QUOTE(Zuwytes @ 2011 09 04, 09:05)
Tikekimes Jusu patirtis ten bus geresne ir tiek.
Ispustu pasisakymu cia beje nebuvo
Po pirmo susitikimo kelioms valandoms, deja ... tiesiog as kitaip isivaizduoju bendravima su vaikais. Man atrodo, jog pirma karta atskirtiems nuo tevu vaikams reiktu silumos, o ne grieztumo. Ir tas sudrausminimas turetu buti labiau paaiskinimas, o ne "negalima". Nors mano vaikas gerai jautesi ir antra diena mielai ejo i darzeli.
Apie antra aukletoja is pirmo susitikimo labai geri atsiliepimai. Kai atejus pamaciau aukletoja, apsikabinusia ir nesiojant tris verkiancius maziukus, supratau, kad ir pagal mano isivaizdavima gali buti aukletoju
P.S. nenorejau pasakyti, kad turetu nesioti, uztektu myleti vaikucius.
Auklytei tik patys didziausi komplimentai, tokiu zmoniu reikia tokiose istaigose. Puikus, LINKSMAS, matosi, kad GERAS zmogus.
Ziuresime kaip bus toliau. Tikiuosi viskas bus
Zinau, kad sia tema skaito darzelio vedeja, aukletojos ir labai daug teveliu, man tik keista, kodel po tiek atsiliepimu nedaromi jokie sprendimai? Gal vertetu darbuotojams pakeisti auklejamu vaiku amziu (manau, jog po keliu metu su lopselinukais, ne vienas nenoretu tokio darbo dirbti)? Gal savo srityje labai stiprus darbuotojai dirba
?
Laukiu padrasinanciu teveliu, kad butu ramiau savo darbus dirbti