Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

Labas rytas, visos būsimo ir esmos mamytės,
aš lankiausi praeitą savaitę RK, turėjau siuntimą iš BPG, akušeriniame priėmimo skyriuje apžiūrėjo budinti gydytoja, akušerė užrašė vaikučio širdies tonus. nepaisant to, kad skurdoka aplinka, ne naujausia aparatūra (tiesą pasakius, tokios pasenusios jau neteko niekur matyti...), tačiau paliko šiltą ir malonų įspūdį - turėjau atsargai įsimetus saldainių dėžutę, tai po visų apžiūrų, dokumentų papildymo palikau ją, nuoširdžiai padėkojo. Taigi, jau esu apsisprendusi gimdyti RK, nors pirmąją vaikutį gimdžiau VGN, tiesą pasakius ir ten man buvo gerai. Tik dabar, prieš kokį mėnesį nuvažiavus pasitarti, paliko šaltų ir labai jau skubančių įspūdį...Antrą vertus, ne vieta ten ekskursijoms wink.gif Labai miela paskaityti atsiliepimus apie malonų personalą RK, aš tariausi su akušere, turiu jos kontaktus, taigi, tikiuosi, kad ramiai ir sėkmingai pagimdysiu ir antrąjį wink.gif Visoms linkiu smagios dienos, nepaisant už lango įsibėgėjančio rudens...
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 03, 23:42)
buvau pamokelese ju, bet kazkaip susipainiojau del epiduro, jei noreciau (nors neplanuoju) galima atpirkt ar iskart savo rinkinuka turet? aciu smile.gif

beje, mane tai vis domina ar sie tik geri atsiliepimai pamokejus kazkam ar niekam? na ta prasme gal nedavus pinigelio atsiliepimai jau butu kitokie?  ax.gif
butu faina, jei kam ne paslaptis, kad parasytu davete pinigeliu ar ne, buvote susitare su konkreciu gyd. ar ne, nes manau atsiliepimai nuo siu dalyku labai priklauso ir keiciasi  blush2.gif

As gimdziau RK, is anksto buvau susitarusi su gydytoja Bartkeviciene thumbup.gif gydytoja thumbup.gif taip atsitiko, kad neplanuotai man buvo atliktas CP (komplikacijos), taai mane operavo Puziene (atrodo tokkia pavarde) ir Bartkeviciene....operacija praejo thumbup.gif viska stebejau kas ir kaip, pamaciau savo mazyle wub.gif oi kaip prisimenu, dabar net siurpuliukas nukrato smile.gif tai vat....abiems daktarems sumokejau po 500 ltl, tada anestezeologei 200 lt nu ir sesutem apie 150 lt gavosi....jokiu pretenziju neturiu viskas buvo kuo puikiausiai thumbup.gif mano palatos drauge NIEKAM nieko nemokejo ir ja lygiai taip pat super rupinosi:) tik gal pas mane labiau daktares lankesi ir daugiau man demesio rode:) siaip RK thumbup.gif ir personalas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

nusprendziau gimdyti RK, man rekomendavo ten gyd.Bartkeviciene, bet nzn ar skambinti tartis is anksto, ar tiesiog vaziuoti ten atejus reikalui ir tiek? nes pasiskaiciusi forumus susidariau nuomone, kad visi ten geri gydytojai..

cia mano pirmas gimdymas, nelabai orientuojuosi kas laukia, koks skirtumas jei susitarsi ir jei ne. smile.gif
jei susitarsi, reikia pries tai kad priziuretu likusi laika iki gimdymo ar ne? kiek kainuoja tas "susitarimas is anksto"?
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes cia su svieziais ispudziais lotuliukas.gif buvom susitare gimdyt pas gyd Volochovic, ji mus buvo perspejus kad rug 29 negales del tam tikru priezasciu, niu galvoju negi taip jau ir bus kad gimdysim kaip tik ir opa ir yra doh.gif bet as jau nesijaudinau, ateinam i gimdykla o ten gyd Domza ir manau pati nuostabiausia akusere Danute smile.gif su Domza jau esam tureje reikalu, darem 3D Bonuse nestuke.gif pagalvojau gal ir nieko, man jis toks ramus, geras atrodo lotuliukas.gif tai gi, gimem mes patys, nors grese cp, be galo esu dekinga gydytojui ir akuserei, aisku lb padejo pats musu sunelis ir vyras smile.gif visi esam patenkinti, kaip ir pazadejau dar guledama ant gimdimo stalo kad po poros metu atvaziuosiu mergytes, tai vaziuosiu ten pat wub.gif o kas del pinigu, tai as jau po visko sakau vyrui kad reikia padekot, turejom paruose ten saldainiu kavos brendzio tai vyras nzn kaip ten padalino ir dave gyd 200, akuserei 100, nors reiktu gal atvirksciai, nes gyd darbo lb nedaug ten, daugiausiai akusere buna salia ir padeda moraliskai trupuciukas fiziskai iskest tuos malonumus smile.gif taigi mergytes namanau kad del pinigu kordinaliai viskas keiciasi, visi nori tu pinigeliu, ir as budama ju vietoj noreciau, pripazinkim tai tongue.gif jie gi nzinojo kad po visko mes atsidekosim, bet puikiai atliko savo darba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkelis 007 @ 2009 10 05, 15:08)
nusprendziau gimdyti RK, man rekomendavo ten gyd.Bartkeviciene, bet nzn ar skambinti tartis is anksto, ar tiesiog vaziuoti ten atejus reikalui ir tiek? nes pasiskaiciusi forumus susidariau nuomone, kad visi ten geri gydytojai..

Pas mane panasi situacija, bet manau, kad nesitarsiu. Cia tiek prisiskaiciau geru atsiliepimu, nei vienos nepatenkintos, tai kam moket? ax.gif Nebent pacios reikalavimai butu issikelti iki debesu, kad sokinetu aplink istisai ir pan. As tokiu neturiu, tai manau ir problemu nebus jei atvaziuosiu tiesiai biggrin.gif

QUOTE(nioninka @ 2009 10 06, 10:15)
sveikos  4u.gif  mes cia su svieziais ispudziais  lotuliukas.gif  buvom susitare gimdyt pas gyd Volochovic, ji mus buvo perspejus kad rug 29 negales del tam tikru priezasciu, niu galvoju negi taip jau ir bus kad gimdysim kaip tik ir opa ir yra  doh.gif  bet as jau nesijaudinau, ateinam i gimdykla o ten gyd Domza ir manau pati nuostabiausia akusere Danute  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif Dziugu skaityt dziugias naujienas thumbup.gif
Va, kad ir atrodo neimanomi tokie sutapimai, o buna biggrin.gif Tai manau ir neverta tartis..
Atsakyti
Sveikutes.
As taip pat manau gimdyti RK, bet dar iki galo neapsisprendziau. kol kas traukia ten tai, kad visi gydytojai apibudinami kaip labai profesionalus. butent pas toki ir noreciau patekti. tad ar verta tartis is anksto, jei, pas ka be patektum, vistiek butu gerai?... ka apie tai manot? kita vertus, gal patikimiau, kai zinai, kad viskas jau sutarta, nors neretai pasitaiko, kai tenka visgi gimdyti pas kita gydytoja.
as pvz. nepazistu nei vieno is tu gydytoju, nesu ju macius ar turejus reikalu. ar verta tartis su kazkuo vien tik tam, kad jaustis uztikrinciau??? patarkit, prasau. unsure.gif
Atsakyti
O man dar toks klausimukas del aprangos gimdant blush2.gif Ar ten duoda kokius marskinius ar savo reikia tureti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 06, 13:04)
O man dar toks klausimukas del aprangos gimdant blush2.gif Ar ten duoda kokius marskinius ar savo reikia tureti? g.gif

duoda-nebent norisi savais apsivilkti ax.gif
Atsakyti
Mamos turiu pora klausimelių ax.gif
1. iškarto po gimdymo ar paguldo vaikelį ant pilvo, ar duoda pamaitint pirma karta dar bunant gimdykloj?
2. Nuo gimdymo stalo reikia paciai lipti ir eiti i palata, ar nuveza?
3. Ar patogus gimdymo stalai? Kai teko pirma karta gimdyti (Šv. Jokubo ligon.) bai buvo žiauriai nepatogus stalas ar lova , liko neigiami atsiminimai.
4. Kada atiduoda vaikeli mamai?
Atsakyti
mes priemime dar apsirengem savo marskinius, chalata... atejus i gimdykla dave marskinius, siulau su avo ir negimdyt, tie ju marskiniai ir pritaikyti gimdymui, kad butu ir patogu ir paciai veliau plaut nereiks ir prisimint visko, nebent ismest g.gif dar merginos paimkit i gimdykla ranksluostuka, man jau ant gimdymo stalo taip kartsa pasidare ir silpna, tai vyras greit prie kriaukles lotuliukas.gif labai padejo smile.gif kita syki kai gimdysiu, jei nestumas sklandus, viskas oki tai tikrai nesitarsiu, nebent su akusere, o su gydytoju nemanau kad reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 06, 14:12)
Mamos turiu pora klausimelių  ax.gif
1. iškarto po gimdymo ar paguldo vaikelį ant pilvo, ar duoda pamaitint pirma karta dar bunant  gimdykloj?
2. Nuo gimdymo stalo reikia paciai lipti ir eiti i palata, ar nuveza?
3. Ar patogus gimdymo stalai? Kai teko pirma karta gimdyti (Šv. Jokubo ligon.) bai buvo žiauriai nepatogus stalas ar lova , liko neigiami atsiminimai.
4. Kada  atiduoda vaikeli mamai?

1. Padėjo, davė maitinti.
2. Nulipti reikėjo, nuvežė, nes pati nepaėjau.
3. Man patogu buvo.
4. Iš karto po gimdymo.

Atsakyti
eda9 aciu 4u.gif
Kada atiduoda vaikeli mamai? turit omeny iškarto po gimdymo vaikelį veza kartu su mama į palata ir palieka?
Atsakyti