QUOTE(FAJITA @ 2009 09 26, 17:09)
as gimdziau RK,kartu su vyru,bet i okias paskaitas neejom,net kalbos nebuvo. tik vyras turejo vaziuot namo sau rubu atvezt,nes apie tai kazkaip nepagalvojom, kad ir jam reikes persirengt.
o gal tos paskaitos,tai naujai ivesta tvarka? nes gimdziau pries 1,7metu. nieko,po keliu menesiu,kai antra karta vaziuosiu gimdyt,tai suzinosiu viska.
man ten patiko. o ir su gydytojais nesitariau,bet viskas buvo tvarkoj,visi gerai rupinosi ir manim ir vaikeliu
o gal tos paskaitos,tai naujai ivesta tvarka? nes gimdziau pries 1,7metu. nieko,po keliu menesiu,kai antra karta vaziuosiu gimdyt,tai suzinosiu viska.
man ten patiko. o ir su gydytojais nesitariau,bet viskas buvo tvarkoj,visi gerai rupinosi ir manim ir vaikeliu
kad nelabai ir zinau nuo kada pas juos tie kursai, bet lb gerai, siaip daug ka paaiskina ir konkreciai apie savo tvarka irgi. duoda sarasiuka net, ko gali prireikt atpirkt, nu ten tik siulai, bintai, klizmute - smulkmenos zodziu, pasako, ka turet gimdykloj, ka siaip su savim imt, nu gaila palatu neaprode, bet su pacia ligonine biski susipazysti ten vaiksciodamas. nu patiko man, naudos gavau.