Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(Destiny73 @ 2011 07 14, 13:42)
o ten sargas yra???  g.gif

Manau, turetu buti... doh.gif nors labai abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2011 07 19, 21:40)
Manau, turetu buti... doh.gif nors labai abejoju  doh.gif
tai žinoma kad turi visi vilniaus darželiai turi sargus
Atsakyti
[quote=rozalinda,2011 06 06, 11:07]
Sveikos, mamytės, mano sūnus kitais metais irgi turėtų pradėt lankyt šį darželį, Nykštukų grupę wink.gif Nelabai jis man patinka, bet ka daryt, kai kitur nenori priimt. Mat priklausom tam darželiui priklausančioj teritorijoj. doh.gif

4u.gif

Mes taip pat i Nykstuku grupe keliausim nuo rudens smile.gif
Atsakyti
ir mes nuo rugsejo 1 eisim:)

skaiciau mamu susirupinima del tvoros. As visai salia gyvenu ir tikrai pritariu toms, kurios mato problema. net nereikia savaitgaliu - kiekviena vakara darzelio teritorijoje visokie asocialai geria, ruko ir t.t. manau to neturetu buti. jei sargo nera, ji privalo rasti. jei jis yra, reikia toki darbuotoja atleisti, nes tvarka ir saugumas darzeliuose privalo buti.
del tvoros varteliu: nu niekaip nepatikesiu, kad paprastiems varteliams reikia kruvos pinigu. manau uztektu po kelis litus visiems tevams sumest ir butu ne tik jie pastatyti, bet ir uzlopytos ar pakeistos prairusios tvoreles.

del nykstuku aukletoju. jei tikrai suzinosiu, kad jos vaikus fiziskai ar moraliskai zaloja tikrai netylesiu. kas cia per nesamone, kad sunku joms? pasakykit, kuriam dirbanciam zmogui darbe labai lengva?? jei nepatinka dirbama veikla - keisk darba, o ne vaikus ir save traumuok.

darzelio vedeja pakankamai gera. ne saldainiukas, bet matyt tai jos privalumas.

zodziu, tikiuosi viskas bus gerai. mano vaikas bendraujantis, vaiku ir suaugusiuju nebijo. Neramu del to, kad dar nesedi ant puoduko ir tik po truputi bando pats valgyti. be mano pagalbos neapsieina... bet direktore ramino, kad darzelyje turetu suveikti bandos jausmas.. viliuosi buvo teisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinx: 03 rugpjūčio 2011 - 16:09
sveiki, mes ir lankysime si darzeli, Drugeliu 2-aja grupe.ziuresim kaip seksis. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tvora tikrai neisgelbes nuo tokiu problemu. Pas mus auksta tvora, o savaitgaliais visokie vistiek vaiksto ir vaikscios. Sargas irgi ne ka gelbeja. Policija praktiskai i tokius iskvietimus nereguoja. issigelbejimas gal butu vaizdo kameros. Bet manau vilniaus darzeliams, valstybiniams, toli grazu iki tokios prabangos smile.gif
o be to savaitgaliais juk vaiko nevedat i darzeli. O darbo dienomis tikiu kad aplinka sutvarkoma
Atsakyti
Sveiki teveliai,
sveikinu su Rugsejo 1-aja 4u.gif
Siandien tapome lopselinukais ir noretume prisijungti i Jusu diskusijas. Patekom i Nykstuku grupe, skaitant atsiliepimus apie lopselinuku aukletoja asaros kaupiasi. Beto mano vaikiukas pakankamai linksmas - judrus vaikas ir is atsiliepimu matau, kad tokie nera labai mylimi. Ziuresime kaip jam seksis, bet jeigu .... Gal zinote, ar yra galimybe pakeisti grupe? Gal kas nors bandete?

Tikrai nieko blogo pries sia aukletoja neturiu ir grupes keisti neketinu, vaizda susidariau tik is perskaitytu atsiliepimu (kurie buna neteisingi ir ispusti). Labai suprantu aukletojas, kad joms begalo sunku su tiek vaikuciu ir labai didele pagarba joms jauciu.

Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2011 09 01, 14:26)
Sveiki teveliai,
sveikinu su Rugsejo 1-aja 4u.gif
Siandien tapome lopselinukais ir noretume prisijungti i Jusu diskusijas. Patekom i Nykstuku grupe, skaitant atsiliepimus apie lopselinuku aukletoja asaros kaupiasi. Beto mano vaikiukas pakankamai linksmas - judrus vaikas ir is atsiliepimu matau, kad tokie nera labai mylimi. Ziuresime kaip jam seksis, bet jeigu .... Gal zinote, ar yra galimybe pakeisti grupe? Gal kas nors bandete?

Tikrai nieko blogo pries sia aukletoja neturiu ir grupes keisti neketinu, vaizda susidariau tik is perskaitytu atsiliepimu (kurie buna neteisingi ir ispusti). Labai suprantu aukletojas, kad joms begalo sunku su tiek vaikuciu ir labai didele pagarba joms jauciu.

Tikekimes Jusu patirtis ten bus geresne ir tiek.
Ispustu pasisakymu cia beje nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2011 09 04, 09:05)
Tikekimes Jusu patirtis ten bus geresne ir tiek.
Ispustu pasisakymu cia beje nebuvo  schmoll.gif

Po pirmo susitikimo kelioms valandoms, deja ... tiesiog as kitaip isivaizduoju bendravima su vaikais. Man atrodo, jog pirma karta atskirtiems nuo tevu vaikams reiktu silumos, o ne grieztumo. Ir tas sudrausminimas turetu buti labiau paaiskinimas, o ne "negalima". Nors mano vaikas gerai jautesi ir antra diena mielai ejo i darzeli.

Apie antra aukletoja is pirmo susitikimo labai geri atsiliepimai. Kai atejus pamaciau aukletoja, apsikabinusia ir nesiojant tris verkiancius maziukus, supratau, kad ir pagal mano isivaizdavima gali buti aukletoju ax.gif P.S. nenorejau pasakyti, kad turetu nesioti, uztektu myleti vaikucius.

Auklytei tik patys didziausi komplimentai, tokiu zmoniu reikia tokiose istaigose. Puikus, LINKSMAS, matosi, kad GERAS zmogus.

Ziuresime kaip bus toliau. Tikiuosi viskas bus thumbup.gif

Zinau, kad sia tema skaito darzelio vedeja, aukletojos ir labai daug teveliu, man tik keista, kodel po tiek atsiliepimu nedaromi jokie sprendimai? Gal vertetu darbuotojams pakeisti auklejamu vaiku amziu (manau, jog po keliu metu su lopselinukais, ne vienas nenoretu tokio darbo dirbti)? Gal savo srityje labai stiprus darbuotojai dirba unsure.gif ?

Laukiu padrasinanciu teveliu, kad butu ramiau savo darbus dirbti bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi noriu labai pagirti nykstuku grupes auklyte-seimininkute! labai maloni, draugiska, su maziukais siltai bendraujanti!
jei gerai suprantu - ji grupeje buna visa diena.. va cia tai darbas! saunuole ji:)
Atsakyti
mes drugeliu grupeje, kolkas jokiu atsiliepimu neturiu, maze verkia sad.gif zinau kad kazkurioje grupioje yra nuostabi aukletoja, tik nezinau kurioje, kazkada, pries pora metuku teko bendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2011 09 05, 22:10)
mes drugeliu grupeje, kolkas jokiu atsiliepimu neturiu, maze verkia sad.gif zinau kad kazkurioje grupioje yra nuostabi aukletoja, tik nezinau kurioje, kazkada, pries pora metuku teko bendrauti smile.gif

Zirniuku aukletoja nuostabioji thumbup.gif Bet ir visos kitos nerealios aukletojos darzelinuku grupems ax.gif
Atsakyti