Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(Jinx @ 2012 02 12, 20:51)
na, gal tuo, kad nesužiūri..

idomu kaip gali nesuziureti, as nesuprantu teveliu kurie kaltina aukletojas. Mes drugeliu grupeje, aukletojos superines, o jei vaikas mano susirgdavo, tai dar gal kartais galeciau kaltinti tevelius, kurie buvo atvede serganti, bet ir klausimas, gal ryte vaikas dar buvo sveikas. o aukletojos... niekada nebuvo taip kad mano vaikas nebutu nesuziuretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 02 13, 09:32)
idomu kaip gali nesuziureti, as nesuprantu teveliu kurie kaltina aukletojas. Mes drugeliu grupeje, aukletojos superines, o jei vaikas mano susirgdavo, tai dar gal kartais galeciau kaltinti tevelius, kurie buvo atvede serganti, bet ir klausimas, gal ryte vaikas dar buvo sveikas. o aukletojos... niekada nebuvo taip kad mano vaikas nebutu nesuziuretas smile.gif

Uz tai irnesuprantate nes jus Drugeliu grupeje mirksiukas.gif
Nors siaip - tai pirmi metai dazelyje normalu kad vaikas daugiaus serga nei budamas namie, susiduria neisvengiamai su daug daugiau virusu irbakteriju irmokosi su tuo kovoti.
Bet aplinka laabai didele reiksme turi jau vien psichologiskai - pajauciau is savo vaiku ax.gif
Atsakyti
o kazkas negerai nykstukuose? :-o sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 02 13, 13:14)
o kazkas negerai nykstukuose? :-o sad.gif

Drugeliu aukletejos tikrai zmoniskesnes 4u.gif
Atsakyti
Musiskes (Drugeliu) man superines smile.gif gaila kad teks kitamet issiskirti, bet kita dukryte ir noreciau pas jas leisti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

gal galite pasiūlyti valandinę auklę, kuri galėtų su 2,5m berniuku pabūti kelias valandas ar visą dieną (darbo dienomis 8:30-16:30), kai jis neina į lopšelį.
Reiktu, kad mylėtų vaikučius, nereiks namų ruošos, gaminti valgyti ir pan.
Gyvename prie pat Vieversio darželio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 02 kovo 2012 - 20:52
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 02 13, 13:48)
Musiskes (Drugeliu) man superines smile.gif gaila kad teks kitamet issiskirti, bet kita dukryte ir noreciau pas jas leisti smile.gif

Sveikos,
noriu ir aš pagirti Nykštukų grupės auklėtoją, taip pat superinė. Kada neateisi ji žaidžia, sėdi prie to paties staliuko su vaikas. Mano vaikas atsisveikindamas visada nubėga, apsikabina, pabučiuoja.
Atsakyti
Mamytes,kokie aukletoju ir seimininkiu vardai smalsuciu ir drugeliu grupese?
labai isgirta aukletoja Vile kokioje grupeje ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2012 03 21, 20:59)
Mamytes,kokie aukletoju ir seimininkiu vardai smalsuciu ir drugeliu grupese?
labai isgirta aukletoja Vile kokioje grupeje ji dirba?

Vilytė dirba Žirniukų grupėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

oi kaip pagalvoju, paskutiniai metai darželyje smile.gif O atrodo neseniai atvedėm, jaudinomės kaip verkai ir pan.

sentimentai kokie tai užpuolė smile.gif

Čia ne į temą, bet moterims gal bus įdomu

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2012 03 22, 10:33)
Vilytė dirba Žirniukų grupėje  mirksiukas.gif

o kokio amziaus vaikai žirniukų grupėje būna? Mes dabar lopšelyje, tai idomu kur kitais metais busim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2012 03 22, 13:53)
o kokio amziaus vaikai žirniukų grupėje būna? Mes dabar lopšelyje, tai idomu kur kitais metais busim  ax.gif

Jau mes paskutiniai metai pas Viliją, kitais išeinam į paruošiamąją. Kitais metais turės naują grupę.
Atsakyti