Kam prižiūrėti ir lavinti vaikus, jeigu diedams smagiau savo dėmesį skirti?
O jeigu rimtai - kai kurios čia aprašytos istorijos neįtikėtinos. Džiugina tik tai, kad mamos pradeda kovoti už savo vaikų gerovę...
reiktu suzinoti aukletojos varda ir pavarde, ateiciai....
p.s. saunu kad pasaket pavaduotojai
Papildyta:
nors as viena karta pavasari atvaziavus vaiko pasiimti is darzo pamaciau namelyje kelis vaikinukus losiancius kortomis. pasakiau pavaduotojai, sako o kam man dabar daryt, sakau ka reiskia ka daryt, sakau isvaryt, juk nezinia ka gali palikti ar padaryti. sako jei isvarysiu langus isdauzys, bet priverciau nueiti, bet "tolko" jokio. jie vistiek ten sedejo, o darzelinukai iseje perejo i kita nameli, nu zodziu...
Papildyta:
nors as viena karta pavasari atvaziavus vaiko pasiimti is darzo pamaciau namelyje kelis vaikinukus losiancius kortomis. pasakiau pavaduotojai, sako o kam man dabar daryt, sakau ka reiskia ka daryt, sakau isvaryt, juk nezinia ka gali palikti ar padaryti. sako jei isvarysiu langus isdauzys, bet priverciau nueiti, bet "tolko" jokio. jie vistiek ten sedejo, o darzelinukai iseje perejo i kita nameli, nu zodziu...
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 08 11, 19:15)
reiktu suzinoti aukletojos varda ir pavarde, ateiciai....
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
ten ne tik zaisdavo, bet ir gerdavo bet viskas baigesi kai nauja tvora pastate
Tai ta aukletoja, pas kuria buvo vyras atejes ir ne su draugu o savo sunum, pasiimti raktu yra mano dukryciu aukletoja, Pasiskaitykit atsiliepimus apie ja Nijole is kregzduciu grupes. Tai viena is geriausiu aukletoju, pries smeiziant zmones issiaikinkit. Kiek as pazistu ja 2 metus, tai tikrai netikiu, kad ji galejo kelti tona ar palikti viena vaika prie darzelio vartu. Todel paskambinau pasiteirauti, nesiruosiu klausyti dezinformacijos. Ji buvo ne darzelyje su vyru, o lauke su vaikais, o vyras su sunum buvo nueje i grupe kur ir susitiko pasipiktinusia mama, kad cia vaiksto svetimi vyrai.... ir taip ji pasake o kas cia tokia ar pas mane negali i darba uzeiti vyrasw su vaiku.... Taigi zinant aukletoja 2 metus, o is jusu isgirdus kazkokia neaiskia istorija, matau perdaug jautriai suregavusia mama po tos istorijos kai buvo tariamai pagrobta mergaite kauno darzelyje. O apie aukletoja tikrai jokiu nusiskundimu nera, nei is mano pusesw nei is kitu grupes teveliu, bendraujant per foruma.
O kad yvora pakeiti tai ir mums super..... kitas reikalas ir del aplinkinio jaunimo ir del gyvunu higininiu reikaliuku... mano akim viskas juda pirmyn....
O kad yvora pakeiti tai ir mums super..... kitas reikalas ir del aplinkinio jaunimo ir del gyvunu higininiu reikaliuku... mano akim viskas juda pirmyn....
QUOTE(liri @ 2012 08 12, 19:44)
Tai ta aukletoja, pas kuria buvo vyras atejes ir ne su draugu o savo sunum, pasiimti raktu yra mano dukryciu aukletoja, Pasiskaitykit atsiliepimus apie ja Nijole is kregzduciu grupes. Tai viena is geriausiu aukletoju, pries smeiziant zmones issiaikinkit. Kiek as pazistu ja 2 metus, tai tikrai netikiu, kad ji galejo kelti tona ar palikti viena vaika prie darzelio vartu. Todel paskambinau pasiteirauti, nesiruosiu klausyti dezinformacijos. Ji buvo ne darzelyje su vyru, o lauke su vaikais, o vyras su sunum buvo nueje i grupe kur ir susitiko pasipiktinusia mama, kad cia vaiksto svetimi vyrai.... ir taip ji pasake o kas cia tokia ar pas mane negali i darba uzeiti vyrasw su vaiku.... Taigi zinant aukletoja 2 metus, o is jusu isgirdus kazkokia neaiskia istorija, matau perdaug jautriai suregavusia mama po tos istorijos kai buvo tariamai pagrobta mergaite kauno darzelyje. O apie aukletoja tikrai jokiu nusiskundimu nera, nei is mano pusesw nei is kitu grupes teveliu, bendraujant per foruma.
aciu uz nuraminima
P.S. man tik vieno laaabai truksta, - tai zaidimu aiksteliu - nameliu, ciuozyklu ir pan
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 08 12, 19:29)
aciu uz nuraminima
P.S. man tik vieno laaabai truksta, - tai zaidimu aiksteliu - nameliu, ciuozyklu ir pan
Na as irgi neturiu nusiskundimu nei del Nijoles, nei del kitu!
O del zaidimu trukumu, tai zinokit gal ir gerai, kad truksta.... vaiku daug, nespeja juk visu suziureti, prilaikyti ir pan... kalbu del to, kad jau yra susizalojusiu vaiku aiksteleje... aukletojos tiesiog neleidzia lipti, kol tevu nera... na jus pagalvokit, ar patys spetumet... vienas jau i wc nori, kitas lipti vienur, kitas dar kitur... kuo maziau zaislu, tuo vaikai isradingesni O Aukletojos tai superines, vaikus tikrai uzima ir mokina (mano vaikis namie visai nieko nenori mokintis, o is darzelio gryzta - neatpazystu).
Mano dukra buvo Nykšukų grupėje ir tais metais, palyginus žymiai mažiau sirgo, nei papuolusi į Smalsučių grupę. Nedarbingumą lopšelio metais vos 2-3 kartus teėmiau. O pastaruoju metu, žiemą ištisai sirgdavo.
Nors Smalsučių grupėje jai labiau patinka, bet čia įžvelgiu ne tik auklėtojų pasikeitimą, bet ir pačio vaiko brandą. Atsiranda draugai, įvairi veikla, būreliai, todėl vaikas žymiai labiau nori į darželį.
Nors Smalsučių grupėje jai labiau patinka, bet čia įžvelgiu ne tik auklėtojų pasikeitimą, bet ir pačio vaiko brandą. Atsiranda draugai, įvairi veikla, būreliai, todėl vaikas žymiai labiau nori į darželį.
QUOTE(Zuwytes @ 2012 02 13, 12:33)
Uz tai irnesuprantate nes jus Drugeliu grupeje
Nors siaip - tai pirmi metai dazelyje normalu kad vaikas daugiaus serga nei budamas namie, susiduria neisvengiamai su daug daugiau virusu irbakteriju irmokosi su tuo kovoti.
Bet aplinka laabai didele reiksme turi jau vien psichologiskai - pajauciau is savo vaiku
Nors siaip - tai pirmi metai dazelyje normalu kad vaikas daugiaus serga nei budamas namie, susiduria neisvengiamai su daug daugiau virusu irbakteriju irmokosi su tuo kovoti.
Bet aplinka laabai didele reiksme turi jau vien psichologiskai - pajauciau is savo vaiku
QUOTE(Marijaa @ 2012 08 14, 15:11)
Mano dukra buvo Nykšukų grupėje ir tais metais, palyginus žymiai mažiau sirgo, nei papuolusi į Smalsučių grupę. Nedarbingumą lopšelio metais vos 2-3 kartus teėmiau. O pastaruoju metu, žiemą ištisai sirgdavo.
As zinokit esu apie Nykstuku aukletojas pasisakiusi ankstesniuose postuose ir nebesikartosiu. Dziaugiuosi kad jus sekmingai isbuvote toje grupeje.
Vaikas beje nesupranta paprastai ar cia taip turi buti ar ne, todel kartais ir atrodo kad viskas gerai.
QUOTE(liri @ 2012 08 12, 19:44)
Nieko aš nesuprantu.. Kam man skaityti kažkokius atsiliepimus jei aš savo akimis mačiau ir girdėjau tai, ką MAČIAU IR GIRDĖJAU?? Man absoliučiai nusispjaut ar ten vyras, ar ten suaugęs sūnus, ar gerbėjas ar kaimynas iš gretimos laiptinės buvo - man ir mano vaikui tai yra svetimi žmonės, kurie neturi jo prižiūrėti darželyje, nes tą darbą privalo atlikti auklėtojos. Kitas dalykas - aš jokioj grupėj jų nesutikau, lygiai taip pat, kaip nesutikau jų ir žaidimų aikštelėje. Jie buvo prie atvirų vartų, dėl ko iš kart ir sukėlė mano pasipiktinimą. Jeigu tamsta esat kokia padruškė ar šiaip prijaučianti tai personai tai malonėkite tada ir pati neskleist dezinformacijos..
Ir iš vis, aš visiškai nenoriu leistis į beprasmišką polemiką, nes mano giliu supratimu, jei matau, kad kažkas, kas liečia VAIKĄ vyksta negerai - reikia tai kelti viešumon. Ir vienaip ar kitaip, bet tai išsispręs. Liūdna tik kadatsiranda tokių, kurioms visiškai tai nerūpi, nes JŲ vaiko tai neliečia... Duok Dieve, kad ir nenutiktų panaši istorija.
Sėkmės.
QUOTE(sarmi @ 2012 08 06, 09:41)
Nesuprantu vieno, kodėl mamos žinodamos, kad auklėtojos darbo metu vartoja alkoholį, neeina pas vedėja ir jai nepasakoja? Galima čia pasidalinti info, bet tai nieko nekeičia. Mamos, kurios skaito ir ruošiasi vesti vaikus išsigąsta, nerimauja ir ką?
Mano dukra nelankė lopšelio, bet lanko kitas grupes. Su vedėja bendrauju porą kartų per metus. Ji teigia, kad visos auklėtojos jos darželyje yra geros, atsakingos ir gerai atlieka savo darbą. Tuo pačiu, ji visada prašo informuoti, jeigu taip nėra ir mes žinome kitaip. Ji netgi domisi mūsų nuomone apie maisto kokybę.
Nepradėsiu moralizuoti tų, kurie darbe vartoja alkoholį. Galbūt yra įmonių, kur valdžia tai toleruoja (aš tokių nežinau). Bet žmogus, dirbantis su vaikais nei gramo alkoholio vartoti negali, nes keičiasi tiek sąmonės būsena, tiek elgesys. Vairuoti kažkodėl negalima išgėrus, įdomu kodėl?!
Stebina tik tėvų abejingumas...
Mano dukra nelankė lopšelio, bet lanko kitas grupes. Su vedėja bendrauju porą kartų per metus. Ji teigia, kad visos auklėtojos jos darželyje yra geros, atsakingos ir gerai atlieka savo darbą. Tuo pačiu, ji visada prašo informuoti, jeigu taip nėra ir mes žinome kitaip. Ji netgi domisi mūsų nuomone apie maisto kokybę.
Nepradėsiu moralizuoti tų, kurie darbe vartoja alkoholį. Galbūt yra įmonių, kur valdžia tai toleruoja (aš tokių nežinau). Bet žmogus, dirbantis su vaikais nei gramo alkoholio vartoti negali, nes keičiasi tiek sąmonės būsena, tiek elgesys. Vairuoti kažkodėl negalima išgėrus, įdomu kodėl?!
Stebina tik tėvų abejingumas...
Situacija tokia, kad auklėtojos vartoja alkoholį ne tik šiame valstybiniame darželyje. Deja, realybė tokia, kad sumigus vaikams neretai padaromas gramukas. Nežinau, kodėl taip yra....
Sveikos
Šiemet patekome į Pelėdžiukų grupę. Įdomu kokios ten auklėtojos? Gal kas lankėte.
Šiemet patekome į Pelėdžiukų grupę. Įdomu kokios ten auklėtojos? Gal kas lankėte.
Sveikos,
vasarą beveik nėjome į darželį, tai jokių naujienų nežinome. Ar rytoj (rugsėjo 3d.) bus kokia nors programą ir kelintą val.? Ar bus eilinė diena?
Mes taip pat lyg į Pelėdžiukų gr. patekome (buvome Nykštukų).
vasarą beveik nėjome į darželį, tai jokių naujienų nežinome. Ar rytoj (rugsėjo 3d.) bus kokia nors programą ir kelintą val.? Ar bus eilinė diena?
Mes taip pat lyg į Pelėdžiukų gr. patekome (buvome Nykštukų).