Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(Zuwytes @ 2011 04 06, 16:41)
Dar zinau (kita to pacio darzelio aukletoja pasakojo) kaip Nykstuku aukletojos budamos lauke piktybiskai neveda vaiku ant puoduko - sako daryk i kelnes, tai kai vaikuciai is nevilties apsikakoja - tevam paniekinamai rodo - va jusu vaikas i kelnes daro.Nu zodziu Vieversyje i lopseli geriau nepapulti.  schmoll.gif
O visos kitos grupes keik susiduriau - super  thumbup.gif

ir mums taip buvo verysad.gif sūnui jau buvo 4 metukai, tai tokį šoką patyrė, ilgai pergyveno dėl tų "prikakotų kelnių" verysad.gif atvažiavom prieš 6 val pasiimt, buvo jau grupes sujungtos...
šiaip lankom Žirniukų grupę, ten auklėtojos puikios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odinė @ 2011 04 12, 09:49)
ir mums taip buvo  verysad.gif sūnui jau buvo 4 metukai, tai tokį šoką patyrė, ilgai pergyveno dėl tų "prikakotų kelnių"  verysad.gif  atvažiavom prieš 6 val pasiimt, buvo jau grupes sujungtos...
šiaip lankom Žirniukų grupę, ten auklėtojos puikios  4u.gif

Aha Zirniukai labai faini thumbup.gif Apskritai visos kitos aukletojos vyresniu fainos, nesuprantu kodel patiem maziausiem ir jautriausiem tokios bjaurios parinktos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2011 04 12, 12:07)
Aha Zirniukai labai faini  thumbup.gif  Apskritai visos kitos aukletojos vyresniu fainos, nesuprantu kodel patiem maziausiem ir jautriausiem tokios bjaurios parinktos  schmoll.gif

O man atrodo, kad lopšelio auklėtojoms "juodžiausią" darbą reikia atlikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijaa @ 2011 04 12, 12:09)
O man atrodo, kad lopšelio auklėtojoms "juodžiausią" darbą reikia atlikti  rolleyes.gif

Taip tikrai joms reikia juodziausia darba atlikti, todel tai turi buti moraliskai tam pasiruose zmones, kantrus, svelnus, malonus ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijaa @ 2011 04 12, 13:09)
O man atrodo, kad lopšelio auklėtojoms "juodžiausią" darbą reikia atlikti  rolleyes.gif

aš manau, kad yra "labiau juodesnių" darbų negu su mažiukais leliukais pusdienį pabūt bigsmile.gif
Atsakyti
Kas be ko smile.gif Turėjau omeny, lyginant su visomis kitomis auklėtojomis, kurioms nereikia plauti 20 apkakotų užpakaliukų ax.gif

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 04 19, 15:49)
aš manau, kad yra "labiau juodesnių" darbų negu su mažiukais leliukais pusdienį pabūt  bigsmile.gif

Atsakyti
tai kad mažiukų tiek nesusirenka i grupę, būna 8-12, o ir ne visi apsikakoję juk biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku smile.gif Taip pat pritariu nuomonei, kad ir koks bebūtų darbas - labai daug nuo mūsų pačių priklauso, ar mes į jį eisim kaip į lažą, ar kaip į šventę
Atsakyti
QUOTE(Marijaa @ 2011 04 19, 17:32)
Sutinku  smile.gif  Taip pat pritariu nuomonei, kad ir koks bebūtų darbas - labai daug nuo mūsų pačių priklauso, ar mes į jį eisim kaip į lažą, ar kaip į šventę

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 04 19, 16:22)
tai kad mažiukų tiek nesusirenka i grupę, būna 8-12, o ir ne visi apsikakoję juk  biggrin.gif

Pvz siandien lopselio grupeje 17 vaiku,
Musu aukletojos super geros, mes lankom drugeliu grupe, vaikas jas labai myli, i darzeli eiti visada nori.Sirgo nedaug,bet as manau kad mamos pacios kaltos kad vaikai serga(aisku nevisos), veda vaikus sergancius i darzeli, kazkoks siaubas kosintys, sloguojantys o dar geriau viduriuojantys, iskviecia tevus paima vaika, prigirdo vaistu ir serganti vel i darzeli.
Atsakyti
Sveikos, mamytės, mano sūnus kitais metais irgi turėtų pradėt lankyt šį darželį, Nykštukų grupę wink.gif Nelabai jis man patinka, bet ka daryt, kai kitur nenori priimt. Mat priklausom tam darželiui priklausančioj teritorijoj. doh.gif
Visos rašot apie grupes, apie auklėtojas, bet šitam darželį, mano nuomone, yra dar viena ne mažiau svarbesnė blogybė - pastovus įvairių asmenų alkoholio vartojimas darželio teritorijoj, ko pasekoje darželio teritorijoje lieka daug šiukšlių - alaus skardinių, bambalių, nuorūkų. Argi Jūsų tai neerzina? Ar bandėte apie tai sakyti darželio direktorei ar kitaip su tuo kovoti?
Atsakyti
visiskai pritariu Rozalindai . man pro langus matosi sitas darzelis ir kartais tokiu vaizdu pamatau, kad net baisu. Mes dar neinam i si darzeli, bet planuojam ir bent jau man tikrai ne prie sirdies islauzytos tvoros ir buteliai vaiku zaidimu aikstelese. apskritai visas saugumo uztikrinimas gulasi ant akletoju peciu, o tai, manau, neteisinga . kada gi joms pazaist su vaikais, jei reikia nuolat stebet, kad koks vaikas neisbegtu pro sulauzytus vartus ar nesusizeistu i tvora.
nesenai skaiciau straipsni apie Vilniaus darzelius, tai tik keliu teritorija yra tinkamai aptverta ir priziurima. nezinau, direktores tai rupestis ar ne, bet vis tiek vaiku saugumas yra svarbus. vargu ar is 2 procentu pinigeliu galima pastatyti nauja tvora, bet gal reiketu pabandyti smile.gif
Atsakyti