Bendraujam čia, tai dar žiūrėkit ir ligoninėj susitiksim Daug laiko iki gimdymo liko?
QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 13:53)
Bendraujam čia, tai dar žiūrėkit ir ligoninėj susitiksim Daug laiko iki gimdymo liko?
man terminas lapkricio 23d. o tau?
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 13, 14:17)
man terminas lapkricio 23d. o tau?
Po dviejų dienų Jei viskas teisingai apskaičiuota, turėčiau savaitgalį į ligoninę patekt.
QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 14:24)
Po dviejų dienų Jei viskas teisingai apskaičiuota, turėčiau savaitgalį į ligoninę patekt.
OOoooo tai sveikit reiks greitu laiku... O pirmas vaikas?
QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 15:24)
man terminas po 4 dieneliu, bet siandien ir nuojauta keistoka, ir pijuciai... bet gal susimatysim
p.s. idomu, kada musu mazyliai pakvies mus i pasimatymus
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 12, 19:43)
as per viena mamyte nuo taves sedejau, su tokiu pilku apdaru (ale suknele) ant timpu. Tik gal neisidemejai manes , pasakojau, kad vyras bijo "gimdyt"
dekui tau uz info ko reikia y gimdyma... kazin ar ta vaistine dirba savaitgaly?
smagu skaityti kaip mamytes susipazino realioje erdevje ir realybeje... beje vyrus suprantu-padrasinkit juos sakydamos, kad jiegu jau darem abudu, taj ir pagimdykim abbudu
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 13, 09:25)
tai zodziu svarbiausia klausyti gydytojos ir akuseres, t.y. med personalo nurodymu gimdymo metu ir viskas turetu eitis sklandziai
taip ir bus-nescia vistiek neliksi amzinai.. o jei kas nors negerai vyksta daktarai mato ir imasi priemoniu... zodziu susiklausymo visiems (per gimdyma mano ausys klause tik vyro) ir viskas bus gerai
va cia,kad nusiramintumet, ydedu pasakojima apie savo gimdyma ir prisiminimus is RK...
http://www.supermama...?...291526&st=0
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 13, 14:32)
OOoooo tai sveikit reiks greitu laiku... O pirmas vaikas?
Taip, pirmas
Bet kažkaip neįprastai ramiai jaučiuosi. Apie RK tiek gerų atsiliepimų girdėjau, kad esu rami. Aplamai viso metu taip pozityviai nusiteikus, kad ir pats nėštumas tikrai sklandus. Tikiuosi tokio paties finalo.
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 13, 14:36)
man terminas po 4 dieneliu, bet siandien ir nuojauta keistoka, ir pijuciai... bet gal susimatysim
Atkreipiau dėmesį, kad labai jau panašiu metu mums Dar pagalvojau kaip tave pažinčiau, jei netyčia vienu metu ten patektume
Papildyta:
QUOTE(rasike1982 @ 2009 08 13, 14:38)
taip ir bus-nescia vistiek neliksi amzinai.. o jei kas nors negerai vyksta daktarai mato ir imasi priemoniu... zodziu susiklausymo visiems (per gimdyma mano ausys klause tik vyro) ir viskas bus gerai
va cia,kad nusiramintumet, ydedu pasakojima apie savo gimdyma ir prisiminimus is RK...
Aš sužavėta. Be galo graži istorija. Manau dukra tau po 20 metų pasakys didelį AČIŪ
[quote=Tila,2009 08 13, 14:41]
Taip, pirmas
Bet kažkaip neįprastai ramiai jaučiuosi. Apie RK tiek gerų atsiliepimų girdėjau, kad esu rami. Aplamai viso metu taip pozityviai nusiteikus, kad ir pats nėštumas tikrai sklandus. Tikiuosi tokio paties finalo.
Svarbiausia ir yra nusiteikimas... bus viskas gerai... O vat man irgi pirmas, planuojamas cezaris...bet kazkaip baisoka...na bet kazkuri mamyte pasake, jog nescia amzinai nebusi...be to ne as viena, ne as ir paskutine kuri gimdo ir sekmingai pagimdo..
O apie RK as irgi girdejau tik gerai, juolab kad ir mano drauge ten gimde... pries metus...tai sako jei dar tektu gimdyti tai tik RK...
Papildyta:
[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
net apsiverkiau.... labai grazu...
Taip, pirmas
Svarbiausia ir yra nusiteikimas... bus viskas gerai... O vat man irgi pirmas, planuojamas cezaris...bet kazkaip baisoka...na bet kazkuri mamyte pasake, jog nescia amzinai nebusi...be to ne as viena, ne as ir paskutine kuri gimdo ir sekmingai pagimdo..
O apie RK as irgi girdejau tik gerai, juolab kad ir mano drauge ten gimde... pries metus...tai sako jei dar tektu gimdyti tai tik RK...
Papildyta:
[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
QUOTE(Tila @ 2009 08 13, 15:49)
Aš sužavėta. Be galo graži istorija. Manau dukra tau po 20 metų pasakys didelį AČIŪ
negali zinot kaip cia bus po 20metu... pagimdyti lengviausia, va o uzzauginti ir isaukleti... kai pagalvoju as 15metu buvau kai mobilu tel pamaciau... o db mano spokas-prisideda prie ausies, kalba savo kalba su mociute, teta, tik pabandyk neduoti... keiciasi laikai, kitokie bus musu vaikai, tikiuosi tik kad ne alkocholikai, ne narkomanai (nes aplinkui tiek pagundu)
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 13, 16:01)
as pries beveik 2gimdziau, bet ir vel ten varysiu...
tik neverkit, nereikia cia asaru
QUOTE(Rutelencija @ 2009 08 13, 12:08)
Man irgi labai malonu
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 13, 15:41)
Man irgi labai malonu
man atrodo, kad as vienintele ten sedejau, kuri dar ne tuoj gimdys...