Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(mamymamy @ 2009 09 15, 16:43)
Nors aš ne žuvytė, ale ruoškit stolniką  4u.gif

Nu tai prasom paviesinti apie ka per susirinkima kalbejote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2009 09 15, 15:43)
Nors aš ne žuvytė, ale ruoškit stolniką  4u.gif

nu va prasideda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 09 15, 18:36)
Nu tai prasom paviesinti apie ka per susirinkima kalbejote  ax.gif

Nugis ta rinkliava vienkartinė metams kaip supratau. Bet atrodo kalėdoms bus atskirai babkės renkamos, šito neužfiksavau tiksliai. Išrinko tėvų komitetą iš 3 personų, pristatė programą, pagal kurią mūsiškiai bus mokomi (man patiko). O šiaip tai nieko ypatingo, kadangi buvo ne daugiau 10 tėvelių. Tiesa, nori keisti vieną kilimą, tipo tas senasis toks netikęs, nes vaikai už jo vis kliūva ir griūna. Nu man tas kilimas kaip ir padorus pasirodė, su gatvių imitacija nupiešta. Dar buvo būreliai papildomi pristatyti šiek tiek nu ir viskas atrodo. Auklėtojos tikrai savo darbo entuziastės, tokios nuoširdžios (tfu tfu tfu kad nepergyrus).
Atsakyti
Aš duosiu ir kelis stolnikus, kad tik tiem vaikam te būtų smagu ir gerai. Man kažkaip auklytės irgi patinka.
Atsakyti
O kaip aukletojos nykstuku grupeje, pasidalinkite mintimis? Man tai tokios neatrodo labai siltos, o gal tik taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zifke @ 2009 09 16, 15:19)
O kaip aukletojos nykstuku grupeje, pasidalinkite mintimis? Man tai tokios neatrodo labai siltos, o gal tik taip atrodo g.gif

Storoji Valė man miela pasirodė,net nereikia klausinėt kaip vaikui sekėsi grupėj,o vat kitoji Valė tokia griežtoka,tai vis turi klaust ir traukt iš jos lūpų kol išgirsiu atsakymus doh.gif
Atsakyti
Mūsų Ula jau, atrodo, apsiprato smile.gif dar verkia, kai paliekam, bet po to nusiramina ir miega pietu, ir valgo jau viska. O is pradziu nei valge, nei zaide...

QUOTE(Afrė @ 2009 09 14, 20:31)
Nu va, o mūsiškė taip virusiuką pasigavo,kad ir mudu su MB apsirgom nuo jos doh.gif Bet tfu tfu tfu nuo vakar reikalai tik gerėja. Paskambinau auklėtojai, taip ir pasakė,kad kitiems viskas gerai lyg,nes jau grupėj g.gif  Tad mes dar gydomės šią savaitę,o kitą jau žygiuosim. Nors vakar jau Ūla vis rėkavo,kad noju į dažeji pas vaikų wub.gif nu miela girdėt,bet kad ir ji pasveikusi,nu negaliu leist,maža ko dar kitas pasigaus,pasėdėsim namie.

Gal jau auklėtojos ką nors minėjo dėl susirinkimo? g.gif Įdomu kodėl taip tempia gumą?
Papildyta:

Matai mūsų Ūla dažnai pavalgius darže išvemdavo kol priprato doh.gif gal tiesiog šiaip kai kurie vaikučiai maistą atpylė ir tiek mirksiukas.gif KAd net auklėtojos anam darželyje sakydavo,ką daryt, ji nevalgo,tai pamaitinam,o tik pareina į grupę ir viskas lauk būna. Tuomet pasiūlėm jos nemaitint,tegul būna nevalgiusi,kai norės ir pavalgys,tai po pusmečio tik pagerėjo reikalas thumbup.gif

Marijaa, tai čia Jūsų Ūlai sunkoka adaptuotis? Kiek jau laiko pratinatės? Miegui paliekat? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Marijaa @ 2009 09 16, 20:27)
Mūsų Ula jau, atrodo, apsiprato smile.gif dar verkia, kai paliekam, bet po to nusiramina ir miega pietu, ir valgo jau viska. O is pradziu nei valge, nei zaide...

thumbup.gif visi juk vaikai su laiku persilaužia, pajaučia,kad jiems irgi reikia žaist ir valgyt, pradeda kaip beždžioniukai vieni nuo kitų kopijuot. Tai šią savaitę pradėjot pietų miegui palikinėt?
Atsakyti
Viskas bus gerai, apsipras tie musu vaikai, tik va, kad nesirgtu labai. Nes maniske pareina namo su slogyte, o namuose slogos nelieka, tai nesuprantu gal daug kas slogyte darzeli turi tai ir ji snirpsti pradeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zifke: 21 rugsėjo 2009 - 15:17
Sveikos, drugeliu mamytes smile.gif

Norejau pasiklausti, kaip sekasi jusu vaikuciams darzelyje. Metai turbut viskas gerai, o kaip Kristupas, apsiprato?
Ar pasakoja jums ka nors aukletojos apie jusu vaikucius?
Ar jusu vaikuciai pasakoja ka nors apie darzeli? Kaip suprantu ir kaip pati girdejau, Meta jau pakankamai sklandziai ir aiskiai kalba, tai labai idomu ka ji dar jums papasakoja. Maniske jau irgi nemazai ka papasakoja, bet dar nelabai daug.
Ar jusu vaikuciai vaiksto su sauskelnem, ar prisidaro kartais i kelnytes?
Mes sauskelnes uzsidedam tik miegojimui, bet kartais tie nelaimingi nutikimai i kelnytes nutinka. Suprantu, kad aukletojoms nelabai malonu pridirbtus rubelius keisti, tad man idomu kaip jos su tais vaikuciais tokiais atvejais tvarkosi. Maniske praeita savaite sake, kad ja teta muse per uzpakali, nes ji pridare i kelnytes. Ryta pasnekejau su buvusia aukletoja, tai vakare mus pasitiko mazoji aiskindama, kad niekas jos nemuse doh.gif Ar jusu vaikai nieko panasaus nepasakoja?

Beje, regis, si 2dieni, t.y. poryt, tevu susirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiuke_G: 27 rugsėjo 2009 - 21:26
Nykštukų mamytė, papasakokit kas vyko susirinkime ir ką nusprendėt? Mums nepavyko sudalyvaut,Ūla apsirgo plaučių ir bronchų uždegimu doh.gif tai gydomės.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2009 10 06, 14:19)
Nykštukų mamytė, papasakokit kas vyko susirinkime ir ką nusprendėt? Mums nepavyko sudalyvaut,Ūla apsirgo plaučių ir bronchų uždegimu doh.gif tai gydomės.

isrinkom tevu komiteta, surinkom po 100 Lt.. Daugiau kaip ir nieko.. smile.gif
Atsakyti