Sveiki, Vieversiai
mes šiemet pas aukletoja Vilija patekom , tai tikiuosi, kad vaikui labiau patiks, nei lopšelio grupeje tik naujos grupes pavadinimo nepamenu
Kaip žadat sutikti rugsejo pirmaja? ar nešit geliu, pyrago kokio?
QUOTE(Saša Ž @ 2009 08 31, 15:16)
Sveiki, Vieversiai
mes šiemet pas aukletoja Vilija patekom , tai tikiuosi, kad vaikui labiau patiks, nei lopšelio grupeje tik naujos grupes pavadinimo nepamenu
Na Vilija pati geriausia visam darzelyje Grupe Zirniukai
Mes nesim geliu aukletojai ir seimininkei, ir gal dar direktorei
Sakykit, ar rugsejo 1-aja jau ryte bus ne tik aukletoja, bet ir seimininke? Mes pirma karta nesim gelytes i darzeli
Papildyta:
Tiksliau, nezinau, kiek gelyciu reikia nesti?
Papildyta:
QUOTE(Marijaa @ 2009 08 31, 17:19)
Sakykit, ar rugsejo 1-aja jau ryte bus ne tik aukletoja, bet ir seimininke? Mes pirma karta nesim gelytes i darzeli
Papildyta:
Papildyta:
Buna ir aukletoja ir seimininke as nesu ir vienai ir kitai
QUOTE(Zuwytes @ 2009 08 31, 17:55)
Na Vilija pati geriausia visam darzelyje Grupe Zirniukai
varau geliu pirkt
Su rugsėjo 1
mamytėms kantrybės,o mažiukams naujų draugų ir įspūdžių
mamytėms kantrybės,o mažiukams naujų draugų ir įspūdžių
Sveikos
Nagi, kaip sekasi vaikučiams adaptuotis darželyje?
Nagi, kaip sekasi vaikučiams adaptuotis darželyje?
Mums Zirniuku grupe lankyt sekasi puikiai net keista, kad sunus su noru eina i darzeli. Nors lopseliuku grupeje aukletojos taip pat buvo neblogos, bet noro vaikas eit i darza nerode
Zodziu kol kas esam visi patenkinti - vaikui gerai, mamai ramu
Gal kas gali i az parasyt Zirniuku aukletoju gimtadienius?
manau, kad ilgai nereikia laukti, esu girdejus, kad vaikiuka paliekant tik iki pietu, veliau jis nenori likti miegoti ir laukia teveliu
zinoma visiems skirtingai. dar galit pasikonsultuot su aukletojom, ar maziukas jauciasi ir kada jau palikt ilgesniam laikui
Zodziu kol kas esam visi patenkinti - vaikui gerai, mamai ramu
Gal kas gali i az parasyt Zirniuku aukletoju gimtadienius?
QUOTE(Zifke @ 2009 09 03, 17:27)
Na mes irgi nykstuku grupeje, tai dabar tetis mazaja pratina po trupuciuka, vakar valanda, siandien jau dvi. Na lyg ir nieko, dar pati pradzia Na nezinau kada jau reiks pietuku miego palikti....
manau, kad ilgai nereikia laukti, esu girdejus, kad vaikiuka paliekant tik iki pietu, veliau jis nenori likti miegoti ir laukia teveliu
zinoma visiems skirtingai. dar galit pasikonsultuot su aukletojom, ar maziukas jauciasi ir kada jau palikt ilgesniam laikui
Nu atrodo mano vaikui labai tinka Boružėlėse . Aš apakusi nuo visų moteriškių šioje grupėje: auklėtoja - valytoja, jos super duper (tfu tfu tfu kad neprisišnekėt).
QUOTE(mamymamy @ 2009 09 07, 10:15)
Nu atrodo mano vaikui labai tinka Boružėlėse . Aš apakusi nuo visų moteriškių šioje grupėje: auklėtoja - valytoja, jos super duper (tfu tfu tfu kad neprisišnekėt).
Maniskei irgi patinka Nors vistiek Vilijos pasiilgsta