Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

QUOTE(Destiny73 @ 2010 01 19, 10:56)
labas rytas
gal zinote kur kreiptis del apskaiciuoto mokescio? man pasirode didokas si menesi..

tai pirmiausia pas aukletojas galit paklaust rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, Vieversio vaikučių mamytės, mano mažoji nuo vasario pradės lankyti darželį, buvom paskirtos į Nykštukų grupę. Auklėtoja Valė sakė, kad maniškė bus patik mažiausia, nes busim, tik metukų ir šešių mėnesių. Gal galėtume\ėte papasakoti apie šitą grupę? Ar patenkintos esate auklėtojomis? Ar vaikučiai noriai eina į darželį? Šiaip auklėtoja sakė, kad Nykštukų grupėje mes būsim 21-as vaiks. mane kiek išgąsdino tokia vaikų gausa, nes maniškė jau kaip ir daug šneka, bet dar nelabai aiškiai, plius darom dar į pamerpsą visus reikalus smile.gif Labai laukiu žinių apie Nykštukų grupę, nes dar liko gera savaitėlė iki darželio, aš jau kažkaip pergyvenu, ypač perskaičiusi, akd ta plonoji auklėtoja Valė rėkia ant vaikų ir juos mušą, keičia pampersą paguldžius ant grindų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas2008 @ 2010 01 23, 15:47)
Sveikos, Vieversio vaikučių mamytės, mano mažoji nuo vasario pradės lankyti darželį, buvom paskirtos į Nykštukų grupę. Auklėtoja Valė sakė, kad maniškė bus patik mažiausia, nes busim, tik metukų ir šešių mėnesių. Gal galėtume\ėte papasakoti apie šitą grupę? Ar patenkintos esate auklėtojomis? Ar vaikučiai noriai eina į darželį? Šiaip auklėtoja sakė, kad Nykštukų grupėje mes būsim 21-as vaiks. mane kiek išgąsdino tokia vaikų gausa, nes maniškė jau kaip ir daug šneka, bet dar nelabai aiškiai, plius darom dar į pamerpsą visus reikalus smile.gif  Labai laukiu žinių apie Nykštukų grupę, nes dar liko gera savaitėlė iki darželio, aš jau kažkaip pergyvenu, ypač perskaičiusi, akd ta plonoji auklėtoja Valė rėkia ant vaikų ir juos mušą, keičia pampersą paguldžius ant grindų... unsure.gif

Būk rami,auklėtojos visai nieko mirksiukas.gif bet kai mes lankę kitą darželį,tai turiu palyginimą. Bet viskas priklauso nuo vaiko ir tėvų,kaip jie į viską žiūri mirksiukas.gif O vaikučių darančių į pampersus yra ne vienas, bent jau kiek mačiau. O tiek vaikų grupėj niekad nemačiau,pvz., penktadienį buvo tik 7 vaikai smile.gif bet mūsų Ūla eina nenoriai,kai vedu tik 3d per savaitę,tai tuomet ji noriai eina,bet jei jau 4d atvedu ir vsio,paskutinė diena su ašaromis būna doh.gif
Viskas bus gerai 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveika, vat o musu Ula i darzeli eina noriai, tik gal pirma savaite buvo sunkiau kol priprato. Mes pradejom vesti nuo rudens, o ji gimus rugpjuti. Del sauskelniu tai nezinau, musiske jau ejo be ju. Kai pradejom eiti grupeje buvo 17 vaiku, va o praeita savaite jau sake, kad 20, na tikriausiai aukletojos pacios dar nezinojo, kad dar bus ir jusiske smile.gif kas del aukletoju tai nieko negaliu blogo pasakyti, viena gal grieztesne kita gal malonesne, bet mes neturim nusiskundimu. Na gal cia nuo vaiko dar daug kas priklauso, musiske tai grupej gerai jauciasi, drasi ji, bent jau is kitu tevu atsiliepimu. O seip tai ka, sekmes ir kantrybes, nes pradzioj nelebai kokia savijauta kai vaika palieki....

QUOTE(Mamukas2008 @ 2010 01 23, 17:47)
Sveikos, Vieversio vaikučių mamytės, mano mažoji nuo vasario pradės lankyti darželį, buvom paskirtos į Nykštukų grupę. Auklėtoja Valė sakė, kad maniškė bus patik mažiausia, nes busim, tik metukų ir šešių mėnesių. Gal galėtume\ėte papasakoti apie šitą grupę? Ar patenkintos esate auklėtojomis? Ar vaikučiai noriai eina į darželį? Šiaip auklėtoja sakė, kad Nykštukų grupėje mes būsim 21-as vaiks. mane kiek išgąsdino tokia vaikų gausa, nes maniškė jau kaip ir daug šneka, bet dar nelabai aiškiai, plius darom dar į pamerpsą visus reikalus smile.gif  Labai laukiu žinių apie Nykštukų grupę, nes dar liko gera savaitėlė iki darželio, aš jau kažkaip pergyvenu, ypač perskaičiusi, akd ta plonoji auklėtoja Valė rėkia ant vaikų ir juos mušą, keičia pampersą paguldžius ant grindų... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mamukas2008 @ 2010 01 23, 15:47)
Sveikos, Vieversio vaikučių mamytės, mano mažoji nuo vasario pradės lankyti darželį, buvom paskirtos į Nykštukų grupę.

Palaikysim mes jums kompaniją mirksiukas.gif Turėjom pradėti nuo šiandien, bet dar maniškis truputį sloguoja, tai nevesiu, kol sloga nesibaigs, gal į savaitės pabaigą, o gal nuo kitos savaitės mirksiukas.gif
Jums jau dabar matau, kad beveik 1m 7 mėn, mums 1m 10mėn bus vasarį mirksiukas.gif Mes irgi dar su pampiu, nesiseka mums jo atsikratyti, gal darželis padės tongue.gif
Atsakyti
Labai aciu, mamytes, kad pasidalinote patirtimi, nes kazkaip neramu, nors maniskei baisiai vaiku reikia, bet kartu ji dar mamyciukas, net papinukas biggrin.gif
Dar turiu toki nekuklu klausima, ar reiktu ir kiek paremti darzeli pradedantiesiems?
Atsakyti
gal kas žino plonosios Valios iš Nykštukų tel.nr., pamečiau kažkur lapuką...
Atsakyti
868082103
Atsakyti
tai kiek ten vaiku is viso priimti ruosias??? tuoj 30 matyt bus.. as apakus
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 02 02, 11:04)
tai kiek ten vaiku is viso priimti ruosias??? tuoj 30 matyt bus.. as apakus

Tai kad realiai lankančių labai mažai. Šiandien 8 val rytoj mes buvom vieni, aš irgi buvau apakus.
Paklausiau, tai sakė paskutinę savaitę apie 5-7 buvo, o anksčiau iki 14 vaikų. Sąrašuos mačiau 21 lyg ir.
Atsakyti
QUOTE(rugija @ 2010 02 02, 14:55)
Tai kad realiai lankančių labai mažai. Šiandien 8 val rytoj mes buvom vieni, aš irgi buvau apakus.
Paklausiau, tai sakė paskutinę savaitę apie 5-7 buvo, o anksčiau iki 14 vaikų. Sąrašuos mačiau 21 lyg ir.

o jei kuria diena visi ateis?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 02 02, 14:00)
o jei kuria diena visi ateis??  biggrin.gif

tai tik vaikams linksmiau bus, svarbu, kad lovų užtektų tongue.gif
Bet kaži ar bus tokia diena, kai toks lankomumas. Reiks rytoj pasidomėti, ar buvo tokių dienų, kad visi ateitų.
Atsakyti