QUOTE(Tomamur @ 2010 08 29, 11:45)
ne auklėtojos čia geria, o kiti darbuotojai.
Kokie gi Tai jei jau pradejot pasakojima tai ir pasakokit viska iki galo, nes dabar tai .....
QUOTE(Tomamur @ 2010 08 29, 13:20)
nežinau dėl vedėjos, bet visas kitas personalas (be auklėtojų ir šeimininkių) išgerti mėgsta
o tai koks ten dar personalas? ukvedys ? nu gal. muzikos mokytoja - niekad nemaciau jos "ikalusios", o daznai salej stebedavau vaikus muzikuojancius. Virejos ??? pabaikint iki galo jei jau pasakojat.
Norėčiau informacijos iš senbuvių. Ar nešėte eidami pirmą dieną auklėtojai tik gėles, ar ką nors daugiau (saldainių, kavos, suvenyrus)? Šeimininkei taip pat gėlės? Ar pirmą dieną būna tik viena auklėtoja?
QUOTE(Tomamur @ 2010 08 29, 00:12)
Šiame darželyje darbo metu darbuotojai išgerinėja. Beveik kiekvieną dieną čia vyksta neoficialūs baliukai. Manau, kad reikėtų kaip nors paspausti valdžią, kad išgėrinėjimai būtų uždrausti ir nebebūtų įmanoma apeiti šio draudimo
niekad nesu mačiusi girtu ar išgėrusiu darbuotoju darželyje. Ateidavau pasiimt ir per miega ,ne karto to nebuvo,taip kad nerašykit tokiu dalyku,nes tai didžiausia nesąmonė.
QUOTE(sarmi @ 2010 08 29, 16:57)
Norėčiau informacijos iš senbuvių. Ar nešėte eidami pirmą dieną auklėtojai tik gėles, ar ką nors daugiau (saldainių, kavos, suvenyrus)? Šeimininkei taip pat gėlės? Ar pirmą dieną būna tik viena auklėtoja?
As nesdavau tik geliu ir aukletojai ir seimininkei, kita diena - kitai aukletojai, nes pirma rugsejo paprastai tik viena aukletoja buna.
Tiesa lopselyje tai viena is ryto kita po pietu berods buna
Aš šimet nešiu, nes...nu bais pasiilgau aš tų auklyčių. Man jos laabai patinka.
Žuvytes - norėjau pasitart, 09 01 maniškio gimtadienis - tai nešt čia man kokį skanėstą vaikam? Klausiu, nes dažniausiai pirma diena būna tokia išsimušusi visiem. Ale tai pabaliavos, kad sugrįžo Maniškis ttaaaaiiippp laukia jau draugų
Žuvytes - norėjau pasitart, 09 01 maniškio gimtadienis - tai nešt čia man kokį skanėstą vaikam? Klausiu, nes dažniausiai pirma diena būna tokia išsimušusi visiem. Ale tai pabaliavos, kad sugrįžo Maniškis ttaaaaiiippp laukia jau draugų
Gal kas buvot nosį įkišę į grupes, ar baigti ten tie remontai jau?
QUOTE(Zuwytes @ 2010 08 26, 16:37)
DĖMESIO
PIRMADIENĮ IR ANTRADIENĮ (T.Y. 2010 08 30-31 D.) DARŽELYJE VYKS TALKA. BUS TVARKOMA IR VIDUS IR APLINKA.
KADANGI KAIP ŽINOME BUVO REMONTAI TAI LABAI KVIEČIAME TĖVELIUS ATVYKTI IR PRISIJUNGTI PRIE TVARKYMO. TURĖTI SAVO ŠVAROS PRIEMONES.
PIRMADIENĮ IR ANTRADIENĮ (T.Y. 2010 08 30-31 D.) DARŽELYJE VYKS TALKA. BUS TVARKOMA IR VIDUS IR APLINKA.
KADANGI KAIP ŽINOME BUVO REMONTAI TAI LABAI KVIEČIAME TĖVELIUS ATVYKTI IR PRISIJUNGTI PRIE TVARKYMO. TURĖTI SAVO ŠVAROS PRIEMONES.
O galima po darbo?
Ar čia tik darbo metu?
QUOTE(Tomy @ 2010 08 30, 09:12)
Aš šimet nešiu, nes...nu bais pasiilgau aš tų auklyčių. Man jos laabai patinka.
Aisku nesk - ir pabaliavos prie to pacio
QUOTE(mamymamy @ 2010 08 30, 11:03)
Gal kas buvot nosį įkišę į grupes, ar baigti ten tie remontai jau?
Dar net neprasideje Boruzeliu grupe bus pirmoji kurioje keis baldus, bet dar neaisku sia ar kita savaite. ir virtuveles dar tik montuoja. Zodziu panasiai visa rugseji dar remontai vyks.
QUOTE(gogra @ 2010 08 30, 11:52)
Po darbo kaip zinia ir darzelis nedirba
Dabar kaip ir apsitvarkem, ner ka daug betvarkyt nes dar bus kalnai dulkiu ir siuksliu kai baldus pakeis. tada manau dar karta tevelius kviesim kad padetu greitai sutvarkyt