Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(eda9 @ 2009 09 16, 19:09)
Labai labai dėkoju, rytoj pasiskambinsiu  4u.gif
O daug  nestuke.gif atėjo?

Kursai tik lapkričio gale, pavėlavau unsure.gif Nu bet kai ne pirmas nestuke.gif , tai gal jau tiek to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 16, 20:09)
Labai labai dėkoju, rytoj pasiskambinsiu  4u.gif
O daug  nestuke.gif atėjo?

tiesa sakant buvom 5, su vyrais ir viena panele su mama smile.gif
nzn, gal po tiek mazai registruoja, nes kabinetukas tikrai lb mazas..
Papildyta:
QUOTE(Rita25 @ 2009 09 16, 11:39)
o juk moteris, kuri norejo apziureti gimdymo namus pradzioje paskambino telefonu - juk tada ir galejo jai paaiskinti, kada ateiti, kad yra tam nustatytas laikas, o ne pasakyti, kad nevaziuokit is vis.

as tai isvis uzdrausciau tuos paziurejimus, ne muziejus koksai. I ka ten ziureti? Ka zmones ligoninej niekad nebuve? Ar kai nutinka nelaime, susergi ir guldo tave, leki paziureti? Guldo ir tiek. Nepatinka, neini kitur vistiek. nereikia taip susireiksminti, kad as ir mano gimdymas jau kazkas tokio ir as negulsiu, jei man ten negrazu ... gal kategoriskai as cia, nzn. na, pamatysi gimdykla, patiks, tai jau kitakart maziau skaudes? Ar bus ramiau vaziuojant, kad va, maciau, tai nebijau dabar biggrin.gif nzn ko ten i ka ziureti
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 17, 13:33)
Kursai tik lapkričio gale, pavėlavau  unsure.gif Nu bet kai ne pirmas  nestuke.gif , tai gal jau tiek to  ax.gif

As siandien uzsiregistravau spalio pabaigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 09 17, 13:37)
tiesa sakant buvom 5, su vyrais ir viena panele su mama smile.gif
nzn, gal po tiek mazai registruoja, nes kabinetukas tikrai lb mazas..
Papildyta:
as tai isvis uzdrausciau tuos paziurejimus, ne muziejus koksai. I ka ten ziureti? Ka zmones ligoninej niekad nebuve? Ar kai nutinka nelaime, susergi ir guldo tave, leki paziureti? Guldo ir tiek. Nepatinka, neini kitur vistiek. nereikia taip susireiksminti, kad as ir mano gimdymas jau kazkas tokio ir as negulsiu, jei man ten negrazu ... gal kategoriskai as cia, nzn. na, pamatysi gimdykla, patiks, tai jau kitakart maziau skaudes? Ar bus ramiau vaziuojant, kad va, maciau, tai nebijau dabar  biggrin.gif nzn ko ten i ka ziureti

ir as taip manau! drinks_cheers.gif
kaip kitos skundziasi dar del maisto, manau galima pora dienu pakentet arba prasyt, kad kas atveztu. reikia nepamirst, kad cia valstybine ligonine, ne privati...
Atsakyti
QUOTE(jolocka @ 2009 09 17, 17:27)
ir as taip manau!  drinks_cheers.gif
kaip kitos skundziasi dar del maisto, manau galima pora dienu pakentet arba prasyt, kad kas atveztu. reikia nepamirst, kad cia valstybine ligonine, ne privati...

tai va, kad baisu, kaip tos mamos megsta save su tuo nestumu susireiksminti. Aisku cia ivykis, bet... jau ne i tema varau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos mamytes!as ruosiosi gimdyti RK 23 diena vazuoju jau gultys i RK ligonine gal kas esate panasiaus termino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 09 16, 17:53)
važiuojant gimdyti- taip, nereikia. Tačiau jei nori vaikščiot toniukų klausytis- tada jau reik.

Dekui 4u.gif kazkaip panasiai ir masciau kad gali buti smile.gif
Atsakyti
Sakykit nestuke.gif , o ten tik toniukus klauso (3 k. buvau, tai man tik toniukus uzrase) ar dar ir ant kedes pasiziuri, echo padaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 18 rugsėjo 2009 - 13:09
QUOTE(Kačia @ 2009 09 18, 14:09)
Sakykit  nestuke.gif , o ten tik toniukus klauso (3 k. buvau, tai man tik toniukus uzrase) ar dar ir ant kedes pasiziuri, echo padaro g.gif

siandien buvau RK,tai irgi tik tonus paklause g.gif norejau kad ir kakleli kad patikrintu bet nesutiko unsure.gif
kaip supratau kol terminas pilnai nesueina tol ir rimtesnes apziuros nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 09 18, 14:09)
Sakykit  nestuke.gif , o ten tik toniukus klauso (3 k. buvau, tai man tik toniukus uzrase) ar dar ir ant kedes pasiziuri, echo padaro g.gif

o iš manęs net siuntimo paprašė...buvau vėlai vakare savaitgalį doh.gif jokių echo..jokios kėdės schmoll.gif
Atsakyti
As irgi kai buvau tai tonusu paklause 10 min.ir klubus pamatavo ir viskas irgi galvojau ant virtalioto teks lypti ,bet ne velnio schmoll.gif
Papildyta:
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubo @ 2009 09 18, 12:05)
Sveikos mamytes ir busimos mamytes!as ruosiosi gimdyti RK 23 diena vazuoju jau gultys i RK ligonine gal kas esate panasiaus termino? smile.gif

man 22d. paskyreapziura

QUOTE(Kačia @ 2009 09 18, 15:09)

mane taj sodino mirksiukas.gif echo nedare... teerminas buvo 12d

QUOTE(Dajli @ 2009 09 18, 16:16)
siandien buvau RK,tai irgi tik tonus paklause g.gif norejau kad ir kakleli kad patikrintu bet nesutiko unsure.gif
kaip supratau kol terminas pilnai nesueina tol ir rimtesnes apziuros nedaro.

as irgi snd buvau bigsmile.gif
Atsakyti