sveikos,mamos,ar dirba pas jus darzely aukletoja Dalia,ar Idalija,tiksliai nepamenu?Kai man papasakojo vienas pazystamas,kuris gerai pazinojo jos sugyventini,kas per boba si aukletoja,man plaukai pasistojo.
Papildyta:
as dar vis viliuosi,kad ne ta...
Papildyta:
QUOTE(kinder248 @ 2009 11 30, 17:26)
sveikos,mamos,ar dirba pas jus darzely aukletoja Dalia,ar Idalija,tiksliai nepamenu?Kai man papasakojo vienas pazystamas,kuris gerai pazinojo jos sugyventini,kas per boba si aukletoja,man plaukai pasistojo.
as dar vis viliuosi,kad ne ta...
Dalia dirba Žirniukų grupėje.
Mamytės iš Boružėlių grupės, gal jau buvo susirinkimas dėl Kalėdų? Nes maniškis su labai labai ilgu snargliu sėdi namie, tai aš visai atitrūkusi nuo darželinių reikalų. Papasakokit, kas ir kaip.
QUOTE(mamymamy @ 2009 12 07, 10:35)
Mamytės iš Boružėlių grupės, gal jau buvo susirinkimas dėl Kalėdų? Nes maniškis su labai labai ilgu snargliu sėdi namie, tai aš visai atitrūkusi nuo darželinių reikalų. Papasakokit, kas ir kaip.
nia dar nebuvo. Bet jei gerai pamenu, tai auklytės norėtų daryt šią savaitę. Kai bus galėsiu papasakot kas ir kaip Arba į savaitės pabaigą AZ parašyk su priminimu
QUOTE(mamymamy @ 2009 12 07, 11:35)
Zada ketvirtadieni si daryti, galvojo gal net rytoj, tai manau ryt ryte jau turetu pranesti kada ir kur
turetu buti manau. o gal tik tevu komitetas ka nuspres?
QUOTE(Zifke @ 2009 12 11, 12:34)
Nykstuku mamytes parasykite savo nuomone del dovaneliu m.zarembiene@yahoo.lt bus lengviau nuspresti organizatoriams, ka visgi pirkti
Laiskas man sugrizo, bet pati mamyte parase tai adresiukas butu toks m.zarembiene@yahoo.fr
labas rytas
gal zinote kur kreiptis del apskaiciuoto mokescio? man pasirode didokas si menesi..
gal zinote kur kreiptis del apskaiciuoto mokescio? man pasirode didokas si menesi..