Sveika, vat o musu Ula i darzeli eina noriai, tik gal pirma savaite buvo sunkiau kol priprato. Mes pradejom vesti nuo rudens, o ji gimus rugpjuti. Del sauskelniu tai nezinau, musiske jau ejo be ju. Kai pradejom eiti grupeje buvo 17 vaiku, va o praeita savaite jau sake, kad 20, na tikriausiai aukletojos pacios dar nezinojo, kad dar bus ir jusiske
kas del aukletoju tai nieko negaliu blogo pasakyti, viena gal grieztesne kita gal malonesne, bet mes neturim nusiskundimu. Na gal cia nuo vaiko dar daug kas priklauso, musiske tai grupej gerai jauciasi, drasi ji, bent jau is kitu tevu atsiliepimu. O seip tai ka, sekmes ir kantrybes, nes pradzioj nelebai kokia savijauta kai vaika palieki....
QUOTE(Mamukas2008 @ 2010 01 23, 17:47)
Sveikos, Vieversio vaikučių mamytės, mano mažoji nuo vasario pradės lankyti darželį, buvom paskirtos į Nykštukų grupę. Auklėtoja Valė sakė, kad maniškė bus patik mažiausia, nes busim, tik metukų ir šešių mėnesių. Gal galėtume\ėte papasakoti apie šitą grupę? Ar patenkintos esate auklėtojomis? Ar vaikučiai noriai eina į darželį? Šiaip auklėtoja sakė, kad Nykštukų grupėje mes būsim 21-as vaiks. mane kiek išgąsdino tokia vaikų gausa, nes maniškė jau kaip ir daug šneka, bet dar nelabai aiškiai, plius darom dar į pamerpsą visus reikalus
Labai laukiu žinių apie Nykštukų grupę, nes dar liko gera savaitėlė iki darželio, aš jau kažkaip pergyvenu, ypač perskaičiusi, akd ta plonoji auklėtoja Valė rėkia ant vaikų ir juos mušą, keičia pampersą paguldžius ant grindų...