Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(slyva @ 2009 10 15, 21:24)
palutes turi omeny cia tie vienkartiniai tokie patiesaliukai?  g.gif nusipirkau ju 10, ar turetu uztekti?  g.gif

1o pilnai uzteks ir tau ir mazhyliui....
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 15, 20:24)
palutes turi omeny cia tie vienkartiniai tokie patiesaliukai?  g.gif nusipirkau ju 10, ar turetu uztekti?  g.gif

Uzteks pilnai, man 3 ven uzteko ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 10 15, 21:42)
Uzteks pilnai, man 3 ven uzteko ax.gif .

ten sake tipo 5 turet, as 4 turiu, uzteks smile.gif tipo sako 4 gimdykloj sunaudos, o viena sau kitai dienai, nu bet jei jau su paketasais gulesiu, tai issiversiu kaip nors ir be tu paluciu, flaneles turiu, jei lb jau gaila ju patalynes bus biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, kažkaip galvoju nepirksiu siūlų, o klizmą kokią reikia turėt, nes kiek skaičiau tai microlax nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 15, 21:38)
1o pilnai uzteks ir tau ir mazhyliui....

man neužteko 10-imt,tik gimdykloj sunaudojau tris,tai septyniu neužteko,nes ir vaikutį guldydavau ant vystymo stalo ant vienkartinės paklodės,tai teko vyrui atnešti dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 15, 17:39)
Labuka,

Gavau siuntimą į GN, nes jau pasibaigė mano  nestuke.gif  terminas. Apsilankiau RK. Labai maloniai priėmė, užrašė toniukus, pažiūrėjo kaklelį ir paleido iki antradienio. Aš visus daiktus susidėjau į lagaminą, bet perskaičiau visą jūsų temą ir supratau, kad reikia daiktus į gimdyklą susidėt atskirai. Tik va dėl tų visų siūlų ir bintų tainelabai supratau. Nesinori pirkt nereikalingų daiktų, nes jau ir taip nusipirkau sterilią aprangą vyrui, o RK pasirodo nereikia.

Kai aš važiavau gimdyti, tai vienoje tašėje buvo mano rūbai ir visa kitą, o kitoje mažytėje - viskas kas į gimdyklą, + MB persirengti. Ir dabar taip dėsiuosi daiktus.
O kokia būna sterili apranga, net nežinojau g.gif
Pirkti nieko nepirksiu, tuo labiau, siūlų smile.gif

QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 16, 07:04)
man neužteko 10-imt,tik gimdykloj sunaudojau tris,tai septyniu neužteko,nes ir vaikutį guldydavau ant vystymo stalo ant vienkartinės paklodės,tai teko vyrui atnešti dar  smile.gif

Čia labai skirtingai visoms. Aš vežiausi 5, kitą dieną, kai liko 2 (gimdykloj 2 sunaudojo), tai prašiau MB, kad dar atvežtų. Atvežė dar 5, tai nesunaudojau ir namo vežiausi. Dabar vešiuosi tas pačias tongue.gif
O palatos kaimynė tik gimdykloj 1 sunaudojo, po to išvis nereikėjo nei palučių, nei įklotų didelių. Čia kaip kam. Visada galima paprašyti, kad MB atvežtų ko trūksta.
Tas pats ir su vaiko rūbeliais. Pasiėmiau gal 4 komplektukus, kai išsitepdavo, tai atiduodavau MB, kad išskalbtų. Po to atveždavo.

O daugiausiai vietos chalatas užėmė, tai jį atsinešiau atskirame maišelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 10 16, 10:26)
Kai aš važiavau gimdyti, tai vienoje tašėje buvo mano rūbai ir visa kitą, o kitoje mažytėje - viskas kas į gimdyklą, + MB persirengti. Ir dabar taip dėsiuosi daiktus.

O ka jus dedat vyrui persirengti? blush2.gif Tapkes tai aisku, o ka daugiau?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 16, 10:31)
O ka jus dedat vyrui persirengti?  blush2.gif Tapkes tai aisku, o ka daugiau?

kelnės ir marškinėliai smile.gif Jokio skirtumo gi, ką jis rengsis. Svarbu, kad persirengtų drabužiais "iš maišelio", kaip sako personalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 16, 09:31)
O ka jus dedat vyrui persirengti?  blush2.gif Tapkes tai aisku, o ka daugiau?

Švarius rūbus iš spintos smile.gif Man MB davė, kad įdėčiau kelnes ir maikutę.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 10 16, 10:51)
kelnės ir marškinėliai  smile.gif Jokio skirtumo gi, ką jis rengsis. Svarbu, kad persirengtų drabužiais "iš maišelio", kaip sako personalas  4u.gif

A, tada viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 09 29, 19:14)
Bubo ir InRed (gal ten ir dirbi?  ax.gif ) imkit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir sveikinimai didziausi, smagu girdet, kad vis daugiau ir  daugiau kam ten patinka, pamazu jau igaunu drasos, nors dar laiko turiu  biggrin.gif

nea, nedirbu,mano visai kita profesija net,o kodėl taip pamanei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 10 16, 15:22)
nea, nedirbu,mano visai kita profesija net,o kodėl taip pamanei? g.gif

turejau galvoj imone Inred, kazkada teko su jais bendradarbiauti biggrin.gif
Atsakyti