na ir as grizau is RK, esu labai patenkinta personalu kaip ir pirma karta,gimdziau nesitarus pas Jurenaite, kazkaip anksciau negirdejau apie ja nieko, bet labai faina. Tik vienas dalykas nepatiko - maistas , bet cia turbut visuose ligonynese taip
QUOTE(ewile @ 2009 08 09, 14:02)
na ir as grizau is RK, esu labai patenkinta personalu kaip ir pirma karta,gimdziau nesitarus pas Jurenaite, kazkaip anksciau negirdejau apie ja nieko, bet labai faina. Tik vienas dalykas nepatiko - maistas , bet cia turbut visuose ligonynese taip
nu man tai skanus maistelis buvo
QUOTE(MERENGE @ 2009 08 07, 10:51)
man pogimdyvinė priežiūra tai buvo super geriau ir tikėtis negalėjau, o dėl leliuko nemaudymo ir nesvėrimo tai nežinau, man tokių minčių nekilo, tai net ir nežinau kaip jos reaguotų
geriau turėti savo, bet jei neturėsi, tai tikrai suras į ką susukti vaikiuką, bet vistiek maloniau kai savo daiktas, nes paskui ir paltoje pastoviai į tą patį adijaliuką sukdavau, mieliau kažkaip
geriau turėti savo, bet jei neturėsi, tai tikrai suras į ką susukti vaikiuką, bet vistiek maloniau kai savo daiktas, nes paskui ir paltoje pastoviai į tą patį adijaliuką sukdavau, mieliau kažkaip
Man irgi patiko RK ir kai ateis laikas vziuosiu vel ten:)
tIk si karta galvoju su niekuo nesitarti, nes nebuvo mano lukseciai patenkinti susitarus, kai gimdziau dukryte
dziugu kad tik geri atsilpiepimai, man ir arteja gimdymo terminas, zady gimdyti ten. nors kai buvau priemime, tai akuseres labai nuvyle, o gydytojos superines, su dviem teko bendrauti, labai malonios
Man irgi jau greitai terminas, noriu ten gimdyti. Esu daug geru atsiliepimų girdėjusi.
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 10, 08:12)
dziugu kad tik geri atsilpiepimai, man ir arteja gimdymo terminas, zady gimdyti ten. nors kai buvau priemime, tai akuseres labai nuvyle, o gydytojos superines, su dviem teko bendrauti, labai malonios
Jumbrazu, su tavim tikėtina, kad RK susitiksim Labai jau panašiai mums gimdyt nusimato (aišku viskas priklausys nuo mūsų didenybių pilvelyje tupinčių)
O jūs tariatės su gydytojais ar ne?
QUOTE(Tila @ 2009 08 10, 10:52)
Jumbrazu, su tavim tikėtina, kad RK susitiksim Labai jau panašiai mums gimdyt nusimato (aišku viskas priklausys nuo mūsų didenybių pilvelyje tupinčių)
as tariausi su akusere, o kaip ten bus bus matyt vietoj... o tu?
QUOTE(ewile @ 2009 08 09, 14:02)
labai skmagu girdet, kad viskas patiko, o maistas tai manau cia ne beda As irgi prie tu, kurios ruosias RK gimdyt paskutiniu metu tik gerus atsiliepimus girdziu apie RK, tai jau nusprendziau 100 %
Jurenaita visa mano nestuma priziuri, bet tik neseniai suzinojau, kad ji dirba RK. butu visai saunu, jei ir as pas ja pakliuciau
QUOTE(Lizebra @ 2009 08 10, 14:46)
labai skmagu girdet, kad viskas patiko, o maistas tai manau cia ne beda
man ten irgi viskas buvo super, išskyrus maitinimą. Gimdžiau nesitarus ir niekam nieko nedovanojom
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 10, 12:25)
as tariausi su akusere, o kaip ten bus bus matyt vietoj... o tu?
Nesitariu su niekuo, nieko ten nepažįstu (apart tų moterų, kurios kursus skaitė nėštukėms). Tikiuosi visa ko geriausio, nes atsiliepimai apie personalą tikrai geri, o aplinkai ir maistui reikli nesu (blogiausiu atveju vyras kažką valgomo atveš, iš bado nemirsiu).
Aš pirmą vaiką gimdžiau GM, o šį kartą važiuosiu į RK. Trečiadienį - į kursus, turėsiu galimybę viską išsiaiškinti ir palyginti, kaip vyksta gimdymas RK. Nustebau, kad net antklodėlę reikia turėti vaikui. Nors apie vaiko drabužėlius esu girdėjusi.
QUOTE(Edditocka @ 2009 08 10, 17:55)
Aš pirmą vaiką gimdžiau GM, o šį kartą važiuosiu į RK. Trečiadienį - į kursus, turėsiu galimybę viską išsiaiškinti ir palyginti, kaip vyksta gimdymas RK. Nustebau, kad net antklodėlę reikia turėti vaikui. Nors apie vaiko drabužėlius esu girdėjusi.
Labas vakaras, skaitinėjiu šia temą, nes galvoju ir aš apie RK.
Norečiau pasiteirauti, kada vyksta tie kursai, ir kaip ten užsiregistruoti, patekti??