Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(felicita @ 2009 09 11, 15:21)
Sveikos,
Tik stai keletas dukrytes pasakymu mus su vyru suneramino. Kaskart vakare nuejusi pasiimti dukryte, randu ja ir kitus vaikus sedincius ant suoliuko ar slampinejancius po aikstele. Musiskei taip elgtis visiskai nebudinga! Tad klausiam jos, kodel tu lauke nezaidi su vaikais, o sedi? Sako: "vaikams negalima lauke lakstyti, nes vaikai visus dantukus issimus". Arba siryt pareiske: "aukletoja sake, kad su aukletoja negalima ciuozineti, ciuozti reikia su mama ir tetuku". O juk visai salia yra pora nedidukiu ciuozykleliu, pritaikytu butent maziesiems! Ir dar pastebejau, kad i lauka visai neisinesa jie jokiu zaislu... Nezinau, gal cia paranoja mane puola, bet kazkaip liudna pasidaro, kai ateini i darzeli, pamatai daugybe selstanciu krykstaujanciu vaiku, o tada isvysti, kad visi mazieji sedi arba vaiksto aplink pavesine... Pabandysiu siandien paklausti aukletojos, kodel taip yra. Gal cia tik man taip atrodo?    blush2.gif

Tikrai ne paranoja Jus lanko mirksiukas.gif aš tą patį pastebėjau,kad vaikai arba sėdi arba aplink vaikšto ir jokio sėdėjimo smėlio dėžėj doh.gif Tačiau mūsų viena auklėtoja, tikrai nekontroliuoja taip vaikų, nes jau pati mačiau,kaip išnešė žasilų į smėlinę thumbup.gif Ir netgi pasiimant dukrytę, atsiprašė,kad neprižiūrėjo ir visiškai susitepusi jin, pasakiau,kad tam vaikai ir yra, kad pajustų malonumą smėlinėj ar žaidimų aikštelėj smile.gif Bet ir dar užmačiau,ateinu pasiimt maždaug apie 17.30val. žiūriu neša visus žaisliukus į grupę, tai paklausiau kodėl, nes tik du vaikai liko,o ir jų tėveliai tuoj ateis. Sakau,čia tik pirma savaitė,kad galėjau taip anksti atlėkt,nuo kitos savaitės tik apie 18val. ateisiu pasiimt ir būtų malonu,kad vaikas galėtų nevaržydamas žaist smėlio dėžėje ax.gif Šiaip laukiu susirinkimo ir tuomet bus galima pasiteiraut dėl tokių dalykų ax.gif

Zifke, nežinau kuri Ūla,bet supratau,kad viena Ūla labai verkianti yra sad.gif tad ji ir vėmė šiandien, taip auklėtoja sakė,kad vat toji Ūla neramioji g.gif
Grupėj keli vaikučiai dar gerokai rėkiantis, bet manau,kad reikia jiems tik laiko ir tėveliams būt kantriems,nes mažieji tik protestuoja taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(felicita @ 2009 09 11, 15:21)
Sveikos,

...
Tik stai keletas dukrytes pasakymu mus su vyru suneramino. Kaskart vakare nuejusi pasiimti dukryte, randu ja ir kitus vaikus sedincius ant suoliuko ar slampinejancius po aikstele. Musiskei taip elgtis visiskai nebudinga! Tad klausiam jos, kodel tu lauke nezaidi su vaikais, o sedi? Sako: "vaikams negalima lauke lakstyti, nes vaikai visus dantukus issimus". Arba siryt pareiske: "aukletoja sake, kad su aukletoja negalima ciuozineti, ciuozti reikia su mama ir tetuku". O juk visai salia yra pora nedidukiu ciuozykleliu, pritaikytu butent maziesiems! Ir dar pastebejau, kad i lauka visai neisinesa jie jokiu zaislu... Nezinau, gal cia paranoja mane puola, bet kazkaip liudna pasidaro, kai ateini i darzeli, pamatai daugybe selstanciu krykstaujanciu vaiku, o tada isvysti, kad visi mazieji sedi arba vaiksto aplink pavesine... Pabandysiu siandien paklausti aukletojos, kodel taip yra. Gal cia tik man taip atrodo?    blush2.gif

Su Meta jau ir as susipazinau - labai linksma, drasi, daug snekanti mergaite smile.gif
O del lauko, tai gal siek tiek susitirstino spalvos ax.gif as kiek ateinu (apie 17 - 17:30), tai vaikus randu lauke (pirma savaite ju nevede, nes norejo, kad apsiprastu...). Tik 3dieni maciau vaikus sedincius ant suoliuko, ne visus, tik kelis, o kiti aplink vaikstinejo. Tikrai smelio dezej jie zaidzia, pati kelis kartus maciau, ir tikrai maciau, kad smelio dezej zaidzia su zaislais: kibireliai, formales, grebliukai, kastuveliai. Tiesa, 4dieni, kai atejau mazdaug 17:30, ta vaikams liepe jau rinkti zaisliukus. As irgi siek tiek nustebau... tai jau matyt, kad ruosesi darbo pabaigai. Siaip ar taip per susirinkima vertes tai ir kitus klausimus aptarti, noriu tiketi, kad pavyks susikalbeti ax.gif

P.S. o de ciuozyklu, tai as neatkreipiau demesio, kad jos yra, gal siek tiek atokiau ir musu grupei jos nepriklauso?.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiuke_G: 11 rugsėjo 2009 - 20:48
Raganiuke G, man rodos, kad mes jau grupėje susipažinom. Mūsų "Drugelis" vardu Kristupas, deja jis yra iš tų verkiančių vaikų, kurie sugraudina ir jūsų mažiukę. Nuo pirmadienio eisim 7.30-7.45, nes dirbu nuo 8.30. Auklėtoja Marija sakė, kad po to nusiramina ir žaidžia, tik, kai vaikai valgo nesėda prie stalo ir vis "mamena" (pati girdėjau). Bandysiu dar savaitę- kitą nemigdyti (auklė pasiims).
Penktadieni nevedžiau, nes ketvirtadienį vakare 37.7 temperatūros turėjo, nors jau kitą dieną visai nebuvo pakilusi, bet dėl visa ko...
Atsakyti
ŽIRNIUKŲ TĖVELIŲ SUSIRINKIMAS RUGSĖJO 22 D. 17.00 VAL. 4u.gif
Atsakyti
Na va, uzklausem siryt aukletojos, kaip ten su ta veikla vakarais lauke. Uztikrino mus, kad zaidzia jie, ir zaisliuku issinesa, tik, kaip jau kelios mamytes minejo, apie puse sesiu zaisliukus visus i grupe jau nunesa. Nuramino siek tiek, juolab kad ir tarp jusu yra tai maciusiu blush2.gif
O siaip tai vis pasidziaugiam musu aukletojomis, Meta visa savaitgali klausinejo, kada vel eisim i darzeli thumbup.gif
Atsakyti
Nieko man nesake aukletoja, kad nykstuku grupej vaikai veme penktadieni. Musu Ula gerai jautesi grizus ir savaitgali nesusirgo...
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2009 09 11, 17:20)
Tikrai ne paranoja Jus lanko mirksiukas.gif aš tą patį pastebėjau,kad vaikai arba sėdi arba aplink vaikšto ir jokio sėdėjimo smėlio dėžėj doh.gif Tačiau mūsų viena auklėtoja, tikrai nekontroliuoja taip vaikų, nes jau pati mačiau,kaip išnešė žasilų į smėlinę thumbup.gif Ir netgi pasiimant dukrytę, atsiprašė,kad neprižiūrėjo ir visiškai susitepusi jin, pasakiau,kad tam vaikai ir yra, kad pajustų malonumą smėlinėj ar žaidimų aikštelėj smile.gif Bet ir dar užmačiau,ateinu pasiimt maždaug apie 17.30val. žiūriu neša visus žaisliukus į grupę, tai paklausiau kodėl, nes tik du vaikai liko,o ir jų tėveliai tuoj ateis. Sakau,čia tik pirma savaitė,kad galėjau taip anksti atlėkt,nuo kitos savaitės tik apie 18val. ateisiu pasiimt ir būtų malonu,kad vaikas galėtų nevaržydamas žaist smėlio dėžėje ax.gif Šiaip laukiu susirinkimo ir tuomet bus galima pasiteiraut dėl tokių dalykų ax.gif

Zifke, nežinau kuri Ūla,bet supratau,kad viena Ūla labai verkianti yra sad.gif tad ji ir vėmė šiandien, taip auklėtoja sakė,kad vat toji Ūla neramioji g.gif
Grupėj keli vaikučiai dar gerokai rėkiantis, bet manau,kad reikia jiems tik laiko ir tėveliams būt kantriems,nes mažieji tik protestuoja taip 4u.gif

Tai iseina, kad grupeje kelios Ulos, nes man sake, kad musiske kartais pritaria tai neramiajai Ulai, na, bet cia laiko klausimas, gal mergaite labai jautri yra. O del apsivemimo, tai aciu dievui musiske neveme, o taip buvau issigandus, sakes.....
Atsakyti
Nu va, o mūsiškė taip virusiuką pasigavo,kad ir mudu su MB apsirgom nuo jos doh.gif Bet tfu tfu tfu nuo vakar reikalai tik gerėja. Paskambinau auklėtojai, taip ir pasakė,kad kitiems viskas gerai lyg,nes jau grupėj g.gif Tad mes dar gydomės šią savaitę,o kitą jau žygiuosim. Nors vakar jau Ūla vis rėkavo,kad noju į dažeji pas vaikų wub.gif nu miela girdėt,bet kad ir ji pasveikusi,nu negaliu leist,maža ko dar kitas pasigaus,pasėdėsim namie.

Gal jau auklėtojos ką nors minėjo dėl susirinkimo? g.gif Įdomu kodėl taip tempia gumą?
Papildyta:
QUOTE(Marijaa @ 2009 09 14, 11:45)
Nieko man nesake aukletoja, kad nykstuku grupej vaikai veme penktadieni. Musu Ula gerai jautesi grizus ir savaitgali nesusirgo...

Matai mūsų Ūla dažnai pavalgius darže išvemdavo kol priprato doh.gif gal tiesiog šiaip kai kurie vaikučiai maistą atpylė ir tiek mirksiukas.gif KAd net auklėtojos anam darželyje sakydavo,ką daryt, ji nevalgo,tai pamaitinam,o tik pareina į grupę ir viskas lauk būna. Tuomet pasiūlėm jos nemaitint,tegul būna nevalgiusi,kai norės ir pavalgys,tai po pusmečio tik pagerėjo reikalas thumbup.gif

Marijaa, tai čia Jūsų Ūlai sunkoka adaptuotis? Kiek jau laiko pratinatės? Miegui paliekat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 14 rugsėjo 2009 - 19:28
Žuvytes, ką gero per Boružiukų susirinkimą sakė? Jei te kokių litų reik - brūkštelk plyz wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2009 09 15, 12:00)
Žuvytes, ką gero per Boružiukų susirinkimą sakė? Jei te kokių litų reik - brūkštelk plyz wink.gif

Nebuvau - maze apsirgo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2009 09 14, 21:31)
Nu va, o mūsiškė taip virusiuką pasigavo,kad ir mudu su MB apsirgom nuo jos doh.gif Bet tfu tfu tfu nuo vakar reikalai tik gerėja. Paskambinau auklėtojai, taip ir pasakė,kad kitiems viskas gerai lyg,nes jau grupėj g.gif  Tad mes dar gydomės šią savaitę,o kitą jau žygiuosim. Nors vakar jau Ūla vis rėkavo,kad noju į dažeji pas vaikų wub.gif nu miela girdėt,bet kad ir ji pasveikusi,nu negaliu leist,maža ko dar kitas pasigaus,pasėdėsim namie.

Gal jau auklėtojos ką nors minėjo dėl susirinkimo? g.gif Įdomu kodėl taip tempia gumą?
Papildyta:

Matai mūsų Ūla dažnai pavalgius darže išvemdavo kol priprato doh.gif gal tiesiog šiaip kai kurie vaikučiai maistą atpylė ir tiek mirksiukas.gif KAd net auklėtojos anam darželyje sakydavo,ką daryt, ji nevalgo,tai pamaitinam,o tik pareina į grupę ir viskas lauk būna. Tuomet pasiūlėm jos nemaitint,tegul būna nevalgiusi,kai norės ir pavalgys,tai po pusmečio tik pagerėjo reikalas thumbup.gif

Marijaa, tai čia Jūsų Ūlai sunkoka adaptuotis? Kiek jau laiko pratinatės? Miegui paliekat? ax.gif

As vakar kai atvaziavau savo dukrytes paimti, tai aukletojos paklausiau kiek tu Ulu, tai sake trys grupeje. Tai va mamytes ir susipazinom smile.gif saviske vakar pasiemiau, o kita Ulyte labai verke ir sauke teti mama, taip pagailo man jos.... bet auklytes guodzia ir sako, kad ateis ateis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2009 09 15, 12:00)

Nors aš ne žuvytė, ale ruoškit stolniką 4u.gif
Atsakyti