Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(ladyga @ 2012 01 24, 13:09)
sveikos mamytes,, as zinokite jau baigiu prarasti savo vidine ramybe ir kantrybe...nezinau, ka ten su tais vaikais darzelyje daro  aukletojos, arba cia ne jos kaltos, o patys tevai, akd veda sergancius vaikus, nuo kuriu kiti apsikrecia...bet va mano vaikas negali eiti i darzely..jau va taip pradedu galvoti...nes dvi dienos darzelyje- tirs gydomes sloga, jei ne dar kokia ,,prikubusia" komplikacija nuo ju. nuvedu pasveikusi vaika i darzely, po triju dienu vel scenarijus tas pats, vel sloga, snarglys iki keliu...nebezinau, ka daryti

Manau ir nuo vaikucio priklauso ax.gif
Mano siais metais mazoji pirmus metus lanko, tai spali prasirgo pulinga angina 2 savaites, lapkriti bronchitas 2 savaites ir jau du menesiai kaip lanko be pertraukos, nepaisant visu sloguojanciu krenksinciu vaiku grupeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ladyga @ 2012 01 24, 12:09)
sveikos mamytes,, as zinokite jau baigiu prarasti savo vidine ramybe ir kantrybe...nezinau, ka ten su tais vaikais darzelyje daro  aukletojos, arba cia ne jos kaltos, o patys tevai, akd veda sergancius vaikus, nuo kuriu kiti apsikrecia...bet va mano vaikas negali eiti i darzely..jau va taip pradedu galvoti...nes dvi dienos darzelyje- tirs gydomes sloga, jei ne dar kokia ,,prikubusia" komplikacija nuo ju. nuvedu pasveikusi vaika i darzely, po triju dienu vel scenarijus tas pats, vel sloga, snarglys iki keliu...nebezinau, ka daryti

as ir manau kad cia nuo vaikucio imuniteto priklauso. nereikia kaltinti kitus.
mes ir iki lapkricio sirgom ir sirgom, dabar jau nebe, tfu tfu tfu. o kad kai kurie veda sergancius, tai tiesa, bet nieko nepakeisi.
P.S. ne karta paemusi vaika, isgirdusi ziauru kosuli kito vaikucio, supratau, kad savaitgalis ir vel namie, drauge su liga sad.gif
Atsakyti
sveikos nykstuku mamos. zodziu situacija tokia: siandien kalbejau su musu grupes pirmininke, ji isdeste aukletojoms nuogastavimus del per saltu patalpu musu grupeje. Tada as paskambinau aukletojai,pasiuliau nupirkti dar viena sildytuva i vonia,nes kai matavo temperatura ji ten sieke 17 laipsniu, nors manau is tikruju yra dar maziau.. zodziu aukletoja kategoriskai atsisake. vedeja taip pat atsisake keisti patalpas i siltesnes,neva baldus reikia tampyti... tiesiog nebezinau. mano vaikas dabar sveiksta.. savaite palankes darza vel atgule su didziausia tempa. kita savaitele vel reiks vest ir matyt vel savaitei... ka daryt??? teisybes delei dar karta pasakysiu, kad TIKRAI NENORMALU maziausiems vaikams skirti pacias salciausias patalpas visame darzelyje!!!
Atsakyti
QUOTE(Jinx @ 2012 01 25, 20:03)
sveikos nykstuku mamos. zodziu situacija tokia: siandien kalbejau su musu grupes pirmininke, ji isdeste aukletojoms nuogastavimus del per saltu patalpu musu grupeje. Tada as paskambinau aukletojai,pasiuliau nupirkti dar viena sildytuva i vonia,nes kai matavo temperatura ji ten sieke 17 laipsniu, nors manau is tikruju yra dar maziau.. zodziu aukletoja kategoriskai atsisake. vedeja taip pat atsisake keisti patalpas i siltesnes,neva baldus reikia tampyti... tiesiog nebezinau. mano vaikas dabar sveiksta.. savaite palankes darza vel atgule su didziausia tempa. kita savaitele vel reiks vest ir matyt vel savaitei... ka daryt??? teisybes delei dar karta pasakysiu, kad TIKRAI NENORMALU maziausiems vaikams skirti pacias salciausias patalpas visame darzelyje!!!

Sveiki,mes drugeliuose. Na pas mus silta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinx @ 2012 01 25, 21:03)

Uzjauciu Nyksutku grupe console.gif
Jusu vietoje bandyciau savo vaiko gerove toje grupeje pagerinti dovanelemis aukletojoms (nemuskit stipriai, as ne uz kysius, bet kai tai liecia mano vaiku gerove - nesvarbu kokiais budais, o zinant tos grupes aukletojas ir salygas schmoll.gif )
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuwytes: 26 sausio 2012 - 09:39
QUOTE(Zuwytes @ 2012 01 26, 09:38)
Uzjauciu Nyksutku grupe  console.gif
Jusu vietoje bandyciau savo vaiko gerove toje grupeje pagerinti dovanelemis aukletojoms (nemuskit stipriai, as ne uz kysius, bet kai tai liecia mano vaiku gerove - nesvarbu kokiais budais, o zinant tos grupes aukletojas ir salygas  schmoll.gif )
4u.gif

pritariu dovanelem. visada malonu gauti dovaneliu ir demesio kiekvienam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinx @ 2012 01 25, 21:03)

Na, žinoma, kur gi auklėtojos sutiks , joms ir taip gerai, sedi visada prie radiatoriaus:) Sutinku su Jumis, kad tualeto patalpose labai salta, idomu kiek laipsniu ten bus kita savaite, kai zada didelius salcius? O taikaip aukletojos argumentavo ta nenora pastatyti tualeto patalpose radiatoriu? Nes siaip tai koks joms skirtumas, ne jos gi mokes uz ta radiatoriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytex: 26 sausio 2012 - 16:50
motyvavo tuo, kad neva tai nėra rozetės vonioj.. šiaip manau, kad čia ne auklėtojų, o darželio vedėjos reikalas. Neprotinga taip patalpas išskirstyti.. Dar auklėtoja minėjo, kad vaikų basom į vonią neveda, bet man poliklinikoj gydytoja patikino, kad vaikui gerklė tik nuo pašąlusių kojyčių.. Namie pas mus šilta, basom neleidžiam lakstyt.. Ech, žodžiu aš tikrai nenoriu nieko per daug kaltinti, tiesiog nebežinau ką daryt.. Nenormalu vaiką į darželį tik savaitei išleist, o po to dvi farširuot vaistais..
Atsakyti
Pritariu Jums , tikrai gali būti, kad vaikai už tad ir serga taip dažnai (kaip matau iš pasisakymų, tai daugelio vaikai iš ligų išbrist negali). Labai gerai būtų temperatūrą išmatuot, kad žinotumėm tiksliai kek laipsnių ten ir tada šnekėt su direktore.Na turi ji šitą problemą kažkaip išspręst, jeigu jau direktorė yra. Ir jeigu yra tik septyniolika laipsnių, tai labai mažai, pagal higienos normas turi būt 22 laipsniai lopšelio grupėse ir tualetuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 30 sausio 2012 - 11:27
na ką, kaip ir sakiau... praėjusią savaitę pirmadienį visiškai pasveikusį vaiką išleidom į daržą, o penktadienį vėl parsivedėm sergantį... "Šaunumėlis"..
Auklėtoja man mestelėjo, neva mano vaiko imunitetas nestiprus, bet kodel tada iki pat darželio nei sirgo, nei ką.. Kiekvieną dieną lauke būdavom, šiltnamio sąlygom nelaikėm!
Ai, čia jaučiu padėtis be išeities..
Atsakyti
QUOTE(Jinx @ 2012 02 12, 17:41)
na ką, kaip ir sakiau... praėjusią savaitę pirmadienį visiškai pasveikusį vaiką išleidom į daržą, o penktadienį vėl parsivedėm sergantį... "Šaunumėlis"..
Auklėtoja man mestelėjo, neva mano vaiko imunitetas nestiprus, bet kodel tada iki pat darželio nei sirgo, nei ką.. Kiekvieną dieną lauke būdavom, šiltnamio sąlygom nelaikėm!
Ai, čia jaučiu padėtis be išeities..

zinokit, kai vaika vedi i lauka, tai jis ir neserga. 4u.gif is savo patirties sakau smile.gif kai tik namie uzsibuna - tai kosuliukas ir pan...
o iki darzo nesirgo... normalus reiskinys, visi vaikai darze serga daugiau, juk ju imunitetas nulinis, turi "susipazinti" su virusais. tai neisvengiama. tik vieni serga daugiau kiti maziau, o pykti ant aukletoju tikrai nera ko. kuo jos cia detos??? doh.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
na, gal tuo, kad nesužiūri..
Atsakyti