Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Renata N. @ 2009 10 06, 20:18)
nuo kada cia jau tu nori epiduro,nes kiek prisimenu tai kitoj temoj labai aiskinai kad yra kitu nuskausminimo budu,i raumeni ir t.t. g.gif

jei isiskaitytumet i visa mano rasliava, tai niekur nerastumet, kad esu pries. tik paklausiau ar visos taip ir nori gimdyt su, o ten ir pradejo kazkas ilgas diskusijas. sakiau, kad reikia ruostis be ir nusitiekt be, nes jei iskart blogai nusiteiksi, tai gerai ir nebus, bet cia ne ta tema ir nusibodo apie ta pati. Reikia skaityt kas rasoma ir be savo ambiciju biggrin.gif cia ne tau taikoma.
Papildyta:
4u.gif jelenyte112 aciu, i visus klausimus atsakei
Papildyta:
QUOTE(eda9 @ 2009 10 06, 20:39)
Visą laiką buvau su kojinytėmis. Nemėgstu būti basa schmoll.gif

gal nueme, nes tipo kojos slysta tada g.gif nors nesamone. kazkaip bjauroka basai man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 06, 20:42)
jei isiskaitytumet i visa mano rasliava, tai niekur nerastumet, kad esu pries. tik paklausiau ar visos taip ir nori gimdyt su, o ten ir pradejo kazkas ilgas diskusijas. sakiau, kad reikia ruostis be ir nusitiekt be, nes jei iskart blogai nusiteiksi, tai gerai ir nebus, bet cia ne ta tema ir nusibodo apie ta pati. Reikia skaityt kas rasoma ir be savo ambiciju  biggrin.gif  cia ne tau taikoma.
Papildyta:
4u.gif jelenyte112 aciu, i visus klausimus atsakei
Papildyta:
gal nueme, nes tipo kojos slysta tada  g.gif  nors nesamone. kazkaip bjauroka basai man  doh.gif

Ner uz ka 4u.gif as irgi manau, kad kojines nuima tam kad kojos neslystu remiantis i tas atramas g.gif o siaip TUO momentu jau buna dzyn - basa, ne basa irnesakyk.gif mirksiukas.gif nors kai jau po visko daktare mane sutvarke, prasiau vyro kad kuo greiciau uzmautu man atgal tas kojines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 10 06, 23:04)
nors kai jau po visko daktare mane sutvarke, prasiau vyro kad kuo greiciau uzmautu man atgal tas kojines  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vis laiką buvau su kojinėm, nenuėmė ir neprašė pačiai nusiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 07, 08:48)
Aš vis laiką buvau su kojinėm, nenuėmė ir neprašė pačiai nusiimti  g.gif

aš irgi buvau su kojinėm,nes mane labai krėtė drebulys,o ir akušerė sakė apsimaukit kojines kuo šiltesnes biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif prisijungiu ir as prie jusu pokalbiu...esu gimdziusi du kartus RK o dabar treciasis leliukas pakeliui tai irgi mastau begti ten pat smile.gif pripratau as ir kazkaip nesinori lakstyti nes mazdaug tvarka ir gydytojai pazystami is matymo tai nesinori blaskytis...personalas man irgi labai patiko,draugiskas malonus...na as kadangi turejau 2cezariukus tai ir si karteli nusimato planine operacija...nezinau maniau tartis o paskui vel persigalvojau...manau kai bus laikas tada atvaziuosiu ir kuri daktare apsiims ta ir operuos mane...nors abu kartelius cezarius dare skirtingos daktares,bet bedu po ju neturejau(tfu,tfu,tfu...) blush2.gif o atsidekojau tik po visko...o ar yra kam nusimatancios operacijos dar be manes?mum dabar yra 25 savaiteles nestumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 06, 15:12)
Mamos turiu pora klausimelių  ax.gif
1. iškarto po gimdymo ar paguldo vaikelį ant pilvo, ar duoda pamaitint pirma karta dar bunant  gimdykloj?
2. Nuo gimdymo stalo reikia paciai lipti ir eiti i palata, ar nuveza?
3. Ar patogus gimdymo stalai? Kai teko pirma karta gimdyti (Šv. Jokubo ligon.) bai buvo žiauriai nepatogus stalas ar lova , liko neigiami atsiminimai.
4. Kada  atiduoda vaikeli mamai?

1. Iskarto pagulde taip duoda pamaitint pirma karta dar gimdykloj.
2. Nuo gimdymo stalo padejo nulipt o i palata teko eit pacai vyras nese vaikiuka o as ejau is paskos.
3. Man tai buvo patogu.
4.iskarto atiduoda nebuvau issiskirusi su vaikiuku ne akimirkai.
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2009 10 13, 12:12)
2. Nuo gimdymo stalo padejo nulipt o i palata teko eit pacai vyras nese vaikiuka o as ejau is paskos.
3. Man tai buvo patogu.

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2009 10 13, 13:12)
3. Man tai buvo patogu.

o man tai nepagulde maziuko gimdykloj, atsistot nuo gimdymo lovos nepadejo, taciau paciai eit nereikejo, nuveze vezimeliu, o sunu atnese i palata ismaudyta ir jis visada salia buvo
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 10 14, 10:05)
o man tai nepagulde maziuko gimdykloj, atsistot nuo gimdymo lovos nepadejo, taciau paciai eit nereikejo, nuveze vezimeliu, o sunu atnese i palata ismaudyta ir jis visada salia buvo

na man vaika po gimdymo padejo ant pilvo 5 min, nes juk pamatuot ir pasvert butinai reikejo, nes jei to nebutu padare turbut vaikuchiu butu kokia liga isimetus... paskui puole maudyti, ir tik tada dave pamaitint. i palata vezhe, nes turbut todel kad plyshimas buvo, o vaika atneshe gal po kokio pusvalandzhio... chia gal kaip nors nuo pamainos priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2009 10 13, 13:12)
3. Man tai buvo patogu.

viskas buvo taip pat, tik kad nėjau, o vežimėliu į palatą nuvežė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2009 10 14, 11:46)
viskas buvo taip pat, tik kad nėjau, o vežimėliu į palatą nuvežė  drinks_cheers.gif

veza, jei mato, kad paciai bus sunku eit, bent jau taip sake.. o jei as galiu eit, tai butu juokinga, jei veztu ax.gif
Atsakyti