Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

Na, siandien irgi iskeliavom i darzeli, labai tikiuos, kad teveliai neves serganciu vaiku....
Atsakyti
sveikos,mamos,ar dirba pas jus darzely aukletoja Dalia,ar Idalija,tiksliai nepamenu?Kai man papasakojo vienas pazystamas,kuris gerai pazinojo jos sugyventini,kas per boba si aukletoja,man plaukai pasistojo.
Papildyta:
QUOTE(kinder248 @ 2009 11 30, 17:26)
sveikos,mamos,ar dirba pas jus darzely aukletoja Dalia,ar Idalija,tiksliai nepamenu?Kai man papasakojo vienas pazystamas,kuris gerai pazinojo jos sugyventini,kas per boba si aukletoja,man plaukai pasistojo.

as dar vis viliuosi,kad ne ta...
Atsakyti
Dalia dirba Žirniukų grupėje.
Atsakyti
Mamytės iš Boružėlių grupės, gal jau buvo susirinkimas dėl Kalėdų? Nes maniškis su labai labai ilgu snargliu sėdi namie, tai aš visai atitrūkusi nuo darželinių reikalų. Papasakokit, kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2009 12 07, 10:35)
Mamytės iš Boružėlių grupės, gal jau buvo susirinkimas dėl Kalėdų? Nes maniškis su labai labai ilgu snargliu sėdi namie, tai aš visai atitrūkusi nuo darželinių reikalų. Papasakokit, kas ir kaip.

nia dar nebuvo. Bet jei gerai pamenu, tai auklytės norėtų daryt šią savaitę. Kai bus galėsiu papasakot kas ir kaip 4u.gif Arba į savaitės pabaigą AZ parašyk su priminimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2009 12 07, 11:35)

Zada ketvirtadieni si daryti, galvojo gal net rytoj, tai manau ryt ryte jau turetu pranesti kada ir kur mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip del nykstuku grupes susirinkimo? Kazin bus kas nors del Kaledu?
Atsakyti
turetu buti manau. o gal tik tevu komitetas ka nuspres? g.gif
Atsakyti
Nykstuku mamytes parasykite savo nuomone del dovaneliu m.zarembiene@yahoo.lt bus lengviau nuspresti organizatoriams, ka visgi pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zifke: 11 gruodžio 2009 - 10:35
QUOTE(Zifke @ 2009 12 11, 12:34)
Nykstuku mamytes parasykite savo nuomone del dovaneliu m.zarembiene@yahoo.lt bus lengviau nuspresti organizatoriams, ka visgi pirkti smile.gif

Laiskas man sugrizo, bet pati mamyte parase tai adresiukas butu toks m.zarembiene@yahoo.fr
Atsakyti
Visus tevelius sveikinu su ateinanciais tigro metais!!!!!!!!!!!!!!! Bukit sveiki ir laimingi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas
gal zinote kur kreiptis del apskaiciuoto mokescio? man pasirode didokas si menesi..
Atsakyti