QUOTE(Zifke @ 2010 07 22, 14:11)
Mes tai lankom ir lankysim, nes su vyru dirbsim visa vasarele o seip Ula eina i Rutos darzeli, aukletoja sauni tik pats darzelis gal kiek prastesnis.
p man Ruta net labiau patinka - toks sviesus ir erdvus atrodo, gal del to kad nera ant sienu visokiu daiktu prikabineta. atrodo net ors gaivesnis
Nykštukų mamytės į kokią grupę eisit nuo rugsėjo? mes į Smalsučių. Tiesiog įdomu pasidarė ar su tais pačiais vaikučiais lankysim
QUOTE(ashiuke @ 2010 08 03, 10:34)
Nykštukų mamytės į kokią grupę eisit nuo rugsėjo? mes į Smalsučių. Tiesiog įdomu pasidarė ar su tais pačiais vaikučiais lankysim
Aga ir man baisiai įdomu Nors man reiktų nueit pasižiūrėt kur mūsų mergina keliaus, kai mes tokie lankytojai darželio
o gal kas žino, ar tik nuo rugsėjo 1 d. dirbs darželis, ar jau galima bus vesti ir nuo pirmadienio, t.y. rugpjūčio 30 d.?
Jeigu kas sužinotumėt šią informaciją, praneškit prašau...
QUOTE(ashiuke @ 2010 08 03, 09:34)
mes irgi i smalsucius. kiek ziurejau i sarasa - tai dauguma tie patys vaikai
man toks klausimas iskilo - o pazyma i darzeli is poliklinikos reikia pristatyti kiekvienais metais? pernai tai reikejo
QUOTE(Destiny73 @ 2010 08 04, 14:00)
man toks klausimas iskilo - o pazyma i darzeli is poliklinikos reikia pristatyti kiekvienais metais? pernai tai reikejo
Taip, nauji mokslo-darželio metai ir nauja pažymą
QUOTE(gogra @ 2010 08 03, 11:22)
o gal kas žino, ar tik nuo rugsėjo 1 d. dirbs darželis, ar jau galima bus vesti ir nuo pirmadienio, t.y. rugpjūčio 30 d.?
Darželis dirbs tik nuo rugsėjo 01 dienos.
QUOTE(Destiny73 @ 2010 07 24, 18:48)
p man Ruta net labiau patinka - toks sviesus ir erdvus atrodo, gal del to kad nera ant sienu visokiu daiktu prikabineta. atrodo net ors gaivesnis
siandien sake anksciau paimti vaika is Rutos - darys dezinfekcja - atsirado blusu darzely
Sveikos mamos eisim su maziuku rugsejo 1d i darzeli.i lopselinuku grupe.gal gali kuri nors mamyte papasakoti kas rugsejo 1d ten buna?na ta prasme ar jau is kart ta diena ir palikt reikia keliom valandom vaikuti, ar susirinks visi teveliai su vaikuciais ir aukletojos papasakos kaip, kas ir kur?nezinau ko tiketis, noriu moraliskai pasiruosti ar jau palikti maziuka keliom valandom ar dar tik taip viska papasakos rugsejo 1d.aciu