Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 17:14)
mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti?  ax.gif  ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla  g.gif

aciu

reikia ne tik drabužėlius turėt,taip pat ir pleduka,nes aprengus mažylį susuka į pleduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 19, 17:23)
reikia ne tik drabužėlius turėt,taip pat ir pleduka,nes aprengus mažylį susuka į pleduką  smile.gif

O koki cia ji reikia tureti? As turiu savo nerta, tai tiks? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 19, 16:14)
mergaites, o as pamirsau ar i pacia gimdykla reikia lialiuko pleduka imti?  ax.gif  ar jo prireiks tik palatoj? nes daug vietos uzima tada tam maisely, kur daiktai i gimdykla  g.gif

Bent jau aš tai neimsiu. Draugė gimdė neseniai, tai davė. O jei jau reikės, tai paprašysiu, kad MB atvežtų.
Atsakyti
Jie tenais turi savo kaldryciu smile.gif bet as asmeniskai pasiemusi buvau savo silta pleduka ax.gif Nieko tenais baisaus nera schmoll.gif PS.cia as apie klyzma 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 19, 18:07)
O koki cia ji reikia tureti? As turiu savo nerta, tai tiks?  blush2.gif

na žiūrint kokio jis šltumo smile.gif mačiau kitos ir į vokelius vynioja,na manau kokį turėsit toks ir tiks,aš turėjau šiltą tokį su pukeliu medvilninį,buvo super ax.gif
Atsakyti
noreciau paklausti o kur RK praleidzia sariemius? yra kokie nors kamuoliai, dusai baseinai ir t.t. kuriais galima butu pasinaudoti, kad numalsinti skausma? ir kada po gimdymo atiduodamas leliukas? ar iskarto padedamas ant krutines, ar po gimdymo paliekamas su mama palatoje, gal net vienoj lovoje?
Atsakyti
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 12:40)
noreciau paklausti o kur RK praleidzia sariemius? yra kokie nors kamuoliai, dusai baseinai ir t.t. kuriais galima butu pasinaudoti, kad numalsinti skausma? ir kada po gimdymo atiduodamas leliukas? ar iskarto padedamas ant krutines, ar po gimdymo paliekamas su mama palatoje, gal net vienoj lovoje?

yra gymnic kamuolys,jei tai padeda leidžia naudotis,dušų gimdykloj nėra o bendrais dušais neteko matyti kad gimdyvės naudotųsi,vienu žodžiu gimdykloj tik kamuolys,nebent dar kažką sugalvojo,bet abejoju smile.gif
jei viskas gerai su mažyliu ir mama iškart po gimimo padeda ant krūtinės ir po poros val.. abu su mažyliu keliaujate į palatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Grįžau po TA, paleido iki ketvirtadienio. Gavau ir aš sąrašėlį ko reikia, tai nusipirkau tik klizmą, nes siūlai virš 16 lt, o jei jų nereiks. Jei reiks siųt tai po visko nusiųsiu MB kad atpirktų.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 20, 13:00)
Grįžau po TA, paleido iki ketvirtadienio. Gavau ir aš sąrašėlį ko reikia, tai nusipirkau tik klizmą, nes siūlai virš 16 lt, o jei jų nereiks. Jei reiks siųt tai po visko nusiųsiu MB kad atpirktų.

O kas dar tam saraselyje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 20, 13:02)
O kas dar tam saraselyje?  blush2.gif

Siūlai, bintai, palutės ir klizma
Atsakyti
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 12:40)

Kai gimdziau pirmagimi, tai akusere neleido naudotis kamuoliu, o kitai gimdyvei, kuri gimde tuo pat metu kaip as, tai isvis isnese kamuoli is gimdymo palatos g.gif
Kai viskas tvarkoj, tai lelius atiduodamas is karto, aisku jau nupraustas, sutvarktas.

Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 10 20, 13:28)
Kai gimdziau pirmagimi, tai akusere neleido naudotis kamuoliu, o kitai gimdyvei, kuri gimde tuo pat metu kaip as, tai isvis isnese kamuoli is gimdymo palatos g.gif
Kai viskas tvarkoj, tai lelius atiduodamas is karto, aisku jau nupraustas, sutvarktas.

ale idomu kodel... kad inventoriaus nesugadintu??? tai kam jie ten apskritai reikalingi?
man priesh 3 metus leido naudotis, tik ash pati pasirinkau vaikschiojima, o ne kamuoli...

dabar paskaitau kas ligoninese darosi, tai mamom belieka i paskaiteles jokias nevaikscioti, kad mazhiau zhinotu kas ir kaip... mad.gif
Atsakyti