Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

Mes irgi jau namučiuose nuo antradienio iš RK. Viskas buvo thumbup.gif personalas nuostabūs žmonės , maistas neblogas, na su dušu antrame aukšte prasčiau bet sugebėjau tris dieneles praustis rolleyes.gif rolleyes.gif

QUOTE(ircik111 @ 2009 09 23, 09:57)
. Atvaziavome su vyri sestadieni 4.30,tuo metu budejo Raguckiene. Labai maloniai apziuriejo,buvo dar laikas klizma pastatyti ir pagulde i gimdykla. 8 val pasikeite pamaina ir pagymdziau jau pas kita daktare(pavardies gaila nezinau,nes buvo be zenkliuko) Jau 10.40 turejome savo grazuole.Visko labai patenkinta,daktare labai padejo sunkiausiais momentais(tikrai reikia klausyti ir daryti tai kaip sako daktare).Per tos 2 dienos kur buvome palatoje sutikai tik gero personalo ir daug demesio. Dar karta noriu padiekoti visa RK personala uz gera darba ir demesi.(Tik del maisto-man buvo mazuoka  smile.gif )

tai mes tą pačią dieną gimdėm thumbup.gif tik mes vakare atvažiavome...ligoninėje ramuma...gimdyklos tuščios...sakė tik vienasleliukas gimė tą dieną tai buvo jūsų mergytė wub.gif
Tada budėjo Sakalausaitė ir akušerė Inga... thumbup.gif thumbup.gif nors mano gimdymas truko tik 1, 5 val bet visko buvo ir juoko ir pykčio kad jau nebegaliu ...bet tų dviejų moterų dėka ( aišku ir savo lėlytės ) gimdymą prisimenu su šypsena wub.gif
Atsakyti
as snd buvau rk,tai jau pirmadieni pakuoja mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitazmonele7 @ 2009 09 25, 20:37)
as snd buvau rk,tai jau pirmadieni pakuoja mane  ax.gif

kiek jums laiko ir kodel pakuoja?
Atsakyti
QUOTE(jurgitazmonele7 @ 2009 09 25, 20:37)
as snd buvau rk,tai jau pirmadieni pakuoja mane  ax.gif

Ir as siandien buvau RK. Man jau terminas, kaklelis suminkstejes, sutrumpejes, bet niekas daugiau nevyksta verysad.gif Gyd. sake, kad lauks iki spalio 6d. Nenoriu pernesioti, o taip pat ir nenoriu, kad skatintu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 25 rugsėjo 2009 - 20:35
QUOTE(Kačia @ 2009 09 25, 21:33)
Ir as siandien buvau RK. Man jau terminas, kaklelis suminkstejes, sutrumpejes, bet niekas daugiau nevyksta verysad.gif Gyd. sake, kad lauks iki spalio 6d. Nenoriu pernesioti, o taip pat ir nenoriu, kad skatintu 4u.gif

o kas cia toks per sprendimas iki spalio 6d.? ka ji nori pamatyti ar kodel laukti tiek? nu ilgokai ilgokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 09 25, 21:41)
o kas cia toks per sprendimas iki spalio 6d.?

Spalio 6d. man butu 40 sav.+12 d. Pirmas sunelis irgi nenorejo islysti iki termino, tai irgi pridejo keleta dienu, tai pats issikrapste, be jokiu skatinimu. Viskas butu gerai, bet jis per tas kelias dienas pilvelyje auga, delto gimdyt buvo gan sunku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 26 rugsėjo 2009 - 10:23
QUOTE(Nelly_K @ 2009 09 25, 21:41)
ka ji nori pamatyti ar kodel laukti tiek? nu ilgokai ilgokai  g.gif

Gal but nori stebeti ar veikla vyksta ir tada spres, ar skatins ar CP darys. Leido man vaikscioti iki spalio 6d. su salyga, kad vaiko tonai bus geri. Dabar kai nueinu, tai ne tik tonus klauso, bet ir ant kedes sodina ax.gif

Nelly, o tu irgi i apziuras RK vaikstai ar dar tik siaip domiesi g.gif
Atsakyti
o man terminas pagal menesines buvo 14,o pagal echo 29iseina,tai gan didelis tarpas,tai va pirmad jau guldo
Atsakyti
QUOTE(jurgitazmonele7 @ 2009 09 26, 14:05)
o man terminas pagal menesines buvo 14,o pagal echo 29iseina,tai gan didelis tarpas,tai va pirmad jau guldo

O tau kokia veikla vyksta. O ka nusprende daryt ar skatins, ar CP g.gif O kaip pirma leliuka gimdei g.gif

Sekmes tau pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 26 rugsėjo 2009 - 13:14
QUOTE(Kačia @ 2009 09 26, 11:51)

Nelly, o tu irgi i apziuras RK vaikstai ar dar tik siaip domiesi g.gif

as dar i apziuras nevaikstau, ankstoka gi man, o siaip lankausi privaciai kitur kol kas ax.gif bet gimdyt ruosiuosi tenai, todel ir i paskaiteles nuvariau ir jumis domiuosi, kaip kiekvienai ten sekasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2009 09 26, 11:23)
be jokiu skatinimu.

zinau, kad su skatinamaisiais lb skauda gimdyt, kai visa ta veikla greitai vyksta... jau geriau palaukt, kiek gali smile.gif
Atsakyti
as gimdziau RK,kartu su vyru,bet i okias paskaitas neejom,net kalbos nebuvo. tik vyras turejo vaziuot namo sau rubu atvezt,nes apie tai kazkaip nepagalvojom, kad ir jam reikes persirengt.
o gal tos paskaitos,tai naujai ivesta tvarka? nes gimdziau pries 1,7metu. nieko,po keliu menesiu,kai antra karta vaziuosiu gimdyt,tai suzinosiu viska. biggrin.gif
man ten patiko. o ir su gydytojais nesitariau,bet viskas buvo tvarkoj,visi gerai rupinosi ir manim ir vaikeliu
Atsakyti
skatins turbut,3 cm atsidare,ir minkstas kaklelis,paruosiamieji vis kankina...
Atsakyti