Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

man 26 diena terminas ,o guldo del to ,kad man gestacinis deobetas tai tikriausei darys planine cezerio operacija verysad.gif Del to ir guldo anksciau termino.
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 19, 14:20)
Mes katik is RK. Patenkinti viskuo. smile.gif

kuo didžiausiai ir linksmiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 19, 18:02)
Reiktu pavarde pasitikslint...  blush2.gif Vyresnio amziaus.

Dar paklausiu tada 4u.gif Ar siuntimą turėjot važiuodama gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 21, 10:30)
Dar paklausiu tada  4u.gif Ar siuntimą turėjot važiuodama gimdyti?

Tebeturiu, tureciau snd vaziuot toniuku ir kt pasitikrint. smile.gif O lelyte jau pienuku megaujas ir 5 para skaiciuoja. Nubegus vandenukam ar prasidejus kitokiai gimdymo veiklai, jokio siuntimo nereikia. smile.gif
Atsakyti
Man tai liepe turet siuntima
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 21, 09:42)
Tebeturiu, tureciau snd vaziuot toniuku ir kt pasitikrint.  smile.gif O lelyte jau pienuku megaujas ir 5 para skaiciuoja.  Nubegus vandenukam ar prasidejus kitokiai gimdymo veiklai, jokio siuntimo nereikia.  smile.gif

Jau didelė lėlytė, visa savaitė beveik smile.gif šiaip tai logiška, nu jei anksčiau prasideda gimdymas ar naktį, tai iš kur tą siuntimą paiimsi? smile.gif Negi išvarytų be jo ax.gif Bet žiūriu, kiek gydytojų, tiek nuomonių. Mano gydytoja irgi sako, kad važiuojant nereikia jau g.gif

Pradedu kažkaip galvoti, kad jau greitai gimdyti reikės unsure.gif Kažkaip pirmas kartas nebaisus, nes nežinai kaip ten kas, o apie antrą jau pagalvoju smile.gif Sako, kad greičiau, tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 21, 12:49)
Pradedu kažkaip galvoti, kad jau greitai gimdyti reikės unsure.gif Kažkaip pirmas kartas nebaisus, nes nežinai kaip ten kas, o apie antrą jau pagalvoju smile.gif Sako, kad greičiau, tikiuosi.

Linkim ir greiciau, ir lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 09 21, 11:57)
Linkim ir greiciau, ir lengviau  4u.gif

Nedėkosiu, kad išsipildytų 4u.gif
Atsakyti
as snd buvau rk,siuntimu anksciau nereikejo o dabar jei terminas suejes ir negimdai tai reik,aisku jei jau vaz gimdyti tai tikrai nereikia...
Atsakyti
sveikos smile.gif
as va lyg ir apsisprendziau gimdyti RK, bet turiu klausimeli smile.gif jeigu vyras dalyvaus gimdyme, kokiu pazymu jam reikia? o gal nieko nereikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zana.vai @ 2009 09 21, 14:37)
jeigu vyras dalyvaus gimdyme, kokiu pazymu jam reikia? o gal nieko nereikia?  smile.gif

nereikia jokių pažymų. Tiktais švarių rūbų persirengt į gimdyklą ir šlepečių.
Atsakyti
o pazymos kad neserga TBC ir panasiai? ax.gif
Atsakyti