Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

Kaip supratau nei rytoj neeiti į talką, nei rugsėjo 1d. taip pat nevesti vaiko? Mes naujokai, aš visai pasimetus.
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 08 30, 17:16)
Kaip supratau nei rytoj neeiti į talką, nei rugsėjo 1d. taip pat nevesti vaiko? Mes naujokai, aš visai pasimetus.

I talka ryt galit nueit, nezinau kurioj jus grupej?
Rugsejo pirma darzelis atsidaro ir visus vaikus priima taip kad vesti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinam visus vaikučius ir jų tėvelius su rugsėjo 1 d.
Mano jaunuolis taip pasiilgęs visų - ir draugų, ir aukėtojų su šeimininkėle džiaugsmingai keliavo su gėlėmis į grupę. O dar kaip pamatė taip išpuoštą kiemą dar labiau nuotaika pagerėjo.
SĖKMĖS visiems VIEVERSIO darželinukams, auklėtojoms, šeimininkutėms, personalui laukusiems ir sulaukusiems šios dienos.
Atsakyti
QUOTE(Daija @ 2010 09 01, 13:02)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikinam visus vaikučius ir jų tėvelius su rugsėjo 1 d.
Mano jaunuolis taip pasiilgęs visų - ir draugų, ir aukėtojų su šeimininkėle džiaugsmingai keliavo su gėlėmis į grupę. O dar kaip pamatė taip išpuoštą kiemą dar labiau nuotaika pagerėjo.
SĖKMĖS visiems VIEVERSIO darželinukams, auklėtojoms, šeimininkutėms, personalui laukusiems ir sulaukusiems šios dienos.

Ir mes prisijungiam prie sveikinimu su Rugsėjo 1-ąją.
Labai norim padėkoti Vieversio personalui už šiltą aplinką, už gerą nuotaiką, tiesiog už Jūsų pastangas ir šipsenas. Malonu pas Jūs sugrišt. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra mamyčių, kurios veda savo mažuliukus i Drugeliu grupe? norečiau sužinot kaip sekasi ax.gif mes dar nepradejom lankyt, girdejau daug verkiančiu, tad dar pakentesim savaitele smile.gif
Atsakyti
Merginos iš Boružėlių, pasakykit kada tėvų susirinkimas šią savaitę? Nes maniškis jau serga, tai šią savaitę neužeisiu į grupę.
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 09 13, 09:57)
Merginos iš Boružėlių, pasakykit kada tėvų susirinkimas šią savaitę? Nes maniškis jau serga, tai šią savaitę neužeisiu į grupę.

Sia savaite keicia baldus, tai apie susirinkima kalbos nebuvo. Parasysiu kai bus jau paskelbtas laikas.
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2010 09 16, 19:10)
Sia savaite keicia baldus, tai apie susirinkima kalbos nebuvo. Parasysiu kai bus jau paskelbtas laikas.

O geras, būtinai parašykit smile.gif . Ir dar man rūpi, ar fotografas nesiruošia apsireikšt grupėj, nes labai noriu savo vaikiną nufotkint, o kiek pamenu, ten labai gražios fotkės būna. Pernai tai irgi sirgo maniškis tuo metu, tai nepapuolėm.
Atsakyti
QUOTE(decleor @ 2010 09 12, 14:41)
Sveiki, gal yra mamyčių, kurios veda savo mažuliukus i Drugeliu grupe? norečiau sužinot kaip sekasi  ax.gif mes dar nepradejom lankyt, girdejau daug verkiančiu, tad dar pakentesim savaitele  smile.gif

laba, mes lankom drugeliu grupe. Mums sekasi gerai ,nes paverkslena tik truputi kol atsisveikinam.O verkianciu tai jau yra, daug vaikuciu pabuna iki pietu ar tik pora valandu.Miega tik 4-5 vaikai.Jei turi galimybe tai dabar dar nevesk nes yra prijungta dar viena grupe kol keicia lovytes, tai maziukam labai sunku, daug vaiku, dvi aukletojos , dvi seimininkutes.Kurie lanko jau buvo truputi apsiprate, o dabar tiek nauju vaikuciu, kazkokia grustis.Treciadieni viena mama negalejo batu rast vaiko, o vakar mano vaika krikstomama parvede su svetimom kelnem biggrin.gif
bet tikiuosi tai tuks neilgai...Otaip tai viskas gerai ,labai mielos aukletojos ir seiminke.
Atsakyti
Sveiki visi, gerai tie remontai darželyje, kai einasi gerai, bet jau pabodo tas vaikų gulėjimas ant čiužinių, o jie irgi gerai išgulėti, išdėvėti, kažkoks košmaras bent jau man.
Atsakyti
Boruzeles jau suremontuotos thumbup.gif
Ketvirtadieni 17,00 susirinkimas teveliu berods ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2010 09 27, 19:03)
Boruzeles jau suremontuotos  thumbup.gif
Ketvirtadieni 17,00 susirinkimas teveliu berods ax.gif

maniškis visą mėnesį nėjo, o mokėt tai reix. Et iš kito galo visks
Atsakyti