Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

Chebra iš Boružėlių, kas buvot senokai jau praėjusioje Rudenėlio šventėje? Auklėtoja sakė, kad labai graži šventė buvo ir kažkas iš tėvelių fotkino vaikus. Nu labai noriu pasižiūrėt į fotkes, mažum mano vaikis ten netyčia į kadrą bus papuolęs smile.gif .
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą po 1 mėn. nebuvimo dėl ligos nuėjom į Boružėles nu ir ką, man net rankos nusviro, vienas berniukas nu tiek kosti, kad man nu niekaip nepasirodė, kad jam nieko nėra verysad.gif . Tai ko gero, atvedžiau vaiką tik keliom dienom, vėl bus pakrautas bacilom. Nu negaliu jau, tiesiog ir dabar siutas ima, kad maniškis nei lavintis gali nei šokius lankyt būtent dėl tokių bajerių. Kažin kitose grupėse irgi auklėtojos nieko nesako tėvams, atvedantiems realiai gatavus vaikus dėl sirgimo? Vos susilaikiau nenuėjus pas direktorę pasiklaust, vis dėl savo nenoro konfliktuot.
Atsakyti
labas vakarelis, noriu paklausti mamyciu, kokia ju nuomone apie darzely vieversiuka zirmunuose?planuoju ten leisti vaikuti savo, noriu isgirsti nuomones.
Atsakyti
QUOTE(astule5 @ 2011 02 26, 00:08)
labas vakarelis, noriu paklausti mamyciu, kokia ju nuomone apie darzely vieversiuka zirmunuose?planuoju ten leisti vaikuti savo, noriu isgirsti nuomones.

labas vakaras

labai geras darželis, nuostabios auklėtojos, vaikai daug ką išmoksta ir sužino. Mums tikrai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikul @ 2011 02 26, 22:00)
labas vakaras

labai geras darželis, nuostabios auklėtojos, vaikai daug ką išmoksta ir sužino. Mums tikrai patinka.  thumbup.gif

Noreciau nesutikti - lopselio grupese aukletojos tragiskos. Kiek teko susidurti, tai nejautrios, abejingos, netgi ziaurios .
O visu kitu grupiu aukletojos - tikrai puikios ir nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2011 02 27, 10:40)
Noreciau nesutikti - lopselio grupese aukletojos tragiskos. Kiek teko susidurti, tai nejautrios, abejingos, netgi ziaurios .
O visu kitu grupiu aukletojos - tikrai puikios ir nuostabios  thumbup.gif

labas rytas
mano sunelis lanko lopseli, tai aukletojos puikios, jokiu skundu neturim.As kaip tik manau kad labai jautrios , atsidave savo darbui,myli vaikucius, visada randa laiko ir teveliams pasikalbeti. Mano vaikas jas labai myli ir noriai visada einam i darzeliuka
Atsakyti
Gal zinote ar sunku pakliuti i si darzeli, nes man jis nepriklauso pagal gyvenamaja vieta, bet darboviete mano prie pat.
Atsakyti
Stokit į eilę. Užsirašykit, kiek galima anksčiau. Mano irgi darbovietė šalia, tai užrašėm nuo gimimo. Lankyt pradėjo nuo 2 metukų smile.gif

QUOTE(BOTE @ 2011 04 01, 12:16)
Gal zinote ar sunku pakliuti i si darzeli, nes man jis nepriklauso pagal gyvenamaja vieta, bet darboviete mano prie pat.

Atsakyti
QUOTE(BOTE @ 2011 04 01, 12:16)

na nezinau ar priims jus i eile, jei nepriklausote pagal gyvenamaja vieta, nes musu nerieme kol nepersiregistravau unsure.gif . bet pabandyti galima smile.gif
Atsakyti
Ką aš galiu pasakyti apie šį darželį.. vedėja baisi, grubi. Kai atėjo laikas leisti mūsu mažių į darželį nuėjau ir pareiškė, kad nepriims, nes neprisistatėm laiku, atseit skambino o aš neatsiliepiau. Vaiką buvau užrašius kai jam 4 mėn buvo ir prisiregistravę, mūsų namas šalia darželio. Išvadino mane bloga mama, žiauriai nepatenkinta buvo. Aš normali moteris, nei asociali nei kažkas panašaus! Vyras nuėjo, pakalbėjo "gražiai" kaip ji ir nusipelnė. Po poros dienų stebuklingai atsirado vieta. Ji tikėjosi kyšio, bet mes kategoriškai prieš bet kokį pinigų ar dovanų davimą ir skatinu ir kitiems taip nesielgti! Nes jau ir pagimdyt be pinigų negalima, tiek išpopinom gydytojus, kad baisu.

Papuolėm 5 Nyktukų grupę, ten Valerijos abi. Abi nekokios. Vaikas taip ir neįprato, verkdavo. Per jų žioplas galvas mūsų mažiukas šlapimų pūslės uždegimu susirgo.. leido į lauka be pamperso, apsisysiojo, pasėdėjo ant smėlio.. atėjau pasiimti, žiūriu kelnės spintelėje slapios, smėliuotos.. sakė, kad kažko sysioja dažnai į kelnes (tada pratinom ant puoduko, buvo 1,9men jam) parsivedžiau, po 15min ant puodo atsisėdo ir ėmė rėkti! Įsivaizduojat, mano vaikas jau darželyke kentėjo skausmus!!! Raganos jos. Ir šiaip vaikas labai dažnai sirgdavo ir jos tai darydavo tyčia.. ateinu, ruošia vaikus miegui, išrengti, basi į tuoletą, langas praviras. Ir čia kažkas rašė, kad geria, na buvo toks atvejis. Atvežiau pažyma ir atėjau į grupę kai vaikai miegojo pietų tai aukletojos ir šeimininkutės kažka gėrė iš mažų plastikinių taurelių, raudonas gėrimas! Tas buvo 2008m.

Paskui patekom į Bitučių grupę. Genutė nuostabi. Ateidavau o ji vis kažką su vaikais veikdavo, ne taip kaip kitos, žurnalus skaito. Vaikas ją mylėjo, svaigo dėl Genutės. Dalia nelabai, rėkdavo ant vaikų, tokia šiurkšti biškiuką. Viena diena vaikas sakė, kad šeimininkutė Natalija gal, tiksliai nepamenu vardo, sakė, kad jį mušė per galvą, nes jis išpylė sriubą. Sakyčiau išsigalvojo, bet buvo po ligos, nelankė darželio gal mėnesį. Tais metais sirgo mažiau.

Trečiais metais lankė Pelėdžiukus. Nieko bloga negaliu pasakyt, tik kad su vaikais nelabai užsiema. Vaikai stumdosi, pešasi o pokalbių jokių neveda, nemoko bendravimo, toliarancijos. Sako jusu vaikas susipešė su tuo ir tuo, pasikalbėkit su juo. Namie tai jis nesipeša su niekuo, nei kieme. Manau auklėtojos turi stebėti kolektyvą, matyti situacijas ir tinkamai išaiškinti, kodėl negražu taip elgtis. Taip, aš pasikalbėjau su vaiku, jis pasakė, kad Dovydas nuolat ji stumdo ir tampo todel jis ji pastūmė, kad nelystų. Aš už tai, kad vaikai nešimustų, bet tikrai nemokysiu vaiko nusileisti. Mano vyras pasakė, jei kas prie taves lys, duok atgal.. vaje vaje, tokie maži o jau stumdosi, pešasi..

Tai vat, tokie mano pastebėjimai. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(juuulita @ 2011 04 06, 16:09)
Ką aš galiu pasakyti apie šį darželį..  vedėja baisi, grubi. Kai atėjo laikas leisti mūsu mažių į darželį nuėjau ir pareiškė, kad nepriims, nes neprisistatėm laiku, atseit skambino o aš neatsiliepiau. Vaiką buvau užrašius kai jam 4 mėn buvo ir prisiregistravę, mūsų namas šalia darželio. Išvadino mane bloga mama, žiauriai nepatenkinta buvo. Aš normali moteris, nei asociali nei kažkas panašaus! Vyras nuėjo, pakalbėjo "gražiai" kaip ji ir nusipelnė. Po poros dienų stebuklingai atsirado vieta. Ji tikėjosi kyšio, bet mes kategoriškai prieš bet kokį pinigų ar dovanų davimą ir skatinu ir kitiems taip nesielgti! Nes jau ir pagimdyt be pinigų negalima, tiek išpopinom gydytojus, kad baisu.

Papuolėm 5 Nyktukų grupę, ten Valerijos abi. Abi nekokios. Vaikas taip ir neįprato, verkdavo. Per jų žioplas galvas mūsų mažiukas šlapimų pūslės uždegimu susirgo.. leido į lauka be pamperso, apsisysiojo, pasėdėjo ant smėlio.. atėjau pasiimti, žiūriu kelnės spintelėje slapios, smėliuotos.. sakė, kad kažko sysioja dažnai į kelnes (tada pratinom ant puoduko, buvo 1,9men jam) parsivedžiau, po 15min ant puodo atsisėdo ir ėmė rėkti! Įsivaizduojat, mano vaikas jau darželyke kentėjo skausmus!!! Raganos jos. Ir šiaip vaikas labai dažnai sirgdavo ir jos tai darydavo tyčia.. ateinu, ruošia vaikus miegui, išrengti, basi į tuoletą, langas praviras. Ir čia kažkas rašė, kad geria, na buvo toks atvejis. Atvežiau pažyma ir atėjau į grupę kai vaikai miegojo pietų tai aukletojos ir šeimininkutės kažka gėrė iš mažų plastikinių taurelių, raudonas gėrimas! Tas buvo 2008m.

Paskui patekom į Bitučių grupę. Genutė nuostabi. Ateidavau o ji vis kažką su vaikais veikdavo, ne taip kaip kitos, žurnalus skaito. Vaikas ją mylėjo, svaigo dėl Genutės. Dalia nelabai, rėkdavo ant vaikų, tokia šiurkšti biškiuką. Viena diena vaikas sakė, kad šeimininkutė Natalija gal, tiksliai nepamenu vardo, sakė, kad jį mušė per galvą, nes jis išpylė sriubą. Sakyčiau išsigalvojo, bet buvo po ligos, nelankė darželio gal mėnesį. Tais metais sirgo mažiau.

Trečiais metais lankė Pelėdžiukus. Nieko bloga negaliu pasakyt, tik kad su vaikais nelabai užsiema. Vaikai stumdosi, pešasi o pokalbių jokių neveda, nemoko bendravimo, toliarancijos. Sako jusu vaikas susipešė su tuo ir tuo, pasikalbėkit su juo. Namie tai jis nesipeša su niekuo, nei kieme. Manau auklėtojos turi stebėti kolektyvą, matyti situacijas ir tinkamai išaiškinti, kodėl negražu taip elgtis. Taip, aš pasikalbėjau su vaiku, jis pasakė, kad Dovydas nuolat ji stumdo ir tampo todel jis ji pastūmė, kad nelystų. Aš už tai, kad vaikai nešimustų, bet tikrai nemokysiu vaiko nusileisti. Mano vyras pasakė, jei kas prie taves lys, duok atgal.. vaje vaje, tokie maži o jau stumdosi, pešasi..

Tai vat, tokie mano pastebėjimai. Sėkmės.

Kaip as jus suprantu ir uzjauciu ax.gif Kitu mamu gal vaikai tylus ramus tai jie ir praslenka ramiau per lopselio grupes, bet jei vaikas bent kiek reiklesnis ar jautresnis tai jam tragedija, ypatingai Nykstuku grupeje schmoll.gif
Dar zinau (kita to pacio darzelio aukletoja pasakojo) kaip Nykstuku aukletojos budamos lauke piktybiskai neveda vaiku ant puoduko - sako daryk i kelnes, tai kai vaikuciai is nevilties apsikakoja - tevam paniekinamai rodo - va jusu vaikas i kelnes daro.
Nu zodziu Vieversyje i lopseli geriau nepapulti. schmoll.gif
O visos kitos grupes keik susiduriau - super thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau, mums tai viskas buvo gerai Nykštukų grupėje. Būdavo, kad kartais rasdavom šlapias kelnes spintelėj, bet mums tai buvo natūralu, nes tik buvom pradėję pratintis ant puoduko, o kaip žinia, vaikai kartais ir paprašyt pamiršta... Nenorėčiau visos kaltės suversti ant auklėtojų. Nežinau, kaip kituose darželiuose lopšelio grupėse, bet, manau, kad su tokio amžiaus vaikais yra daugiausiai vargo - jie dar mažiukai - verkia be mamos, į kelnes daro ir pan. Reikia ir auklėtojas suprast, joms daug vargo su visa krūva mažiukų. Va, vyresnėse grupėse vaikai jau savarankiškai apsirengia, pavalgo.

Man sunku įsivaizduoti, kaip aš susitvarkyčiau su 15 mažiukų. Stogas turbūt pavažiuotų smile.gif Jau su dviem, būna kartais sunku smile.gif

Šiuo metu vaikas lanko darželio grupę. Auklėtojos puikios, užsiima su vaikais. Visada grįžta patenkintas. O dėl ligų, tai šiemet kaip tik žymiai daugiau serga nei pernai metais... Nemanau, kad čia auklėtojų kaltė.

Žinoma, užjaučiu mamytes, kurios tiesiogiai susidūrė su neteisybe. Linkiu nepatekti daugiau į tokias situacijas
Atsakyti