Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(viske @ 2012 08 03, 10:00)
o kai vaikai eina pietu miegot, tai su seimininkute po alaus viena kita bambaliuka "padaro" doh.gif jo, superine...
atsidziaugt negalejau kai dukra lopselio grupe paliko.
dabar kregzdutese. nijole, aldona ir liusyte. va ten tai auksas ne aukletojos thumbup.gif labai labai patenkinta jom cool.gif

atrodo musu vaikuciai is tos pacios grupes smile.gif as net nezinojau, kad jos taip "linksmindavosi", kai vaikuciai miegodavo unsure.gif Nykstuku grupes aukletojos m ano vaikui labai nepatinkdavo, verkdavom kas ryta abu, kai reikdavo eiti i darzeli, bet vos tik vasara pasikeite Kregzduciu grupes aukletoja Nijole mano vaikas pats zadindavo mane ir sakydavo, kad greiciau eitume i darzeli!per viena diena viskas pasikeite! thumbup.gif tiek as tiek vaikas negalim atsidziaugti Nijole, Aldona ir Liusyte thumbup.gif superines moterys, tokios kokios ir turi dirbti su vaikuciais! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2012 08 03, 11:00)
Aha ir as esu uztikusi lopselinuku aukletojas kazkokia trauktine besivaisinancias - tipo svente ten kazka ......  doh.gif

ojei kaip baisu. doh.gif mes is drugeliu, aciu Dievui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 08 03, 19:33)
ojei kaip baisu. doh.gif  mes is drugeliu, aciu Dievui  4u.gif

Deja mes irgi buvom is Drugeliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2012 08 05, 18:38)
Deja mes irgi buvom is Drugeliu  verysad.gif

kodel deja? mes aukletojomis likom laaabai patenkinti. jokiu nusiskundimu. tik geri zodziai ir drazus prisiminimai smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu vieno, kodėl mamos žinodamos, kad auklėtojos darbo metu vartoja alkoholį, neeina pas vedėja ir jai nepasakoja? Galima čia pasidalinti info, bet tai nieko nekeičia. Mamos, kurios skaito ir ruošiasi vesti vaikus išsigąsta, nerimauja ir ką?
Mano dukra nelankė lopšelio, bet lanko kitas grupes. Su vedėja bendrauju porą kartų per metus. Ji teigia, kad visos auklėtojos jos darželyje yra geros, atsakingos ir gerai atlieka savo darbą. Tuo pačiu, ji visada prašo informuoti, jeigu taip nėra ir mes žinome kitaip. Ji netgi domisi mūsų nuomone apie maisto kokybę.
Nepradėsiu moralizuoti tų, kurie darbe vartoja alkoholį. Galbūt yra įmonių, kur valdžia tai toleruoja (aš tokių nežinau). Bet žmogus, dirbantis su vaikais nei gramo alkoholio vartoti negali, nes keičiasi tiek sąmonės būsena, tiek elgesys. Vairuoti kažkodėl negalima išgėrus, įdomu kodėl?!
Stebina tik tėvų abejingumas...
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2012 08 06, 09:41)
Nesuprantu vieno, kodėl mamos žinodamos, kad auklėtojos darbo metu vartoja alkoholį, neeina pas vedėja ir jai nepasakoja? Galima čia pasidalinti info, bet tai nieko nekeičia. Mamos, kurios skaito ir ruošiasi vesti vaikus išsigąsta, nerimauja ir ką?
Mano dukra nelankė lopšelio, bet lanko kitas grupes. Su vedėja bendrauju porą kartų per metus. Ji teigia, kad visos auklėtojos jos darželyje yra geros, atsakingos ir gerai atlieka savo darbą. Tuo pačiu, ji visada prašo informuoti, jeigu taip nėra ir mes žinome kitaip. Ji netgi domisi mūsų nuomone apie maisto kokybę.
Nepradėsiu moralizuoti tų, kurie darbe vartoja alkoholį. Galbūt yra įmonių, kur valdžia tai toleruoja (aš tokių nežinau). Bet žmogus, dirbantis su vaikais nei gramo alkoholio vartoti negali, nes keičiasi tiek sąmonės būsena, tiek elgesys. Vairuoti kažkodėl negalima išgėrus, įdomu kodėl?!
Stebina tik tėvų abejingumas...

pritariu, nes jeigu kazkas nepatiktu man drugeliuose pasakyciau aukletojoms, jei nepasikeistu, apsilankyciau pas direktore...
Atsakyti
Mamos, labai prašau pagalbos - atsiųskite direktorės arba kažko iš valdžios mob. nr. Tai, ką šiandien pamačiau atėjuspasiimti savo vaiko - šokiravo!!
Būtinai turiu informuoti apie tai, ką išdarinėja auklėtojos vadovybę..
Atsakyti
Darželio tel. 85 2770736, jeigu čia ne vedėjos tel būtų galima paprašyti, kad duotų. O geriausia būtų pas ją užeiti ir pakalbėti.
O gal galėtumėte pasidalinti kas atsitiko, kažkaip neramu dabar...
Atsakyti
Labas, mano abi mergaites lanko ta pati darzeli, kaip ir jusu man aktuoalu, todel noreciau suzinoti, ka pamatei???? Mes lankom kregzduciu grupe, darugai lanko boruzeliu, bet apie aukletojas nieko blogo pasakyti negalime. g.gif Viskas musm kazkiap gerai, dar neuzkliuvo...
Atsakyti
QUOTE(Jinx @ 2012 08 09, 18:07)
Mamos, labai prašau pagalbos - atsiųskite direktorės arba kažko iš valdžios mob. nr. Tai, ką šiandien pamačiau atėjuspasiimti savo vaiko - šokiravo!!
Būtinai turiu informuoti apie tai, ką išdarinėja auklėtojos vadovybę..

Jei negalite viesai - parasykite az, mums labai svarbu kas nutiko ir kur.
Atsakyti
Butinai informuokite ir mus kas ten nutiko!gal ir mes kazko nepastebime arba reiktu atkreipti demesi atidziau i kieno nors elgesi.nes kai tik uzbegi i darzeli ir isbegi, tai nelabai ka ir pastebesim, jeigu aisku baliukas koks nevyksta
Atsakyti
nuejau pasiimti vaiko ir matau vaizda: stovi maniskis prie atviru varteliu,pro sali lekia masinos. o aukletoja stovi darzely su dviem diedais ir i mano vaika net neziuri.. pribegu, sakau kas cia daros.kodel ne zaidimu aiksteleje? ir kas cia per diedai?? o ji man - cia mano vyras ir jo draugas. sakau kodel jie vaiku darzelyje?? o ji man - o kas cia tokio, tipo jus i darba draugu neatsivedate... ir visa tai ji man ne siaip sako, o vaikui girdint kone rekia. zodziu palaksciau as po darza, bet nieko apart sargo neradau. ji dar paskui, diedai kazka mano adresu laide, pagrasinau kad policija tuoj iskviesiu tai susipakavo ir isvaziavo. galiausiai gavau pavaduotojos telefona. viska isdejau, tai siaip ji labai atsiprasinejo, sake,kad netoleruos tokiu dalyku. penktadienio ryta dievagojosi, kad skyre ispejima tai aukletojai. bet akistatos as su ja dar neturejau.. tai nezinau.
siaip ta "aukletoja" tokia kuda, juodais plaukais, kaip suprantu pavaduojanti. lyg ir vaikas jos musu darza lanko. pavardes dar neissiaiskinau. siaip tai baisu.
Atsakyti