazu, kai poros sedi parkuose apsikabinusios, buciuojasi, burkuoja. Bet nepateisinu vos ne bandanciu viesumoj myletis
Spėju, kad jūsų meilė dar šviežia
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 09, 16:16)
5metai, neskaitant pasispardymų
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 09, 16:16)
o kodel visos "meiles",kur santykiai ramus,pastovus ir susikibe uz rankuciu ir bucinukai nuolat turi buti "sviezi"?
turiu nemazai pavyzdziui, kur santykiam po 20+ metu ir jie taip idiliskai atrodantys. sakyciau,kad nuo zmoniu priklauso ir tarpusavio bendravimo
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2010 10 10, 19:14)
turiu nemazai pavyzdziui, kur santykiam po 20+ metu ir jie taip idiliskai atrodantys. sakyciau,kad nuo zmoniu priklauso ir tarpusavio bendravimo
Mačiau senjorus taip vaikščiojančius, nu kaipgražu
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 09, 11:28)
labai maza riba tarp tu dalyku kuriuos paminejot,man jau ten parkuose besibuciuojantys visada atrodo kad jei salia butu lova sugultu
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 11, 22:24)
Mačiau senjorus taip vaikščiojančius, nu kaipgražu
ir as esu maciusi,faina
QUOTE(samanta* @ 2010 10 12, 10:06)
x- labai maza riba tarp tu dalyku kuriuos paminejot,man jau ten parkuose besibuciuojantys visada atrodo kad jei salia butu lova sugultu
xx- ir as esu maciusi,faina
xx- ir as esu maciusi,faina
x- Aš nekalbu apie gošlų laižymąsį
xx- Kai pagalvoji, kiek visko ištverta kartu ir taip gražiai bendraut. Ir dar žinau 50m sutuoktinius, kurie iki šiol vienas kitą mažybiniais žodeliais vadina Nevulgariai, ne visą laiką, su saiku, bet kaip gražu klausyt..
labai maza riba tarp tu dalyku kuriuos paminejot,man jau ten parkuose besibuciuojantys visada atrodo kad jei salia butu lova sugultu
Papildyta:
Draugystes pradzioje as megdavau viesai buciuotis apsikabinti, o MB to nemegsta ir grieztai pasakydavo NE . nu ir su laiku as taip ipratau kad pasidariau tokia pati, tiesiog prisitaikiau ir man to nebereikia. gi gali zmogus palaukti kol pareisi i namus ir liksi dviese tai dabar man tai problemu nebekelia
QUOTE(Yadhira @ 2010 10 17, 10:55)
Draugystes pradzioje as megdavau viesai buciuotis apsikabinti, o MB to nemegsta ir grieztai pasakydavo NE . nu ir su laiku as taip ipratau kad pasidariau tokia pati, tiesiog prisitaikiau ir man to nebereikia. gi gali zmogus palaukti kol pareisi i namus ir liksi dviese tai dabar man tai problemu nebekelia
man taip pat buvo draugystes pradzioje,bet maniskis irgi megdavo viesai meile rodyti,na, jauni buvom ir t.t. taciau dabar tai praejo, savo jausmus rodom tik vienas kitam.o mano drauge su savo draugu glebesciuojasi ant kiekvieno kampo,teko vakara praleist su jais abiem,tai kartais tikrai pasijusdavau nepatogiai... manau reiketu pamastyt,kaip jaucias aplinkiniai
nei karto taip nebuvo net per juros svente kur ten tiek daug zmoniu sulaukem tik maloniu komplimentu nekreipkit demesio i tas bobutes ir savo aistru nevarzykit