Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

sveikos mergytes-mamytes smile.gif
ir as jungiuosi y bury gimdziusiu RK, viskas patiko ir antrajy ruosiuosi ten pasitikti...
vakar mano gine pasiule pasidometi ar RK nereikia pasirupinti laselinemis, adatomis ir panasiais dalykais, nes VGN sake reikia... gal kas zinot? pries 2metus taj reikejo klizmutes, ta zinau, bet gal kas zinot ar daugiau nieko is vaistines nereikia? (nekalbu apie paklotukus, yklotukus, ir visa kita sau ir kudikiui)... kazkaip sake VNG taj pasiuncia tety y vaistine ir jis viska superka jei nescioji neturi, ydomu kaip del situ reikalu RK
Atsakyti
QUOTE(rasike1982 @ 2009 08 12, 10:20)
sveikos mergytes-mamytes smile.gif
ir as jungiuosi y bury gimdziusiu RK, viskas patiko ir antrajy ruosiuosi ten pasitikti...
vakar mano gine pasiule pasidometi ar RK nereikia pasirupinti laselinemis, adatomis ir panasiais dalykais, nes VGN sake reikia... gal kas zinot? pries 2metus taj reikejo klizmutes, ta zinau, bet gal kas zinot ar daugiau nieko is vaistines nereikia? (nekalbu apie paklotukus, yklotukus, ir visa kita sau ir kudikiui)... kazkaip sake VNG taj pasiuncia tety y vaistine ir jis viska superka jei nescioji neturi, ydomu kaip del situ reikalu RK

siandien eisiui paskaitele ten, tai tikiuosi viska suzinoti ir butinai informuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike1982 @ 2009 08 12, 10:20)

Jei teisingai pamenu, lyg ir vėliau (jei prireikia) už tai paprašo sumokėti. Bet iš anksto tai nereikia pirkti, tik turėti tai, kad reikalinga tau ir kūdikiui. Lizebra gal patikslins po paskaitėlės mirksiukas.gif

Raganiute, šaunu, kad viskas puikiai praėjo wub.gif
Atsakyti
As gimdziau ana savaitele RK, tai vaistineje turejau nusipirkti spec klizma. Daugiau nieko liepe nesipirkti - nei nuskausminamuju, nieko. Jei reikes, sake duos.
Kadangi man daugiau nieko neprireike,tai ir nezinau,ar reiketu po to vyrui eiti i vaistine ir atpirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 12, 11:23)
siandien eisiui paskaitele ten, tai tikiuosi viska suzinoti ir butinai informuosiu mirksiukas.gif

bus didelis dekui uz sita info, nes kazkaip nesinori nuvykti ten ir ko nors netureti mirksiukas.gif
Atsakyti
man dave lapeli ka nusipirkti, tai sarasely buvo siules, bintai 5vnt, palutes 5vnt ir klizma. tipo kadangi krize, tai del visa ko reiktu pasirupinti... smile.gif pirkau viska salimai esancioje vaistineje, kuri jei neklystu vadinasi auslavija...
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 12, 11:23)

laukiam ziniu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 12, 11:45)
man dave lapeli ka nusipirkti, tai sarasely buvo siules, bintai 5vnt, palutes 5vnt ir klizma.

kaip keista. Vasarį nereikėjo jokio sąrašiuko. Ir nieko atpirkinėti taip pat nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 11, 20:10)
Kaip saunu girdet, kad viskas sauniai praejo, didziausi sveikinimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  clap_1.gif

Kai turesi galimybe, gal placiau papasakosi, kaip ten sekesi, pas ka gimdei ir pan.ax.gif

QUOTE(Tila @ 2009 08 12, 10:26)
Raganiute, šaunu, kad viskas puikiai praėjo wub.gif

ačiū už sveikinimus hi.gif
visą darbą atliko nuostabi akušerė Violeta (pavardės neatsimenu), labai palaikė, ramino, be galo džiaugiuos, kad toks žmogus buvo šalia tokiu momentu. Daktarės pavardė prasideda Š.. raide, nepamenu, bet ji man buvus- nebuvus, nieko blogo, nieko gero negaliu pasakyti, tiesiog ateidavo, pažiūrėdavo ir išeidavo. Dar priėmime ir vėliau po gimdymo teko susidurti su Raguckiene, tai ji man paliko labai gerą profesionalios gyd įspūdį. Pačios gimdyklos visai neblogai atrodo, tikėjausi skurdesnio vaizdelio. O palatose gulint reikia turėti savo įrankius, puodelį, lėkštę (jau lyg rašė apie tai anksčiau šitoj temoj), tualetinio popieriaus nepamirškit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 08 12, 14:33)
kaip keista. Vasarį nereikėjo jokio sąrašiuko. Ir nieko atpirkinėti taip pat nereikėjo.

tai cia tipo nuo 2009-06-01 ar tai nuo 2009-05-01 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(interne @ 2009 08 10, 21:41)
Labas vakaras, skaitinėjiu šia temą, nes galvoju ir aš apie RK.
Norečiau pasiteirauti, kada vyksta tie kursai, ir kaip ten užsiregistruoti, patekti??

Kursai vyksta kas trečiadinį: viena paskaitėlė apie gimdymą, kita - apie vaikelio priežiūrą. Registruotis tel. 2610492.
Šiandien, t.y. paskaitėlėje apie gimdymą paaiškino, kaip vyksta gimdymas, kaip reikėtų elgtis. O, šiaip - viskas tas pats, kaip ir prieš 10 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 12, 13:27)
laukiam ziniu smile.gif  4u.gif

paskaitelej taip ir sake, kad del sumazejusio finansavimio reikia nusipirkti:
siulu, klizma, 5 vnt binto ir 5 vnt paluciu.
Siaip nuejus i ta vaistine moterele jau zino, ko duot wink.gif
Taip pat gydytoja pabreze, kad jei nebus gimdyve nusipirkus tu daiktu, tai ir jos suras, bet aisku, kai turi savo, tai garantija, kad lemiamu momentu nepritruks ir butent man smile.gif

Man paskaitele visai patiko thumbup.gif kaip ir nelabai daug naujo suzinojom, bet manau tikrai verta.

Tiesa del epiduro dar sake, kad jei kartais jo prireiktu, tai veliau jau po visko papraso atpirkti kateteri. Uz jokius vaistus moket nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Edditocka @ 2009 08 12, 17:35)
Kursai vyksta kas trečiadinį: viena paskaitėlė apie gimdymą, kita - apie vaikelio priežiūrą. Registruotis tel. 2610492.
Šiandien, t.y. paskaitėlėje apie gimdymą paaiškino, kaip vyksta gimdymas, kaip reikėtų elgtis. O, šiaip - viskas tas pats, kaip ir prieš 10 metų  biggrin.gif

o tu kartais ne ta nestuke su geltona suknute buvai rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lizebra: 12 rugpjūčio 2009 - 16:56