QUOTE(Mamukas2008 @ 2012 09 25, 14:27)
sveiki,
gal yra lankanciu Zirniuku grupe? Kokios nuomones apie tos grupes seimininkute?
Med lankom. Viskas kolkas ok.
QUOTE(Mamukas2008 @ 2012 09 25, 14:27)
sveiki,
mes lankem pries 4 metus - viskas buvo ok.
QUOTE(Zuwytes @ 2012 09 25, 15:53)
mes lankem pries 4 metus - viskas buvo ok.
O koks tuomet seimininkutes vardas buvo? Dabar, jei neklystu, Regina.
QUOTE(Mamukas2008 @ 2012 09 25, 14:56)
O koks tuomet seimininkutes vardas buvo? Dabar, jei neklystu, Regina.
Regina. Sviesiais plaukais.
maloni moteris, tikrai graziai su mano dukra elgesi.
Gal kas nutiko?
Preitą savaitę ketvirtadienį dingo nauja PUPIL firmos dryžuota oranžinė mergaitės kepurytė. KAŽKAS NAMO IŠĖJO SU SVETIMA KEPURE
Kepurytė dingo "Boružėlių" grupėje arba lauke.
MIELOSIOS, NEGI NEMATOT, KAD VAIKAS NAMO GRĮŽTA SU SVETIMAIS RŪBAIS?
PRAŠAU GRĄŽINT
Kepurytė dingo "Boružėlių" grupėje arba lauke.
MIELOSIOS, NEGI NEMATOT, KAD VAIKAS NAMO GRĮŽTA SU SVETIMAIS RŪBAIS?
PRAŠAU GRĄŽINT
Nieko nenutiko, tik siaip idomu,nes apie aukletoja Vilija daug geru atsiliepimu, o apie seimininkute niekas nieko nesako, tai ir idomu Juk ir seimininkutes praleidzia daug laiko su vaikuciais
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 09 25, 16:48)
Gal kas nutiko?
QUOTE(Odonata @ 2012 09 10, 19:25)
Na ir kaip įspūdžiai iš Pelėdžiukų grupės? Kokie atsiliepimai apie auklėtojas Aušrinę ir Reginą?
Man patiko ta vyresne aukletoja. Siltas zmogus pasirode, ir sunelis i ja graziai reagavo.
O siaip norejau pasiteirauti kaip sekasi kitiems peledziukams? Ar patenkinti aukletojom, uzsiemimais? ar teveliai pastebi skirtumu nuo pernyksciu metu? kalbu apie raida.
Kai turiu laisvą dieną, kaip šiandien, mano pasivaikščiojimų maršrutas kaip tik pro Vieversio darželį. Dėmesio, mamos ir tėveliai, kurių vaikų auklėtoja yra Genovaitė Baltrūnienė (berods tokią pavardę sakė direktorė, jei suklydau - atsiprašau). , vaikai didoki, galbūt 5-6 metų: jau kelintą kart einant pro šalį, man pasirodo keista, kad vaikai lauke, o nei šalia, nei toliau, nei niekur - jokios auklėtojos. Šiandien tyčia kokias 10 min pastovėjau prie aikštelės, kur prie pat įėjimo vartų yra suoleliai, pavėsinė, ten vaikai vieni žaidė. Klausiu: vaikai, kur auklėtoja? ai, rengiasi. Mano supratimu taip negali būti. Skambinu direktorei. Reakcija: uoj ne, negali būti. Tada išėjo direktorė į kiemą, tuos vaikus nusivedė toliau nuo tvoros, į vidinį kiemą, kad visokios "durnos" praeivės nematytų, jog vaikai vieni.
Tuomet dar kartą paskambinau, pasiklausti auklėtojos pavardės, man mėgino sakyti, kad "vaikui bloga pasidarė, auklėtoja išėjo", bet... Taip, vaikai nori į tualetą, jiems būna bloga etc., bet tuomet turi su vaikais būti kitas pedagogas... Mūsų darželyje nesu gyvenime mačiusi vaikų be pedagogo šalia. Žodžiu, klauskite direktorės, kodėl darželis nesirūpina Jūsų vaikų saugumu.
Tuomet dar kartą paskambinau, pasiklausti auklėtojos pavardės, man mėgino sakyti, kad "vaikui bloga pasidarė, auklėtoja išėjo", bet... Taip, vaikai nori į tualetą, jiems būna bloga etc., bet tuomet turi su vaikais būti kitas pedagogas... Mūsų darželyje nesu gyvenime mačiusi vaikų be pedagogo šalia. Žodžiu, klauskite direktorės, kodėl darželis nesirūpina Jūsų vaikų saugumu.
QUOTE(maziuk @ 2013 04 08, 11:51)
Kai turiu laisvą dieną, kaip šiandien, mano pasivaikščiojimų maršrutas kaip tik pro Vieversio darželį. Dėmesio, mamos ir tėveliai, kurių vaikų auklėtoja yra Genovaitė Baltrūnienė (berods tokią pavardę sakė direktorė, jei suklydau - atsiprašau). , vaikai didoki, galbūt 5-6 metų: jau kelintą kart einant pro šalį, man pasirodo keista, kad vaikai lauke, o nei šalia, nei toliau, nei niekur - jokios auklėtojos. Šiandien tyčia kokias 10 min pastovėjau prie aikštelės, kur prie pat įėjimo vartų yra suoleliai, pavėsinė, ten vaikai vieni žaidė. Klausiu: vaikai, kur auklėtoja? ai, rengiasi. Mano supratimu taip negali būti. Skambinu direktorei. Reakcija: uoj ne, negali būti. Tada išėjo direktorė į kiemą, tuos vaikus nusivedė toliau nuo tvoros, į vidinį kiemą, kad visokios "durnos" praeivės nematytų, jog vaikai vieni.
Na labai nepatikima