Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(zana.vai @ 2009 09 21, 14:48)
o pazymos kad neserga TBC ir panasiai?  ax.gif

schmoll.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit , ar kai eina lankyti tai reikia ant koju tuos maiselius uzsideti, ar ten visi rioglina nesvariais batais. Tiek VGN, tiek AK stovi automatai kur galima isigyti tu maiseliu, o RK to nemaciau - gal as nepastabi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 09 22, 16:03)
Sakykit , ar kai eina lankyti tai reikia ant koju tuos maiselius uzsideti, ar ten visi rioglina nesvariais batais.

rioglina.
Atsakyti
QUOTE(zana.vai @ 2009 09 21, 13:48)
o pazymos kad neserga TBC ir panasiai?  ax.gif

sita pazyma gali del sventos ramybes tureti. Nes zinau viena situacija kai vaikui kazkas buvo blogai su plauciais kaltino teva tipo jis kaltas kad fliurograma nedaryta tipo kazkas negerai. Na zodziu. Mano vyras buvo padares del viso pikto. I gymdikla kiek zinau reikia vienkartiniu patiesalu 5vnt, svarius rubus ir slepetes vyrui, vaikui kojinaites vilnones. Ir sipsena veide-ji labai padeda ypac gerai veikia gyditojus. thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi jau namuose. Atvaziavome su vyri sestadieni 4.30,tuo metu budejo Raguckiene. Labai maloniai apziuriejo,buvo dar laikas klizma pastatyti ir pagulde i gimdykla. 8 val pasikeite pamaina ir pagymdziau jau pas kita daktare(pavardies gaila nezinau,nes buvo be zenkliuko) Jau 10.40 turejome savo grazuole.Visko labai patenkinta,daktare labai padejo sunkiausiais momentais(tikrai reikia klausyti ir daryti tai kaip sako daktare).Per tos 2 dienos kur buvome palatoje sutikai tik gero personalo ir daug demesio. Dar karta noriu padiekoti visa RK personala uz gera darba ir demesi.(Tik del maisto-man buvo mazuoka smile.gif )

QUOTE(eda9 @ 2009 09 19, 16:37)
Kai faina, sveikinu 4u.gif Nu gi papasakokit, smalsu  ax.gif

Atsakyti
sveikinimai visiems mamychiu "ishkeptiems pyragiukams" aukit dideli sveiki, laimingi ir grazhus!
o del teveliu batu, tai manishkiui leido persirengti tam pachiam priimamajam kaip ir man (apzhiuru kabinetuke), kitais atvejai s manau galima ir i tulika nubegt. svraus patogus rubai ir namines shlepetes, manu geriausia butu gumines, nes jas lengviausia ishlaikyti sterilias smile.gif mamai turbut taip pat gumines geriausia i gimdykla, nes vistik vandenys ir kt...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 09 23, 13:37)
mamai turbut taip pat gumines geriausia i gimdykla, nes vistik vandenys ir kt...

visus kartus buvau su paprastom naminėm. Nieko neatsitiko cool.gif
Atsakyti
o man sian pazystama vel sako, oi girdejau RK blogi daktarai dirba, kudikiu mirciu buvo ir tt. Kaip man atsibodo visas tas nuomones kisimas, nusisaut jau galima, kur noriu ten gimdau, ne viena ligonine nera superine bash.gif pasilaikytu tuos nuomones kisimus sau...
Papildyta:
beje, sian buvau antroje paskaiteleje RK, tai patiko, buvo faina vaiku gyd. ir akusere, gaila neiziurejau pavardes, bet pasirode lb maloni, viska kantriai aiskino, buvau tulike, cia kazkas rase oi kaip baisu, tai nzn ar tik tas vienas tulikas grazus??? normalustvarkingas, svarus tulikas ir dusas tongue.gif na zodziu sviesi tvarkinga ligonine nu vel neradau as ten prie ko prikibti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ircik111 @ 2009 09 23, 09:57)
Mes irgi jau namuose.

labai sveikinu, baltai pavydziu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 09 23, 22:44)
beje, sian buvau antroje paskaiteleje RK, tai patiko, buvo faina vaiku gyd. ir akusere, gaila neiziurejau pavardes, bet pasirode lb maloni, viska kantriai aiskino, buvau tulike, cia kazkas rase oi kaip baisu, tai nzn ar tik tas vienas tulikas grazus??? normalustvarkingas, svarus tulikas ir dusas  tongue.gif na zodziu sviesi tvarkinga ligonine nu vel neradau as ten prie ko prikibti  smile.gif

O kiek laiko trunka paskaitele? Ar jie papasakoja apie RK tvarka? Gal rode kokios palatos ir pan? 4u.gif
Man tik spalio pabaigoj... Beje, ar daug ten susirenka mamyciu su teveliais i paskaiteles? Noreciau saviski atsivesti, bet kol kas tik pati teuzsiregistravau g.gif
Atsakyti
As patenkinta RK ligonine: tiek personalu, tiek palatomis, tualetais ir pan. Aisku ligonine - ne viesbutis ir per daug kazko nesitikejau, bet dusai tualetai tvarkingi, suremontuoti, o personalas tikrai saunus 4u.gif
Man svarbiausia buvo kuo greiciau savo maziuke isvysti, todel buvau geros nuotaikos, visiems sypsojaus, nepamirsdavau ir to stebuklingo zodelio "aciu"... smile.gif
Manau viskas nuo nusitikeimo priklauso rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2009 09 24, 07:33)
O kiek laiko trunka paskaitele? Ar jie papasakoja apie RK tvarka? Gal rode kokios palatos ir pan?  4u.gif
Man tik spalio pabaigoj... Beje, ar daug ten susirenka mamyciu su teveliais i paskaiteles? Noreciau saviski atsivesti, bet kol kas tik pati teuzsiregistravau  g.gif

Del paskaiteles - tai trunka apie pusvalandi, o po to klausimai.
Pasakoja, kokia butent tvarka yra RK . Sake, jeigu niekas negimdo, ir gimdyklas parodo, palatas, bet kai as buvau nieko tokio nerode.
Buna apie 7-9 mamytes, kai kurios ir vyrus atsiveda, manau atskirai registruoti vyro nebutina, niekas tikrai neisvys 4u.gif
Labai maloni gydytoja ir akusere pasakoja, aiskina, man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2009 09 24, 11:28)
As patenkinta RK ligonine: tiek personalu, tiek palatomis, tualetais ir pan. Aisku ligonine -  ne viesbutis ir per daug kazko nesitikejau, bet dusai tualetai tvarkingi, suremontuoti, o personalas tikrai saunus  4u.gif
Man svarbiausia buvo kuo greiciau savo maziuke isvysti, todel buvau geros nuotaikos, visiems sypsojaus, nepamirsdavau ir to stebuklingo zodelio "aciu"... smile.gif
Manau viskas nuo nusitikeimo priklauso  rolleyes.gif
Papildyta:
Del paskaiteles - tai trunka apie pusvalandi, o po to klausimai.
Pasakoja, kokia butent tvarka yra RK . Sake, jeigu niekas negimdo, ir gimdyklas parodo, palatas, bet kai as buvau nieko tokio nerode.
Buna apie 7-9 mamytes, kai kurios ir vyrus atsiveda, manau atskirai registruoti vyro nebutina, niekas tikrai neisvys  4u.gif
Labai maloni gydytoja ir akusere pasakoja, aiskina, man patiko  ax.gif

Gal galite trumpai glaustai papasakoti pagrindinius dalykus is paskaitos apie ten esama tvarka RK.
DEKOJU
Atsakyti