Įkraunama...
Įkraunama...

"Vieversys", Žirmūnų g. 89, Vilnius

Sveikos mamytės,

Mes iš drugelių 4u.gif Kaip sekas kitiems drugelių grupės lankytojams? Kaip Jums auklėtojos?
Mes po ligos paėjom 4 dienas ir vėl su sloga grįžom doh.gif Nors ir nesitikių, kad pirmais metais bus kitaip, bet vis tiek nervina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2009 11 06, 11:43)
Kaip boružėlės laikosi? Maniškis 100 proc. patenkintas daržu, ko aš visai iš jo nesitikėjau. Vieną rytą sutikom netoli daržo mūsų grupės šeimininkutę, tai ji Vyteniuką pakvietė su ja eiti į grupę ir vaikas šauniai jai padavė ranką ir nuėjo, nereikėjo man lydėt  blink.gif . Nu aš buvau apakusi nuo tokio savo vaiko pasitikėjimo pakankamai svetimu žmogum. Vat ką reiškia, kai gera moteriška, nes šiaip tai maniškis nelinkęs prisileist kitų, kad ir pažįstamų žmonių. Reiškia, tikrai viskas šaunu pas mūsų boružes, ania?

Ai maniske tai vistiek svaigsta Vilijos ir Zirniuku grupes rolleyes.gif Nors aisku cia fainai, kiek veiklos daug jie turi, manoji tik karpo tik piesia - visa uzsiemus istisai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
aisku, kad pasakyk, as sakau cia tevu neatsakingumas. unsure.gif O ta sloga pas mus jau kasdienybe, dabar lyg nera, bet pakosti, tai nuvariau pas daktare, tai sake, kad nuo slogytes tas kosuliukass ir kaip atsigula turbut jai uzkrenta aciu dievui, kad tik pavirsutiniskas .... bet jau praeina, tik kiek ilgam, atves koki serganti ir vel ta sloga bus, mane irgi nervina juodai ir gali teveliai nesakyti, kad darbai ir visa kita ir man darbas ir kitiems visos turim laviruoti, o kai sunkmetis yra niekas nenori imti nedarbingumo uz tai taip ir gaunasi sad.gif sad.gif o sloga tipo ne liga, bet nuo slogos viskas ir prasideda, ji gi leidziasi zemyn.... tai va, kol patys neismoksim saugoti vaiku tol taip ir tesis sad.gif

QUOTE(Afrė @ 2009 11 06, 12:41)
Sveikos  4u.gif
Marijaa, buvo malonu susipažint 4u.gif

O mūsų Ūla po 2 dienų lankymo darže su sloga šį rytą atsikėlė doh.gif
Nu jau negaliu juodai. Nežinau,ar sakyt vienai mamai,nes jos vaikas sergantis juodai,sloga iki smakro bėga, kosija siaubingai,vakar ryte savo akimis mačiau,aš apakusi,vieni gydom gydom,kad išleist pasveikusi vaiką,o čia kitiems vienodai rodo doh.gif mane tos ligos jau į neviltį varo.
Kitą savaitę dar kažkaip reiia ištempt ir Ūla paskirta reabilitacija sanatorijoj,tai vėl 1mėn nelankysim.
Įdomu ką susirinkimo metu kalbėjo apie sloguojančius ir kosijančius vaikus? g.gif kas buvo susirinkime papsakokit plačiau kas vyko jame, apart tėvų išrinkto komiteto ir pinigų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zifke @ 2009 11 10, 08:26)
Sveikos smile.gif
aisku, kad pasakyk, as sakau cia tevu neatsakingumas.  unsure.gif O ta sloga pas mus jau kasdienybe, dabar lyg nera, bet pakosti, tai nuvariau pas daktare, tai sake, kad nuo slogytes tas kosuliukass ir kaip atsigula turbut jai uzkrenta aciu dievui, kad tik pavirsutiniskas .... bet jau praeina, tik kiek ilgam, atves koki serganti ir vel ta sloga bus, mane irgi nervina juodai ir gali teveliai nesakyti, kad darbai ir visa kita ir man darbas ir kitiems visos turim laviruoti, o kai sunkmetis yra niekas nenori imti nedarbingumo uz tai taip ir gaunasi  sad.gif sad.gif o sloga tipo ne liga, bet nuo slogos viskas ir prasideda, ji gi leidziasi zemyn.... tai va, kol patys neismoksim saugoti vaiku tol taip ir tesis sad.gif

tai vat,reikai sutikt dar tą vaiką su močiute,bet jaučiu,kad kol mes sutiksim ir naujieji ateis doh.gif Ūlai vakar diagnozavo dešiniosios ausies uždegimas doh.gif dvi dienos darže ir tokios pasekmės,mane jau jos ligos į neviltį varo.

Įdomu kaip kitų vaikai dažnai serga? g.gif
Atsakyti
Nu eik tu sau, vargsiuke...
Gydikites mergaites sad.gif
Maniske tai laringitu persirgo, bet sloga pastovi yra tik namuose apgydom ateina ir vel tas pat, uzdaras ratas sad.gif na gal igaus imuniteta, sako pirmi metai sunkus buna
sad.gif ir vis su baime po darbo vaziuoju pasiimti, nes jau vaidenasi, kad susirgs vel....

QUOTE(Afrė @ 2009 11 10, 12:56)
tai vat,reikai sutikt dar tą  vaiką su močiute,bet jaučiu,kad kol mes sutiksim ir naujieji ateis doh.gif Ūlai vakar diagnozavo dešiniosios ausies uždegimas doh.gif dvi dienos darže ir tokios pasekmės,mane jau jos ligos į neviltį varo.

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2009 11 10, 12:56)

maniskis kol nelanke darzelio iki 2 m apskritai niekuo nesirgo, kai pradejo lankyt lopseli - prasirgo visas ligas, is slogu apskritai neissikapstydavom unsure.gif , o dabar vyresniuju grupeje tfu tfu kol kas nesirgom dar apskrtitai 4u.gif arba tie maziukai tikrai turi sirgdami igaut imuniteta, arba aukletojos per mazai juos priziuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saša Ž @ 2009 11 11, 11:54)
maniskis kol nelanke darzelio iki 2 m apskritai niekuo nesirgo, kai pradejo lankyt lopseli - prasirgo visas ligas, is slogu apskritai neissikapstydavom  unsure.gif , o dabar vyresniuju grupeje tfu tfu kol kas nesirgom dar apskrtitai  4u.gif arba tie maziukai tikrai turi sirgdami igaut imuniteta, arba aukletojos per mazai juos priziuri  g.gif

tai vat ir mūsų pupa iki 2m nežinojo net kas yra sloga,o dabar mane jau ligos į neviltį varo doh.gif Atrodo net auklėtojoms pasakiau,kad persirgo ūmiu plaučių uždegimu ir taip dar profilaktikšai palaikiau 2sav namie,tad būkit atidžios pasaugokit,bet kurgi,jei po 2d vėl sloga ir vėl uždegimas doh.gif Pardedu mastyt,kad atvesiu vaiką tik po naujųjų arba visai pavasarį,jeigu apsiims močiutė pažiūrėt,nes gaila vaiko,kai nestiprėja,o tik silpsta,namie būna viskas tvarkoj 9beabejonės eina į lauką,į kitas viešas vietas ir nepasigauna),o čia tik daržas ir vsio doh.gif
Atsakyti
Sveikos nykstukiu mamytes, kaip jusu mazieji nykstukeliai laikos? mirksiukas.gif Ar nesergat? Kazi kaip darzelyje ar dar karantinas nepaskelbtas? g.gif As tai savo Ulos sia savaite neleidau is tos baimes kad siaucia gripas, o ji pas mane visiskai sveikute, bet jau pirmadieni planuoju vesti...
Atsakyti
QUOTE(Zifke @ 2009 11 20, 12:17)
Sveikos nykstukiu mamytes, kaip jusu mazieji nykstukeliai laikos?  mirksiukas.gif Ar nesergat? Kazi kaip darzelyje ar dar karantinas nepaskelbtas?  g.gif As tai savo Ulos sia savaite neleidau is tos baimes kad siaucia gripas, o ji pas mane visiskai sveikute, bet jau pirmadieni planuoju vesti...

Sveika 4u.gif Ūla tik dabar išsikapstė,bet dar vis sloga kažkur toli girdisi ir pakosti dienos metu,tad išvažiuojam reabilitacijai į sanatoriją,manau,kad mūsų Ūla pasirodys darže tik po Naujųjų mirksiukas.gif Arba prieš juos smile.gif
Tad sėkmės lankant darželį ir nesirkt 4u.gif
Atsakyti
sveikos
man irgi neramu, ar nepaskelbs karantino. Idomu daug vaiku serga?
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2009 11 23, 09:08)
sveikos
man irgi neramu, ar nepaskelbs karantino. Idomu daug vaiku serga?

Kol kas nepaskelbe. Kiek serganciu sunku pasakyt, nes daug kas neina profilaktiskai - kad neuzsikrestu, o kiti su vyresniais broliais/sesem, nes mokyklos sia savaite uzdarytos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 11 23, 10:41)
Kol kas nepaskelbe. Kiek serganciu sunku pasakyt, nes daug kas neina profilaktiskai - kad neuzsikrestu, o kiti su vyresniais broliais/sesem, nes mokyklos sia savaite uzdarytos  rolleyes.gif

O kaip mūsų grupėj gal žinai?
Aš neleidau saviškio praeitą savaitę ir šią neleisiu. Ale šian girdėjau kad gripo protrūkis bus gruodžio vidury, ir sausį ir vasarį bus dar laabai didelis sergamumas, tai vadinamoji II banga g.gif

Na aišku čia šitie baubai ne farmacininkų nenaudai doh.gif Burbulas musiet šimtąkart didesnis nei iš tiesų yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 23 lapkričio 2009 - 11:00