Smalsuciu grupe yra tiesiog superine, Jums labai pasiseke, mano vaikas lanke sia grupe 2 metus, ir man labai gaila kad iseinam i kita grupe. Aukletojos Vida ir Janina yra nuostabios. O kas apie Sauliu, tai yra tikra nesamone. Neskaitikyt Jus tu pliatku. Stebet reikia, bet vaikai tokiam amziuj patis gali papasakot jei kas vyktu. Taigi nesijaudinkyt, viskas ten LABAI gerai.
QUOTE(mikul @ 2010 06 15, 10:06)
Smalsuciu grupe yra tiesiog superine, Jums labai pasiseke, mano vaikas lanke sia grupe 2 metus, ir man labai gaila kad iseinam i kita grupe. Aukletojos Vida ir Janina yra nuostabios. O kas apie Sauliu, tai yra tikra nesamone. Neskaitikyt Jus tu pliatku. Stebet reikia, bet vaikai tokiam amziuj patis gali papasakot jei kas vyktu. Taigi nesijaudinkyt, viskas ten LABAI gerai.
Va, labai gerai parašyta
O Smalsučių tai 7 grupė? nes vakar buvau darželyje ir tik į numerį atkreipiau dėmesį
QUOTE(ashiuke @ 2010 06 18, 09:16)
O Smalsučių tai 7 grupė? nes vakar buvau darželyje ir tik į numerį atkreipiau dėmesį
taip
Na va visu grupiu sarasai kabo isskyrus maziausiuju
Sveikos, mamytės
Kadangi jau neberandu senosios Vieversio temos, tai noriu paklausti Jūsų šioje temoje. Nuo rudens mažoji eis į Kodėlčiukų (Nr. 8) grupę. Ten auklėtojos yra Valė ir Kristina.
Gal kurių nors Jūsų vaikučiai lankė šią grupę, ką galėtumėte papasakoti apie auklėtojas?
Būčiau labai dėkinga už komentarus.
Kadangi jau neberandu senosios Vieversio temos, tai noriu paklausti Jūsų šioje temoje. Nuo rudens mažoji eis į Kodėlčiukų (Nr. 8) grupę. Ten auklėtojos yra Valė ir Kristina.
Gal kurių nors Jūsų vaikučiai lankė šią grupę, ką galėtumėte papasakoti apie auklėtojas?
Būčiau labai dėkinga už komentarus.
O aš būčiau dėkinga už informaciją apie Bitučių grupės auklėtojas
gal kas žinote kaip bus nuo liepos 1 d.? eisim į "Ruta" tiksliai?
QUOTE(Destiny73 @ 2010 06 23, 11:10)
gal kas žinote kaip bus nuo liepos 1 d.? eisim į "Ruta" tiksliai?
Taip eisim į "Ruta"
Papildyta:
QUOTE(sarmi @ 2010 06 23, 09:53)
O aš būčiau dėkinga už informaciją apie Bitučių grupės auklėtojas
Viena iš Bitučių grupės auklėtojų yra Dalia, šauni moteris, gera auklėtoja, su didelių pedagoginio darbo stažų. Kitą auklėtoją pažistu tik iš matimo:) bet irgi labai maloni.
Sekmės Jums
Sveikos mes papuolem i mazuliuku Nykstuku grupe?gal kas gali pasakyti apie sios grupes aukletojas?
QUOTE(Donata87 @ 2010 06 23, 11:13)
Sveikos mes papuolem i mazuliuku Nykstuku grupe?gal kas gali pasakyti apie sios grupes aukletojas?
na nelabai jums pasiseke Abi auklėtojo valios - viena liekna, kita apvalesniu formu.....
kitoj maziuku grupej - "Drugeliai" - aukletojos tikrai malonesnes..