Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

Mano dukra eina į kitą grupę, bet pernai visus metus bandžiau vesti - sirgo ištisai. Trys dienos darželyje, dvi savaitės namie, gulėjom ir ligoninėje, visko buvo. Kaip bus šiemet, žiūrėsim, bet, matyt, turi vaikai priprasti prie kolektyvinių bacilų ir persirgti (ypač silpnesnio imuniteto). Sergančius veda ir mūsų grupėje. To niekada nesuprasiu. Gal mamos ir turiu uždirbti pinigus, bet kas galvoja, kaip jaučiasi tas sergantis vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2011 11 18, 19:34)
As ne kaip priekaista turejau omeny mirksiukas.gif  , norejau pasakyti, kad tos ligutes toks slidus reikalas, kad kaip sakote: ryte bus sveikas, o vakare ligoniukas  verysad.gif
Neisivaizduoju, kuri mamyte paliktu serganti vaikuti kankintis darzelyje. Bet jeigu taip yra, tai irgi negaliu smergti, nes manau, ne is geros situacijos taip elgiasi.

pritariu, nes mūsų miela valstybėlė tokia, kad zmones arba bijo arba tiesiog negali paimti nedarbingumo, o gyventi uz kazka reikia... nors tai nepateisinimas 4u.gif
Atsakyti
Pritariate būtent tai nuomonei, kad priverčia gyvenimas smile.gif Bet, sergantys vaikai grupėje sukelia bėdas kitoms šeimoms, kuriose susirgus vaikui kyla tos pačios problemos. Pradėkite pasaulį keisti nuo savęs, tada visiems bus paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2011 11 18, 22:59)
Pritariate būtent tai nuomonei, kad priverčia gyvenimas smile.gif Bet, sergantys vaikai grupėje sukelia bėdas kitoms šeimoms, kuriose susirgus vaikui kyla tos pačios problemos. Pradėkite pasaulį keisti nuo savęs, tada visiems bus paprasčiau.

pritariu bet sakau, jog tai nepasiteisinimas, as asmeniskai taip nedarau. Jei pamatau kad mano dukryte sirguliuoja, darzas pasibaigia, ir kol nepasveikstam ir neatsigaunam i darza jokiu budu neeinam. smile.gif
Atsakyti
Aisku, pikta ant tokiu teveliu, kurie veda sergancius vaikus, kai pats imi nedarbinguma ar samdai aukle. Visiems vienodos salygos ir nei vienas darbdavys nepageidauja tokiu darbuotoju.
Ir tikrai nepateisinu tu, kurie galvoja, kad siek tiek pakosejo, tai nieko - issivaikscios. Blogiausia, kad jie ne tiks savo vaikui daro blogai, bet ir kitu.

Bet yra ir tokiu seimu, kur tikrai sunku ir neturi galimybes sau to leisti. Kiek vienisu mamu, kurios, kad neprarastu darbo, isivaizduoju, kokia skaudama sirdim turi taip elgtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 19 lapkričio 2011 - 14:44
QUOTE(Dziugaa @ 2011 11 19, 14:43)
Aisku, pikta ant tokiu teveliu, kurie veda sergancius vaikus, kai pats imi nedarbinguma ar samdai aukle. Visiems vienodos salygos ir nei vienas darbdavys nepageidauja tokiu darbuotoju.
Ir tikrai nepateisinu tu, kurie galvoja, kad siek tiek pakosejo, tai nieko - issivaikscios. Blogiausia, kad jie ne tiks savo vaikui daro blogai, bet ir kitu.

Bet yra ir tokiu seimu, kur tikrai sunku ir neturi galimybes sau to leisti. Kiek vienisu mamu, kurios, kad neprarastu darbo, isivaizduoju, kokia skaudama sirdim turi taip elgtis.
drinks_cheers.gif
Pritariu schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų grupėje vieniša mama yra viena, daugiavaikių vienetai (kiek žinau mamos nedirba).
Aš visus metus negaliu dirbti, nes vaikas serga. Nei vienas darbdavys nekentės nedarbingumo kas trys dienos po dvi savaites. Dėl tos priežasties, kad nedirbu, negaliu sau leisti samdyti auklės. Gyvenu pagal esamą situaciją ir vis tiek nevesiu sergančio, nes man rūpi vaiko fizinė/psichologinė savijauta ir kiti žmonės.
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2011 11 19, 23:07)
Mūsų grupėje vieniša mama yra viena, daugiavaikių vienetai (kiek žinau mamos nedirba).
Aš visus metus negaliu dirbti, nes vaikas serga. Nei vienas darbdavys nekentės nedarbingumo kas trys dienos po dvi savaites. Dėl tos priežasties, kad nedirbu, negaliu sau leisti samdyti auklės. Gyvenu pagal esamą situaciją ir vis tiek nevesiu sergančio, nes man rūpi vaiko fizinė/psichologinė savijauta ir kiti žmonės.

Tikiuosi po tokiu komentaru daugiau teveliu taps supratingesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2011 11 20, 13:33)
Tikiuosi po tokiu komentaru daugiau teveliu taps supratingesni  ax.gif

Tikėkimės drinks_cheers.gif
Nes pas mus grupėje kai atėjau praeitą savaitę dukros paimti tai pusė vaikų buvo kosinčių (akivaizdžiai girdisi kol vaiką iškrapštai iš grupės ir aprengi), viena mergytė stovėjo su siaubingai tekančia nosim ir ištisai kosėjo, kita mergaitė (auklėtoja pasakojo) kosti visą dieną iki apsivėmimo......
Maniškė kaip imli, tai 4 diena paėjo ir dabar pati sėdi namie kosėdama verysad.gif
Atsakyti
Sveikos Nykstuku grupes mamos 4u.gif

Mes šiuo metu sergam, tad norėjau paklaust kokiu naujienų yra darželyje, gal kartais susirinkimas vyks dėl Kalėdų šventės?

Ačiū.
Atsakyti
mes irgi pries tris sav grizom is darzo, kazkodel dukryte paprase mieguciio, nuejo pamiegojo, o atsikelus sukosejo ir nieko. o vat sestadieni kosejo vos ne iki apsivemimo sad.gif po savaites pasveikom, bet susirgo sese sad.gif tai taip ir kankinames su ligom. bet jau siandien sveikos, manau reiks nuo kitos savaites leist jau i darza jei vel kas neprikibs sad.gif
nu tu ligu jau bloga, greiciau saltukas atkeliautu smile.gif
Atsakyti
sveiki, vedu ir as savo mergyte i dasrzely-lopseli vieversys, lopselio grupe. zinokite, kazkoks siaubas, nueiname i darzeli, dvi dienas vaikutis prabuna be slogos, trecia diena, jau nosis varva upeliais ir buname namie dvi-tris savaites. isisgydome, einame vel i darzely ir vel viskas prasideda is naujo, vel sirgimai, vel slogos, vel sedejimas nami.
gerai, akd siuo metu man palanki situacija, nedirbu, nes namie auginu dar viena maza vaikuti, bet greitai jau pradesiu dirbti ir teks vesti jau iir mazesniji vaikuti i darzeli, jau bus du vaikai, du vargeliai, du sirgimai ir t.t. net bijau pagalvot, kaip reikes eiti i darba ir dirbti.jauciu, kad bus be sansu, nes kazkaip is tu darzeliu nesitikiu nieko...
nesuprantu tevu, kurie veda sergancius vaikus...tarkime, kad ir musu grupeje yra keletas teveliu, kuriu vaikuciai i darzely yra vedami kosejantys ir su begaliniais snargliais...tai naturalu, akd tokie vaikuciai apkrecia sveikus ir tu cia gali tureti bet koki stipru imuniteta, mano nuomone anksciau ar veliau vistiek vaikutis susirgs...gal kiek reciau nei tas vaikutis, kurio imuninene sistema stipresne, bet kad nesirgs, tai mano manymu, nera jokiu sansu
Atsakyti