Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

Mamos, dėl rūbelių kaip? Iškarto aprengia valdiškais, po to savo reik tureti? Ar kaip? Pvz., VGN draugė pasakojo kad visą laiką renge valdiškais, tik kai namučio važaivo, tada savo aprenge.
Dar gal ką nors galit papasakoti, kas buvo netiketo ar neplanuoto, na patarimų kokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 14, 13:53)
Mamos, dėl rūbelių kaip? Iškarto aprengia valdiškais, po to savo reik tureti? Ar kaip? Pvz., VGN draugė pasakojo kad visą laiką renge valdiškais, tik kai namučio važaivo, tada savo aprenge.
Dar gal ką nors galit papasakoti, kas buvo netiketo ar neplanuoto, na patarimų kokių  ax.gif

na,jei neturėsi aprengs ir valdiškais,juk pliko vaikelio nelaikys,bet šiaip pasiteirauja ar turit vaikui drabužėlių,,sausk..ir pan..ir pats personalas pageidauja,kad rūbelius ir sauskelnes vaikučiams turėtų mamos savo smile.gif kas be ko,savi kur kas mieliau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 14 spalio 2009 - 13:05
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 14, 13:53)
Dar gal ką nors galit papasakoti, kas buvo netiketo ar neplanuoto, na patarimų kokių  ax.gif

Jau i gimdykla reikia vaikiukui rubelius ir pampersa nestis mirksiukas.gif Nu jei neturesi, tai ir valdiskais aprengs...

O del netiketo ir neplanuoto, tai svarbiausiai nusiteik, kad ne i sanatorija vaziuoji, kad ten ligonine, kur apie tave nesokines is visu pusiu, nelaikys niekas istisai uz rankos biggrin.gif Siaip viskas ten gerai, personalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Abu kleckus vaziavau gimdyt nesitarus, pagimdziau ir likau patenkinta viskuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amil'a: 14 spalio 2009 - 13:47
Ačiu 4u.gif
rūbelių tai turiu,tik galvoju kiek jų ten reik imti, kiek komlektukų? Kiekvienoj ligoninej matyt savo tvarka g.gif
Atsakyti
aisku geriau savo rubelius turet, nepamirskit vilnoniu kojinyciu smile.gif o del to kiek rubeliu turet reikia tai isimeskit papildomu, nes maza kas, gal leliukas atpils, juk nelaikysit vaikiuko nesvariais rubeliais, jie juk mazai vietos uzima smile.gif nes musu vaikinukas pvz taip siusiujo kad nugaryte buvo slapia, nes dar kaip bambute neuzgijus papmpo neuzdesi gerai smile.gif o kokiu netiketumu nzn, galit paimt lempa naktine, nes pvz musu palatoj (nzn ar visose taip) nebuvo "naktines" sviesos, pirma nakti miegojom su ijungta sviesa, nes kai maziukas prades verkt ar maitint reiks o pati ka tik po gimdymo sunkoka butu atsistot ijungt ir pan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nioninka @ 2009 10 14, 16:00)
aisku geriau savo rubelius turet, nepamirskit vilnoniu kojinyciu  smile.gif  o del to kiek rubeliu turet reikia tai isimeskit papildomu, nes maza kas, gal leliukas atpils, juk nelaikysit vaikiuko nesvariais rubeliais, jie juk mazai vietos uzima  smile.gif  nes musu vaikinukas pvz taip siusiujo kad nugaryte buvo slapia, nes dar kaip bambute neuzgijus papmpo neuzdesi gerai  smile.gif  o kokiu netiketumu nzn, galit paimt lempa naktine, nes pvz musu palatoj (nzn ar visose taip) nebuvo "naktines" sviesos, pirma nakti miegojom su ijungta sviesa, nes kai maziukas prades verkt ar maitint reiks o pati ka tik po gimdymo sunkoka butu atsistot ijungt ir pan  doh.gif

aišku nestuke.gif aciu už atsakymus smile.gif
dėl lempos , tikrai netiketumas, bet jei ka vyras atvež
Atsakyti
Va va, dėl lempos ax.gif Pirmą naktį mano vaikutis ramiai miegojo, tai profilį jo mačiau normaliai, nes iš gatvės šviesa sklido. 3-ą naktį tai gal 4 kartus ėjau užsidegti šviesos, o ir kaimynės kažkaip nepatenkintos, kad aš jas žadinau. Nu bet jei man šviesos reikia, o naktinės nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 10 14, 17:56)
Va va, dėl lempos  ax.gif Pirmą naktį mano vaikutis ramiai miegojo, tai profilį jo mačiau normaliai, nes iš gatvės šviesa sklido. 3-ą naktį tai gal 4 kartus ėjau užsidegti šviesos, o ir kaimynės kažkaip nepatenkintos, kad aš jas žadinau. Nu bet jei man šviesos reikia, o naktinės nėra unsure.gif

aciu Dievui mano kaimine buvo thumbup.gif man vyras kita diena atveze tokia sirdute raudona, tai tokia sviesa maloni, nei per daug jos buvo nei per mazai smile.gif tik ten rozetes tos senos, bent jau musu palatoj, mes gulejom 3, salia naujagimiu procedurines smile.gif toli vaiksciot nereikejo, tai buvo pliusas, o minusas tas, kad visa nakti ir diena vaikuciu verksmas, jei tavo vaikiukas miega tai ten rekauja, ir atvirksciai doh.gif lotuliukas.gif ir dar jei manot kad turesit daug geliu, tai apsirupinkit vazomis, paruoskit vyrams kad atveztu, nes pyksta jos ten jei paprasai kokio butelaicio ar ko, ir seip vazoj geriau thumbup.gif
Atsakyti
Aš daviau 50 Lt. valytojai, tai man ji atnešė tris vazas, 5 bliuskes (tas kur su didele iškirpte), pakeitė patalynę ir daugybę palų davė blush2.gif
Buvo labai patogu, nes nereikėjo savo rankšluosčio naudoti, ir nuoga rūra gulėjau be baimės ką nors sutepti smile.gif
Atsakyti
Labuka,

Gavau siuntimą į GN, nes jau pasibaigė mano nestuke.gif terminas. Apsilankiau RK. Labai maloniai priėmė, užrašė toniukus, pažiūrėjo kaklelį ir paleido iki antradienio. Aš visus daiktus susidėjau į lagaminą, bet perskaičiau visą jūsų temą ir supratau, kad reikia daiktus į gimdyklą susidėt atskirai. Tik va dėl tų visų siūlų ir bintų tainelabai supratau. Nesinori pirkt nereikalingų daiktų, nes jau ir taip nusipirkau sterilią aprangą vyrui, o RK pasirodo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 15, 18:39)
Labuka,

Gavau siuntimą į GN, nes jau pasibaigė mano  nestuke.gif  terminas. Apsilankiau RK. Labai maloniai priėmė, užrašė toniukus, pažiūrėjo kaklelį ir paleido iki antradienio. Aš visus daiktus susidėjau į lagaminą, bet perskaičiau visą jūsų temą ir supratau, kad reikia daiktus į gimdyklą susidėt atskirai. Tik va dėl tų visų siūlų ir bintų tainelabai supratau. Nesinori pirkt nereikalingų daiktų, nes jau ir taip nusipirkau sterilią aprangą vyrui, o RK pasirodo nereikia.

kazkur as pameciau ta lapeli kur viskas surasyta buvo blush2.gif naturaliam gimdymui mes pirkom palutes, klizma i siulus , ten dar buvo parasyta bintas, bet pagalvojau kad cia nebus reiklainga ir nepirkom, bet tiesa pasakius tai kai reikejo siut jie turejo savo siulus ir mum nieko nesake pirkt, tiesiog as kai buvau pamokelese tai is ansksto jau buvau apsirupinus lotuliukas.gif klizmos tai jau taip galima sakyt reikalauja smile.gif bet jau kai artejom prie siuvimo nuostabaus tai as sakau kad mes turim, ir kad mum tikrai ju gyvenime neprireiks ir jie net nustebo kad cia visaka turim lotuliukas.gif tik mergytes paluciu nusipirkit daugiau, maza kas, taip nemalonu gulet baloj, jei liks tai veliau ju prireiks tikrai auginant vaikeli ir palatoj apsaugai pasitiest, maza kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nioninka @ 2009 10 15, 21:05)
tik mergytes paluciu nusipirkit daugiau, maza kas, taip nemalonu gulet baloj, jei liks tai veliau ju prireiks tikrai auginant vaikeli ir palatoj apsaugai pasitiest, maza kas  4u.gif

palutes turi omeny cia tie vienkartiniai tokie patiesaliukai? g.gif nusipirkau ju 10, ar turetu uztekti? g.gif
Atsakyti