Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

Sako gydytoja gripas, nes nei plauciuose nieko nebuvo, nei gerkle neraudona.
Labai uzjauciu, kad taip sergat... Aisku, norisi, kad vaikuciai kuo greiciau pasveiktu...

QUOTE(Afrė @ 2009 10 14, 10:33)
Sveikatos Ūlai 4u.gif  4u.gif  4u.gif O tai iš kur tokia temperatūra? Kiek parų tokia buvo?
Aš nieko prieš su nedarbingumu sėdėt namie,tik vat bėda jo,kad ne ilgiau 14 kalendorinių dienų galima būt vaiko priežiūros nedarbingumui mirksiukas.gif O mūsų Ūla jau 3sav. kaip namie,tai šiandien lėksim pasirodyt gydytojai,žiūrėsiu ką sakys,šiaip buvo nuteikusi nuo pat pradžių,kad 1mėn teks namie pasėdėt.

Atsakyti
Sveikos, apsigrybinau siandien ne tas zodis doh.gif Atlekiu 10.45 i rudenelio svente, o pasirodo.... ji vakar buvo doh.gif Nu ir kaip taip sumaisiau dienas. Zodziu, nepamaciau mergicos eiles deklamuojancios verysad.gif - Boruzeliu mamos, gal kas fotkinot ir nuotrauku turit? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Pirmadieni mano Ula isdroze i darzeli, na ir ka jus manot, vakar jau grizo su didziule sloga doh.gif niekaip nesuprantu, ar cia uzsikrete ar susalo.... ***** beveik 2 savaites isbuvo namuose visiskai pasveikus nuejo ir se tau.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zifke @ 2009 10 23, 10:41)
Sveikos mamytes  smile.gif Pirmadieni mano Ula isdroze i darzeli, na ir ka jus manot, vakar jau grizo su didziule sloga  doh.gif niekaip nesuprantu, ar cia uzsikrete ar susalo.... ***** beveik 2 savaites isbuvo namuose visiskai pasveikus nuejo ir se tau....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Taip, pirmi metai sunkus, kol vaiko imunitetas su bakterijom ir virusais kovot ismoksta. Po ligos ir taip silpnesnis vaikutis, o nemazai vaiku ateina su slogom ir pakostintys i darzeli - ir va taip ir serga ratu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zifke @ 2009 10 23, 10:41)
Sveikos mamytes  smile.gif Pirmadieni mano Ula isdroze i darzeli, na ir ka jus manot, vakar jau grizo su didziule sloga  doh.gif niekaip nesuprantu, ar cia uzsikrete ar susalo.... ***** beveik 2 savaites isbuvo namuose visiskai pasveikus nuejo ir se tau....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

doh.gif norisi garsiai keiktis,bet jau tokia situacija su tais daržais. Mes jau vat sveikos namie sėdim ir planuoju 2dienį jau išleist į daržą,bet tokia vis baimė,kad neatkristų vėl plaučių uždegimu,tai sėdžiu ir suku galvą.o gal pas senelius nuvežt palikt,bet gaila vaiko,ir savęs, nes seneliai už 300km. Taigi jai be tėvelių bus pačiai skaudu. Net nebežinau kaip elgtis,kad dabar bent jau 2-3sav nesusirgtų jokia sloga net.

Sveikit Jūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O musu Ula pulinga angina susirgo....Dvi dienas paejom i darzeli... Apsisarvuokim kantrybe, kol vaikuciai imuniteta igis...
Atsakyti
O jeeee verysad.gif verysad.gif sveikit mergaites verysad.gif verysad.gif mes tai is tu slogu neislipam, zinot, gaunasi uzdaras, pasveiksta ir vel uzsikrecia.... manyciau patys teveliai kalti, kad atveda sergancius vaikus verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Marijaa @ 2009 10 23, 20:33)
O musu Ula pulinga angina susirgo....Dvi dienas paejom i darzeli... Apsisarvuokim kantrybe, kol vaikuciai imuniteta igis...

Atsakyti
kai maniskis jau eina i vyresniuju grupe, tai yra su kuo palyginti, todel padariau savas isvadas, kad dabar (lyginant su lopseliu) mano sunus yra labiau mylimas, labiau priziurimas ir labiau saugoma jo sveikata 4u.gif man aukletojos "mielos" yra ne tada, kada man sypsosi ir graziai sneka, o tada kai mano vaikas namo grizta laimingas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saša Ž @ 2009 10 28, 11:55)
kai maniskis jau eina i vyresniuju grupe, tai yra su kuo palyginti, todel padariau savas isvadas, kad dabar (lyginant su lopseliu) mano sunus yra labiau mylimas, labiau priziurimas ir labiau saugoma jo sveikata  4u.gif man aukletojos "mielos" yra ne tada, kada man sypsosi ir graziai sneka, o tada kai mano vaikas namo grizta laimingas wink.gif

Tikrai pritariu ir pati ta pati pastebejau lyginant lopselio aukletojas ir vyresniu doh.gif
Atsakyti
Su pirma puga nykstuku mamytes!!!!!! mirksiukas.gif Ir mazieji nykstukeliai!!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Marijaa, buvo malonu susipažint 4u.gif

O mūsų Ūla po 2 dienų lankymo darže su sloga šį rytą atsikėlė doh.gif
Nu jau negaliu juodai. Nežinau,ar sakyt vienai mamai,nes jos vaikas sergantis juodai,sloga iki smakro bėga, kosija siaubingai,vakar ryte savo akimis mačiau,aš apakusi,vieni gydom gydom,kad išleist pasveikusi vaiką,o čia kitiems vienodai rodo doh.gif mane tos ligos jau į neviltį varo.
Kitą savaitę dar kažkaip reiia ištempt ir Ūla paskirta reabilitacija sanatorijoj,tai vėl 1mėn nelankysim.
Įdomu ką susirinkimo metu kalbėjo apie sloguojančius ir kosijančius vaikus? g.gif kas buvo susirinkime papsakokit plačiau kas vyko jame, apart tėvų išrinkto komiteto ir pinigų smile.gif
Atsakyti
Kaip boružėlės laikosi? Maniškis 100 proc. patenkintas daržu, ko aš visai iš jo nesitikėjau. Vieną rytą sutikom netoli daržo mūsų grupės šeimininkutę, tai ji Vyteniuką pakvietė su ja eiti į grupę ir vaikas šauniai jai padavė ranką ir nuėjo, nereikėjo man lydėt blink.gif . Nu aš buvau apakusi nuo tokio savo vaiko pasitikėjimo pakankamai svetimu žmogum. Vat ką reiškia, kai gera moteriška, nes šiaip tai maniškis nelinkęs prisileist kitų, kad ir pažįstamų žmonių. Reiškia, tikrai viskas šaunu pas mūsų boružes, ania?
Atsakyti