Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(Destiny73 @ 2010 06 23, 12:46)
na nelabai jums pasiseke smile.gif Abi auklėtojo valios - viena liekna, kita apvalesniu formu.....
kitoj maziuku grupej - "Drugeliai" - aukletojos tikrai malonesnes..

mes nuo birzelio 1d einam i drugeliu grupe, tai aukletojos malonios is tikruju, labai mielos moteriskes.Kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2010 06 23, 12:13)
Sveikos smile.gif mes papuolem i mazuliuku Nykstuku grupe?gal kas gali pasakyti apie sios grupes aukletojas? smile.gif

Pasieskokit praeitoj temoj - nekoki atsiliepimai apie Nykstuku "lieknaja Vale'. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2010 06 24, 10:50)
Pasieskokit praeitoj temoj - nekoki atsiliepimai apie Nykstuku "lieknaja Vale'.  schmoll.gif

Man tai normalios tos aukletojos, kazkaip mes problemu kazkokiu tai neturejom. g.gif
Atsakyti
na jus cia mane ir prigasdinot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2010 07 01, 16:52)
na jus cia mane ir prigasdinot... unsure.gif

Aš kaip Zifke, galiu pasakyt, kad nėra jau ten tokios ir blogos auklėtojos, viskas normaliai mirksiukas.gif Gal viena griežtesnė, kita mielesnė vaikučiams. Bet griežtumo irgi reikia. Kaip kiekvienas žiūrėsim iš savo varpinės 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi galiu patvirtinti, kad Nykštukų grupės auklėtojos geros. Nereikia spręsti iš pirmo žvilgsnio. Tikrai ir pasišnekėdavom, ir apie vaiką papasakodavo. Man patiko. Mano mergina mylėjo abidvi. O dėl malonumo, tai sąliginis dalykas. Vienoms gali atrodyti vienaip, kitoms kitaip. Svarbiausia nenusiteikti priešiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2010 07 01, 18:09)
Aš kaip Zifke, galiu pasakyt, kad nėra jau ten tokios ir blogos auklėtojos, viskas normaliai mirksiukas.gif Gal viena griežtesnė, kita mielesnė vaikučiams. Bet griežtumo irgi reikia. Kaip kiekvienas žiūrėsim iš savo varpinės 4u.gif

QUOTE(Marijaa @ 2010 07 01, 21:22)
Aš irgi galiu patvirtinti, kad Nykštukų grupės auklėtojos geros. Nereikia spręsti iš pirmo žvilgsnio. Tikrai ir pasišnekėdavom, ir apie vaiką papasakodavo. Man patiko. Mano mergina mylėjo abidvi. O dėl malonumo, tai sąliginis dalykas. Vienoms gali atrodyti vienaip, kitoms kitaip. Svarbiausia nenusiteikti priešiškai smile.gif

thumbup.gif pritariu abieju mamyciu nuomonei.o mano vaikui grieztumo reiktu nes visi is salies sako kad jau tampa panasus i mergyte nes mama islepino... blush2.gif nu bet ko nepadarysi del vaiku wub.gif
Atsakyti
Taip, kad ramiai keliaukit i ta grupe, o problemyciu visada buvo ir bus.
Svarbiausia, kad butu imanoma viska ispresti taikiai ir graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zifke @ 2010 07 01, 15:02)
Man tai normalios tos aukletojos, kazkaip mes problemu kazkokiu tai neturejom.  g.gif

pati savo ausim girdejau kaip reke visa gerkle ant vaiko nes jis per letai batus avesi vedant i lauka....... o tam vaikui 2 su trupuciu.....

ateini vaiko pasiimti - net galvos nepasuka, dulkes valo......

na gal as per daug norejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 07 02, 19:00)
pati savo ausim girdejau kaip reke visa gerkle ant vaiko  nes jis per letai batus avesi vedant i lauka....... o tam vaikui 2 su trupuciu.....

ateini vaiko pasiimti - net galvos nepasuka, dulkes valo......

na gal as per daug norejau  cool.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile32 @ 2010 05 24, 12:50)
Kad kadrina seimininke Jurga, tai akivaizdu... Vaikas sako - jis seimininkes meile. .. Nu bet vistiek uz sito gali slypeti ir interesas i vaikus , nekaltinu, tik svarstau, ko ten grupeje sedeti...  nezinote, jis neteistas?

oho,kas vyksta jusu grupeje
negaliu patiketi
cia gi mazi vaikai,o is jusu suprantu kad pasimatymai vyksta,gimsta meiles.siaubas prie vaiku ukvedys kadrina auklyte Jurga.kuo skubiau spreskite sitas nesamones,gerai,kad mano vaikas siais metais baige sita darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2010 06 23, 12:13)
Sveikos smile.gif mes papuolem i mazuliuku Nykstuku grupe?gal kas gali pasakyti apie sios grupes aukletojas? smile.gif

mano mazius praeita vasara i ta grupe lankesi ,kol musu "drugeliu" aukletojas atuostagavo,na man asmeniskai tai Jos visai nepatiko,o mano vaikai vien isgirdus apie darzeli pradedavo isterikuoti,man tai pasirode lb.keista,nes in drugelius visada noriai ejo! g.gif
Papildyta:
[quote=Raganiuke_G,2010 06 23, 07:50]
Sveikos, mamytės smile.gif

Kadangi jau neberandu senosios Vieversio temos, tai noriu paklausti Jūsų šioje temoje. Nuo rudens mažoji eis į Kodėlčiukų (Nr. 8) grupę. Ten auklėtojos yra Valė ir Kristina.
Gal kurių nors Jūsų vaikučiai lankė šią grupę, ką galėtumėte papasakoti apie auklėtojas?

Būčiau labai dėkinga už komentarus.
[/quote

4u.gif Ir mano burbulas irgi eis i 8 grupe,lb. noreciau isgirsti komentarus ax.gif Aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosik13: 05 liepos 2010 - 19:49