Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

Važiuoju ieškot pleduko mažyliui, o kokio noriu net nežinau, gal vilnonį pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 17, 12:00)
Važiuoju ieškot pleduko mažyliui, o kokio noriu net nežinau, gal vilnonį pirkt  g.gif

Man tai davė ligoninės, namie turėjau savo. Vilnonis manau geriausia smile.gif
Atsakyti
as emiau 10 paluciu is kuriu 5 palutes pasieme is manes kita diena po gimdimo smile.gif pirkau siulus ir klizma ir bintus ,zodziu nieko nieks napaprase gimdikloj,tik su savo klizma eini ir tau ja padaro smile.gif o kita diena po gimdimo (man dare CP) atejo berods valitoja kuri tvarko palatas ir atnesdavo jinai postoviai valgyti kai gulejau smile.gif ji man padejo atsikelti ,kad pereiciau is po operacines palatos i paparasta as nelabai galejau atsikelti beto apsitvarkiti pati schmoll.gif tai jinai pasieme mano maisa so visais daiktais kurios reikejo nusipirkti pasiziurejo ir sako siulus cia mums ir bintus mums ,o cia palutes pora pasieme paluciu dar as pleistra turejau po CP kuri uzdeda specialu kuri as neprivalejau pirkti ,bet turejau irgi pasieme smile.gif zodziu pasieme visus situs daiktus padejo apsitvarkiti ir viskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif mane sokiravo ,kad tai pasieme kazkokia valytoja ir dar kita diena po gimdimo aisku negaila beeet... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
imkit kuo daugiau mazyliam rubeliu as pisiemiau iskart 3 komplekltus tai vyras atveze dar kruva rubeliu paskui smile.gif maza kas ir atpila vaikas ir seip maloniau pakeisti i nauja svaru drabuzeli smile.gif zodziu turekit omeni,kad 3- 4 komplektu tikrai neuzteks schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Loritos firmos vilnonį pleduką. O tai kokia ten klizma?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 17, 17:28)
Nusipirkau Loritos firmos vilnonį pleduką. O tai kokia ten klizma?

Vaistinėj Tilto g. prie ligoninės yra pirkti 4u.gif
Atsakyti
ten tokia kaip laseline klizma blush2.gif ne tokios kaip budavo sovetmeciais gumines kaip kriauses lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 17, 18:05)
Vaistinėj Tilto g. prie ligoninės yra pirkti  4u.gif

manau bet kur rasi klizma, ko jie cia vis reklamuoja ta savo Tilto g. ax.gif tipo jie vieninteliai klizmom prekiauja biggrin.gif kokia turesi, tokia ir padarys, svarbu turet, o siulu ir bintu as nepirksiu, reiks, atpirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 18, 13:17)
manau bet kur rasi klizma, ko jie cia vis reklamuoja ta savo Tilto g.  ax.gif tipo jie vieninteliai klizmom prekiauja  biggrin.gif kokia turesi, tokia ir padarys, svarbu turet, o siulu ir bintu as nepirksiu, reiks, atpirksiu.

Kitose vaistinese nelabai rasit tokiu klizmu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 10 18, 13:45)
Kitose vaistinese nelabai rasit tokiu klizmu  mirksiukas.gif

Būtent 4u.gif
Aš ieškojau akropolį vaistinėj tai neturėjo, o microlax netinka.
Atsakyti
Del to ir reklamuoja ta vaistine Tilto g. del to ,kad kituose vaisinese nerasit tokios klizmos. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubo @ 2009 10 18, 16:30)
Del to ir reklamuoja ta vaistine Tilto g. del to ,kad kituose vaisinese nerasit tokios klizmos. doh.gif  schmoll.gif

O tai jei aš jos nespėsiu nusipirk, tai man ir nedarys klizmos? Ar bus galima atpirkt?
Atsakyti
o kodel butinai reikia tokia klizma, kokia jie sako? ar yra tik dvi ju rusys, viena, tai tokia, kokia jie sako, o kita tik mikrolax? blush2.gif nu, jei yra ir kitokiu, tai ka negalima kitokios? nu tada tektu i Tilto g., bet pvz kur tada perka klizmas gimdancios VGN ar AK? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 18, 19:53)
O tai jei aš jos nespėsiu nusipirk, tai man ir nedarys klizmos? Ar bus galima atpirkt?

niu per paskaiteles sake, jei neturesim, tai nedarys
Atsakyti