QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 07 30, 21:05)
Sveikos supermamytės, norėčiau paklausti ar jums būdavo taip, kad viešoje vietoje besibučiuojant, besiglebėsčiuojant, būtumėte apibarti senyvo amžiaus žmonių. Mes su berniuku esame dar palyginus neilgai kartu, tad aistros netrūksta, nepavyksta išvengti bučinukų gatvėje ir panašiai, bet nemanau, kad labai jau ten žiauriai mes ištvirkaujam, tikrai esam kaip kiekviena normali porelė, o gal tas bučiavimasis viešose vietose daugumai tikrai tabu? Klausiu, nes jau ne kartą mus apšaukia įvairios bobulytės. Štai kad ir šiandien laukiame stotelėje autobuso paprasčiausiai apsikabinę ir berniukas mane švelniai pabučiavo, o pro šalį ėjusi tetulė emė rusiškai kažką putotis. Tai jau gal koks 6tas kartas...
ką reiškia "besibučiuojant", "besiglebesčiuojant"? Aš nematau nieko blogo, jei eini apsikabinęs, stovi apsikabinus (neturiu omeny, kai stovi taip susispaudę, kad atrodo, tuoj abu susilydis ir taps vienu), pakštelį į žanduką, kaktą, ar atisveikinant į lūpas (pakšteli, o ne laižosi), o visi kiti atvejai man yra nepriimtini.
O dėl bobučių
pas mus viena kaimynė yra ir pasakoja MB mamai, kad matė mus laiptinėje besibučiuojančius
(iš jos pasakojimų supratau, kad buvau prispausta prie sienos ir laižėmės labai ilgai) daugiausiai, ką sau leidžiu viešoje vietoje - apkabinti SB per liemenį ir pabučiuoti į žanduką, o visa kita, kaip kažkas rašė, man jau primena sekso preliudiją ir kai elgiasi viešai taip, man jau yra šlykštu.