Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

Jei kazkam si info atrodo nepatikima, galite apie si ivyki paklausti darzelio direktores arba tiesiogiai man parasyti AZ.
Tik norejau, kad tevai zinotu, kaip nesaugiai buna palikti ju vaikai.
Atsakyti
QUOTE(maziuk @ 2013 04 08, 15:29)
Jei kazkam si info atrodo nepatikima, galite apie si ivyki paklausti darzelio direktores arba tiesiogiai man parasyti AZ.
Tik norejau, kad tevai zinotu, kaip nesaugiai buna palikti ju vaikai.

Ne info nepatikima mirksiukas.gif , bet vaikus taip palikti.
Atsakyti
Kažkas ne taip su tuo darželiu doh.gif Čia ne vienintelis toks atvejis, lopšelinėj grupėj per vaikų pietų miegą auklėtojos šampaną gėrė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2013 04 09, 08:30)
Kažkas ne taip su tuo darželiu  doh.gif Čia ne vienintelis toks atvejis, lopšelinėj grupėj per vaikų pietų miegą auklėtojos šampaną gėrė  doh.gif

laba. girdejau as apie ta sampano atveji. siaip cia daugiau manau mamu ismislas, kalbejau su pacia aukletoja. bet kiekvienam sprest pagal save, jeigu netinkamas darzelis, tai manau pakeisti reiktu, as esu labai patenkinta darzeliu, abu vaikuciai lanko, viena lopseli kita darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2013 04 09, 09:30)
Kažkas ne taip su tuo darželiu  doh.gif Čia ne vienintelis toks atvejis, lopšelinėj grupėj per vaikų pietų miegą auklėtojos šampaną gėrė  doh.gif

apie lopselines grupes nemazai neigiamu atsiliepimu. apie sampana nezinau, bet kad siuksledezej alaus "bambaliai" guli tai girdejau...
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2013 04 09, 12:36)
apie lopselines grupes nemazai neigiamu atsiliepimu. apie sampana nezinau, bet kad siuksledezej alaus "bambaliai" guli tai girdejau...

niekada nemaciau alaus bambaliu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
jus mamos kartais per daug prisisvaigstat, as jums galiu pasakyt. vedame ten dvi dukrytes, ir ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyti. Aukletojos super, auklytes irgi. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 04 09, 10:57)
laba. girdejau as apie ta sampano atveji. siaip cia daugiau manau  mamu ismislas, kalbejau su pacia aukletoja. bet kiekvienam sprest pagal save, jeigu netinkamas darzelis, tai manau pakeisti reiktu, as esu labai patenkinta darzeliu, abu vaikuciai lanko, viena lopseli kita darzeli  4u.gif

Joks čia ne išmislas mirksiukas.gif Aš sutinku visi turim teisę su kolektyvu paminėti gimtadienį ar dar kažką, bet dirbant darželyje, tai turėtų vykti po darbo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2013 04 09, 13:36)
Joks čia ne išmislas  mirksiukas.gif Aš sutinku visi turim teisę su kolektyvu paminėti gimtadienį ar dar kažką, bet dirbant darželyje, tai turėtų vykti po darbo. 4u.gif

pagavot geriant???????? ar girta?????
Atsakyti
As asmeniskai lopselio aukletojas esu uztikusi lopselio darbo metu geriancias trauktine. Tai buvo pries 5 metus, bet aukletojos islike tos pacios.
Lopselio grupiu aukletojos - tikrai ne pacios geriausios ir esu susidurusi, maciusi , girdejusi su daug nemaloniu ivykiu schmoll.gif

O vat kiek teko tam darzelyje kitu grupiu lankyti - aukletojos tikrai nuostabios ir tikrai myli vaikucius bei jais rupinasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2013 04 09, 14:10)
As asmeniskai lopselio aukletojas esu uztikusi lopselio darbo metu geriancias trauktine. Tai buvo pries 5 metus, bet aukletojos islike tos pacios.
Lopselio grupiu aukletojos - tikrai ne pacios geriausios  ir esu susidurusi, maciusi , girdejusi su daug nemaloniu ivykiu  schmoll.gif

O vat kiek teko tam darzelyje kitu grupiu lankyti - aukletojos tikrai nuostabios ir tikrai myli vaikucius bei jais rupinasi  thumbup.gif

lankom lopseli - Drugelius, aukletojos superines. o vaikus myli nenusakomai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 04 09, 15:13)
lankom lopseli - Drugelius, aukletojos superines. o vaikus myli nenusakomai.  4u.gif

mums irgi drugeliu aukletojos labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 04 09, 14:26)
niekada nemaciau alaus bambaliu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
jus mamos kartais per daug prisisvaigstat, as jums galiu pasakyt. vedame ten dvi dukrytes, ir ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyti. Aukletojos super, auklytes irgi.  thumbup.gif

mano dukra lanke nykstukus. visiskai net nera ka lyginti lopselio aukletoju ir tu aukletoju, pas kurias lanko dabar. diena ir naktis.
vien sita tema paskaicius susidaro vaizdas, kad daugiausia nepatenkintu yra lopselio grupemis.
is savo pazistamu aplinkos irgi zinau ne viena mama, kuri neliko tomis aukletojomis suzaveta.
taip kad joks cia svaigimas doh.gif
Atsakyti