QUOTE(felicita @ 2009 09 11, 15:21)
Sveikos,
Tik stai keletas dukrytes pasakymu mus su vyru suneramino. Kaskart vakare nuejusi pasiimti dukryte, randu ja ir kitus vaikus sedincius ant suoliuko ar slampinejancius po aikstele. Musiskei taip elgtis visiskai nebudinga! Tad klausiam jos, kodel tu lauke nezaidi su vaikais, o sedi? Sako: "vaikams negalima lauke lakstyti, nes vaikai visus dantukus issimus". Arba siryt pareiske: "aukletoja sake, kad su aukletoja negalima ciuozineti, ciuozti reikia su mama ir tetuku". O juk visai salia yra pora nedidukiu ciuozykleliu, pritaikytu butent maziesiems! Ir dar pastebejau, kad i lauka visai neisinesa jie jokiu zaislu... Nezinau, gal cia paranoja mane puola, bet kazkaip liudna pasidaro, kai ateini i darzeli, pamatai daugybe selstanciu krykstaujanciu vaiku, o tada isvysti, kad visi mazieji sedi arba vaiksto aplink pavesine... Pabandysiu siandien paklausti aukletojos, kodel taip yra. Gal cia tik man taip atrodo?
Tik stai keletas dukrytes pasakymu mus su vyru suneramino. Kaskart vakare nuejusi pasiimti dukryte, randu ja ir kitus vaikus sedincius ant suoliuko ar slampinejancius po aikstele. Musiskei taip elgtis visiskai nebudinga! Tad klausiam jos, kodel tu lauke nezaidi su vaikais, o sedi? Sako: "vaikams negalima lauke lakstyti, nes vaikai visus dantukus issimus". Arba siryt pareiske: "aukletoja sake, kad su aukletoja negalima ciuozineti, ciuozti reikia su mama ir tetuku". O juk visai salia yra pora nedidukiu ciuozykleliu, pritaikytu butent maziesiems! Ir dar pastebejau, kad i lauka visai neisinesa jie jokiu zaislu... Nezinau, gal cia paranoja mane puola, bet kazkaip liudna pasidaro, kai ateini i darzeli, pamatai daugybe selstanciu krykstaujanciu vaiku, o tada isvysti, kad visi mazieji sedi arba vaiksto aplink pavesine... Pabandysiu siandien paklausti aukletojos, kodel taip yra. Gal cia tik man taip atrodo?
Tikrai ne paranoja Jus lanko aš tą patį pastebėjau,kad vaikai arba sėdi arba aplink vaikšto ir jokio sėdėjimo smėlio dėžėj Tačiau mūsų viena auklėtoja, tikrai nekontroliuoja taip vaikų, nes jau pati mačiau,kaip išnešė žasilų į smėlinę Ir netgi pasiimant dukrytę, atsiprašė,kad neprižiūrėjo ir visiškai susitepusi jin, pasakiau,kad tam vaikai ir yra, kad pajustų malonumą smėlinėj ar žaidimų aikštelėj Bet ir dar užmačiau,ateinu pasiimt maždaug apie 17.30val. žiūriu neša visus žaisliukus į grupę, tai paklausiau kodėl, nes tik du vaikai liko,o ir jų tėveliai tuoj ateis. Sakau,čia tik pirma savaitė,kad galėjau taip anksti atlėkt,nuo kitos savaitės tik apie 18val. ateisiu pasiimt ir būtų malonu,kad vaikas galėtų nevaržydamas žaist smėlio dėžėje Šiaip laukiu susirinkimo ir tuomet bus galima pasiteiraut dėl tokių dalykų
Zifke, nežinau kuri Ūla,bet supratau,kad viena Ūla labai verkianti yra tad ji ir vėmė šiandien, taip auklėtoja sakė,kad vat toji Ūla neramioji
Grupėj keli vaikučiai dar gerokai rėkiantis, bet manau,kad reikia jiems tik laiko ir tėveliams būt kantriems,nes mažieji tik protestuoja taip