QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 15, 17:39)
Labuka,
Gavau siuntimą į GN, nes jau pasibaigė mano
terminas. Apsilankiau RK. Labai maloniai priėmė, užrašė toniukus, pažiūrėjo kaklelį ir paleido iki antradienio. Aš visus daiktus susidėjau į lagaminą, bet perskaičiau visą jūsų temą ir supratau, kad reikia daiktus į gimdyklą susidėt atskirai. Tik va dėl tų visų siūlų ir bintų tainelabai supratau. Nesinori pirkt nereikalingų daiktų, nes jau ir taip nusipirkau sterilią aprangą vyrui, o RK pasirodo nereikia.
Kai aš važiavau gimdyti, tai vienoje tašėje buvo mano rūbai ir visa kitą, o kitoje mažytėje - viskas kas į gimdyklą, + MB persirengti. Ir dabar taip dėsiuosi daiktus.
O kokia būna sterili apranga, net nežinojau
Pirkti nieko nepirksiu, tuo labiau, siūlų
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 16, 07:04)
man neužteko 10-imt,tik gimdykloj sunaudojau tris,tai septyniu neužteko,nes ir vaikutį guldydavau ant vystymo stalo ant vienkartinės paklodės,tai teko vyrui atnešti dar
Čia labai skirtingai visoms. Aš vežiausi 5, kitą dieną, kai liko 2 (gimdykloj 2 sunaudojo), tai prašiau MB, kad dar atvežtų. Atvežė dar 5, tai nesunaudojau ir namo vežiausi. Dabar vešiuosi tas pačias
O palatos kaimynė tik gimdykloj 1 sunaudojo, po to išvis nereikėjo nei palučių, nei įklotų didelių. Čia kaip kam. Visada galima paprašyti, kad MB atvežtų ko trūksta.
Tas pats ir su vaiko rūbeliais. Pasiėmiau gal 4 komplektukus, kai išsitepdavo, tai atiduodavau MB, kad išskalbtų. Po to atveždavo.
O daugiausiai vietos chalatas užėmė, tai jį atsinešiau atskirame maišelyje