Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(Zuwytes @ 2010 05 26, 14:27)
Mano panele siandien irgi pasakojo kad ateina Saulius i grupe(Boruzeliu), klausiu ka veikia, sako mama, nugi jis taisiklis - tai taiso viska  lotuliukas.gif

Aš gi sakiau biggrin.gif O taviškę man šiandien pasakojo ką gimtadieny veikė. Manęs sakė ant čiuožyklos niekaip nepriims, bo aš tikrai netilpsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2010 05 26, 16:26)
Aš gi sakiau biggrin.gif O taviškę man šiandien pasakojo ką gimtadieny veikė. Manęs sakė ant čiuožyklos niekaip nepriims, bo aš tikrai netilpsiu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile32 @ 2010 05 24, 09:15)
Norėčiau pasiteirauti mamyčių (ir tėvelių) iš smalsučių grupės - ar jums asmeniškai nekeista, kad pašalinis asmuo - vyras "Saulius" - pastoviai sedi grupeje, beje, kaip paaiškėjo po pokalbio su vaiku - ir pietų miego metu - ir pastaruoju metu susilaukiau klausimu, kodel Saulius trukdo jiems miegoti???????? Vedėja negali užtikrinti , kad pašaliniai asmenys (galbūt ir darbuotojai) nebūtų kartu su vaikais? Ką gali žinoti - gal koks smurtautojas ar koks nesveikas? pasidalinkite, ką šneka Jūsų vaikai, gal čia jau reikia imtis veiksmų?

na tas vyras Saulius irDrugeliu grupei daznai lankosi,man irgi tai pasiruode keista,poto suzinojau ,kad jis dirba darzeli,taiso viska,tai nusiraminau.Bet vistiek stebiu situacija,bet kol kas vaikas nieko blogo man nepasakoja,i darzeli eina noriai ,tai kad viskas gerai!O stebeti tai tikrai reikia,nes daba tokiu iskrypeliu yra kad baisu!
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Niekur nerandu atsiliepimu apie aukletojas Vieversio darzelyje. Mes ruosiames lankyti si darzeli, tad noreciau pasiskaityti apie aukletojas.
Atsakyti
QUOTE(AgneDD @ 2010 06 05, 09:26)
Sveikos mamytes,
Niekur nerandu atsiliepimu apie aukletojas Vieversio darzelyje. Mes ruosiames lankyti si darzeli, tad noreciau pasiskaityti apie aukletojas.

Kokios grupes aukletojos domina?
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2010 06 05, 19:07)
Kokios grupes aukletojos domina?

Mane domina 3-4 metuku grupes aukletojos, lyg Bitutes ir Zirniukai tokio amziaus yra?
Atsakyti
QUOTE(AgneDD @ 2010 06 05, 22:06)
Mane domina 3-4 metuku grupes aukletojos, lyg Bitutes ir Zirniukai tokio amziaus yra?

Maniske Zirniukus lanke, tai aukletojos laaabaaai fainos thumbup.gif o Bituciu nezinau - neteko nieko girdet schmoll.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust mamytės, kuri domisi auklėtojomis. Ar jums paskambino ir pranešė, kad esate priimti ir į kurią grupę eisite? Mes šį rudenį jau turėtumėm eiti, eilė priėjusi, bet iki šiol jokio skambučio iš darželio. Galvojau, kad sąrašai dar nesudaryti. Bet dabar, kai jau domisi žmonės auklėtojomis, turbūt aišku, kad grupės suskirstytos....
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 06 06, 18:54)
Norėjau paklaust mamytės, kuri domisi auklėtojomis. Ar jums paskambino ir pranešė, kad esate priimti ir į kurią grupę eisite? Mes šį rudenį jau turėtumėm eiti, eilė priėjusi, bet iki šiol jokio skambučio iš darželio. Galvojau, kad sąrašai dar nesudaryti. Bet dabar, kai jau domisi žmonės auklėtojomis, turbūt aišku, kad grupės suskirstytos....

Nu tai paskambinkit ir pasiklauskit darzelyje ir bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 06 06, 18:54)

mums sake kad vidury birzelio bus sarasai, kad dabar ju dar nera, dar tik sudarinejami
Atsakyti
QUOTE(joli 01 @ 2010 06 07, 21:15)
mums sake kad vidury birzelio bus sarasai, kad dabar ju dar nera, dar tik sudarinejami

Sąrašai jau sudaryti, šiandien mačiau pati
Atsakyti
QUOTE(Dovile32 @ 2010 05 24, 08:15)
Norėčiau pasiteirauti mamyčių (ir tėvelių) iš smalsučių grupės - ar jums asmeniškai nekeista, kad pašalinis asmuo - vyras "Saulius" - pastoviai sedi grupeje, beje, kaip paaiškėjo po pokalbio su vaiku - ir pietų miego metu - ir pastaruoju metu susilaukiau klausimu, kodel Saulius trukdo jiems miegoti???????? Vedėja negali užtikrinti , kad pašaliniai asmenys (galbūt ir darbuotojai) nebūtų kartu su vaikais? Ką gali žinoti - gal koks smurtautojas ar koks nesveikas? pasidalinkite, ką šneka Jūsų vaikai, gal čia jau reikia imtis veiksmų?

idomu ar kas paaiskejo?? kitamet maniske i smalsucius keliaus, tai neramu...
Atsakyti