Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiavimasis ir apsikabinimai viešoje vietoje

QUOTE(meravigliosa @ 2010 06 20, 19:48)
teko matyt kaip viešoje vietoje - bare - ji tariamai kažką kužda jam į ausį o iš tikrųjų sukišusi liežuvį ir darbuojasi...
"laižiakas" viešoj veitoj ar juo labiau tokie pvz. kaip aukščiau aprašiau man ne tik nepriimtina bet ir negražu, ir labiau parodo ne savo santykių (kokie jie romantiški, gražūs ir aistringi bebūtų), o savo nesusitvardymo ir seksualumo viešą demontravimą.

visiškai pritariu. ir man yra tekę ne kartą matyti tokių vaizdų doh.gif siaubas kažkos..
kiek pastebėjau, tai ypač tokios aistros užverda kai reikia porelėms atsisveikinti po pamokų. tuomet nebūna jokių tabu. tačiau baisiausia, kad dar visai jaunutės mergaitės pačios limpa prie vaikinų ir trokšta jų dėmesio. ir jokių šiltų jausmų tarp tokių porelių man nematyti.. schmoll.gif
sutinku, kad tai paprasčiausiais jaunimėlio bandymas pareikšti "aš suaugęs" ..
Atsakyti
Ir pasibučiuojam, ir apsikabinam, ir susikabinam.
Atsakyti
Mes vaikštome susikabinę rankomis, susitikę pasveikinam vienas kitą bučinuku, kartais pakštelim į žanduką, bet visą savo meilę ir aistrą mieliau rodome tik būdami dviese thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Kai norisi pasibuciuojam, aisku ne laiziakais biggrin.gif apsikabinam parduotuvese eilese ar prie sviesaforo, ir susikibe vaikstom beveik visada. Nieko blogo tame nematau.
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2010 06 26, 14:56)
Mes vaikštome susikabinę rankomis, susitikę pasveikinam vienas kitą bučinuku, kartais pakštelim į žanduką, bet visą savo meilę ir aistrą mieliau rodome tik būdami dviese  thumbup.gif  ax.gif

nereikia čia senukams burbuliuoti, juk nepulsi sexu užsiminėti gatvėje biggrin.gif lotuliukas.gif
bučkis vienas, apkabinimas ir viskas nei laižymosi nei kitokių nepadorių dalykų. to užtenka. visiškai sutinku su tavo nuomone. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Paauglystės laikais buvo labai svarbu parodyti kuo daugiau aplinkinių, kad turi vaikiną, kuris tave labai myyyyli ir tavęs trokšta biggrin.gif Dabar savotiška "prabanga" sau tyliai mintyse žinoti, kad taip yra, bet neišsiduoti aplinkiniams ax.gif
Atsakyti
kaip sakant, kas per daug, tas nesveika. Gražu, kai pora tarpusavyje gražiai elgiasi, vienas kitu rūpinasi, susitikus pasibučiuoja į žandukus, laikosi už rankų ar sėdi susiglaudę. Negražu laižiakai, pasiglamžymai, lipimas vienas ant kito ir pn. Labai paaugliška taip demonstruotis.
Atsakyti
QUOTE(Burberry* @ 2010 07 13, 14:11)
Kai norisi  pasibuciuojam, aisku ne laiziakais  biggrin.gif apsikabinam parduotuvese eilese ar prie sviesaforo, ir susikibe vaikstom beveik visada. Nieko blogo tame nematau.

pagirtina wub.gif manasis kazkaip kuklinasi doh.gif
Atsakyti
As su dukra laukiau eileje, susimoketi uz prekes. Pries mane stovejo porele, tai mergina kelis kartus taip piktai paziurejo i mane, o po to puole savo brangiausiam ant kaklo ir puole laizytis. Tai taip nesmagiai pasijauciau, nei bek, nei rek biggrin.gif
Atsakyti
Prie žmonių tai aš irgi manau, jog nevieta savo aistras rodyti. Man ir pačiai nemalonu, kai kokia porelė priešais akis glamžytis pradeda.
Na o mes tai vaikštom susikabinę rankom, apsikabinam, pasibučiuojam, bet taip, kad pašaliniams akių nusukt nereikia smile.gif Nors draugystėj pradžioj tai sunku susilaikyt būdavo, raminti reikdavo vienas kitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 09 10, 17:11)
As su dukra laukiau eileje, susimoketi uz prekes. Pries mane stovejo porele, tai mergina kelis kartus taip piktai paziurejo i mane, o po to puole savo brangiausiam ant kaklo ir puole laizytis. Tai taip nesmagiai pasijauciau, nei bek, nei rek  biggrin.gif

Juokinga ir vaikiška laugh.gif Turėjot pasijusti pamaloninta, nes jos elgesys reiškė "nebandyk į jį net žiūrėti, nes jis mano!" biggrin.gif Vadinasi, mergaitė įvertino jus kaip savo konkurentę - tai komplimentas jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Man gražu ir pati taip elgiuosi. Tik aišku ne reikia tik grubiai ir vulgariai bučiuotis. Viskas turi būti proto ribose smile.gif
Atsakyti