greiciau ta diena ateitu...
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 11, 00:17)
greiciau ta diena ateitu...
tai jau tau laaaaaaaabai greit ji ateis kantrybes
QUOTE(Edditocka @ 2009 08 10, 17:55)
Aš pirmą vaiką gimdžiau GM, o šį kartą važiuosiu į RK. Trečiadienį - į kursus, turėsiu galimybę viską išsiaiškinti ir palyginti, kaip vyksta gimdymas RK. Nustebau, kad net antklodėlę reikia turėti vaikui. Nors apie vaiko drabužėlius esu girdėjusi.
as ir treciadieni i kursus, matyt susitikslim
as ir treciadieni i kursus, tik galvoju kaip cia nusigavus iki ju... matyt teks paciai vairuoti ...
Papildyta:
priminkit kelinta val.?
Papildyta:
priminkit kelinta val.?
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 08:21)
as ir treciadieni i kursus, tik galvoju kaip cia nusigavus iki ju... matyt teks paciai vairuoti ...
Papildyta:
priminkit kelinta val.?
Papildyta:
priminkit kelinta val.?
13 val.
darbo dienom nuo 11 val iki 13 val. buna kazkokios konsultacijos, ar kem teko pabuvot?
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 11:43)
darbo dienom nuo 11 val iki 13 val. buna kazkokios konsultacijos, ar kem teko pabuvot?
Nesu nieko apie tai girdėjusi (bet ir labai nesidomėjau). Tik kursuose buvau, bet juose labiau paaiškina ligoninės tvarką ir taisykles, ką su savim reikia turėti ir pan.
interne, telefonas, kuriuo registruotis į kursus temoje jau buvo rašytas (gal praeitoje, tiksliai nepamenu)
QUOTE(Tila @ 2009 08 11, 12:51)
Nesu nieko apie tai girdėjusi (bet ir labai nesidomėjau). Tik kursuose buvau, bet juose labiau paaiškina ligoninės tvarką ir taisykles, ką su savim reikia turėti ir pan.
interne, telefonas, kuriuo registruotis į kursus temoje jau buvo rašytas (gal praeitoje, tiksliai nepamenu)
tai apie kvepavima gimdymo metu ar pan neaiskina? ar apiepati gimdyma? nes su tvarka esu jau susipazinusi visu 100
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 12:11)
tai apie kvepavima gimdymo metu ar pan neaiskina? ar apiepati gimdyma? nes su tvarka esu jau susipazinusi visu 100
Gal jei klausimų bus kursų metu ir papasakos plačiau. Kai buvau aš - užsiminė, bet labai trumpai. Liepė gimdymo metu klausyt ką gydytoja ir akušerė sako, laikytis visų nurodymų ir galvot apie kūdikį, o save pamiršt - tada viskas ir sklandžiau, ir greičiau vyksta.
QUOTE(Tila @ 2009 08 11, 13:15)
Gal jei klausimų bus kursų metu ir papasakos plačiau. Kai buvau aš - užsiminė, bet labai trumpai. Liepė gimdymo metu klausyt ką gydytoja ir akušerė sako, laikytis visų nurodymų ir galvot apie kūdikį, o save pamiršt - tada viskas ir sklandžiau, ir greičiau vyksta.
tada neveta ryt teneiti, nes vairuoti nelabai noriu, o vaziuoti tolokai...
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 11, 11:43)
tos konsultacijos- tai apžiūra, leliaus širdies toniukų klausymas, jei suėjo terminas ir gine išrašė siuntimą į gn
prieš 2 dienas grįžau iš RK su leliuku Gimdžiau su niekuo nesitarus, bet viskas praėjo puikiai.
QUOTE(Raganiute @ 2009 08 11, 17:54)
tos konsultacijos- tai apžiūra, leliaus širdies toniukų klausymas, jei suėjo terminas ir gine išrašė siuntimą į gn
prieš 2 dienas grįžau iš RK su leliuku Gimdžiau su niekuo nesitarus, bet viskas praėjo puikiai.
Kaip saunu girdet, kad viskas sauniai praejo, didziausi sveikinimai
Kai turesi galimybe, gal placiau papasakosi, kaip ten sekesi, pas ka gimdei ir pan.