Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

o juk moteris, kuri norejo apziureti gimdymo namus pradzioje paskambino telefonu - juk tada ir galejo jai paaiskinti, kada ateiti, kad yra tam nustatytas laikas, o ne pasakyti, kad nevaziuokit is vis. Kai turejau gimdyti pirma karta, nuvaziavau i Rk su siuntimu, nes po termino jau buvo kazkiek dienu praeje, tai manes net neapziureje, is korteles nusprende, kad atvaziavau savaite per anksti, taip kad personalas nepasirode labai profesionalus ir geranoriskas - juk su zmonemis dirba...
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif Vyresniems pusantru ir 10, jauciu niekur neileis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita25 @ 2009 09 16, 11:39)
o juk moteris, kuri norejo apziureti gimdymo namus pradzioje paskambino telefonu - juk tada ir galejo jai paaiskinti, kada ateiti, kad yra tam nustatytas laikas , o ne pasakyti, kad nevaziuokit is vis. Kai turejau gimdyti pirma karta, nuvaziavau i Rk su siuntimu, nes po termino jau buvo kazkiek dienu praeje, tai manes net neapziureje, is korteles nusprende, kad atvaziavau savaite per anksti, taip kad personalas nepasirode labai profesionalus ir geranoriskas - juk su zmonemis dirba...

Na kazkaip nepastebejau, kad RK butu nurodytas nustatytas "ekskursiju" laikas g.gif buvo ant duru parasyta kada priimamos nestukes apziurai su siuntimais, kada lankymo valandos ir viskas. Net kai paskaiteles metu paprasem, kad aprodytu skyriu, pasake kad siuo metu yra 5 gimdyves ir tokios galimybes dabar nera. Taigi, manau, lieka tik skambint ir klausti ar turi laisva minutele "pareklamuot" savo skyriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolocka @ 2009 09 15, 12:51)
Labas visoms! paskaicius visus atsiliepimus ir as nusprendziau gimdyti RK. kai buvau praeita menesi RK kursuose man ten patiko

as blyn kazkaip praleidau, sian buvo viena RK pamokele, o kada kita? Kiek zinau, sake dvi turi but? Zinote, o gal pasiskambinti..
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 09 16, 16:22)
as blyn kazkaip praleidau, sian buvo viena RK pamokele, o kada kita? Kiek zinau, sake dvi turi but? Zinote, o gal pasiskambinti..

kita bus lygiai po savaites tuo paciu laiku (bent taip buvo kai as ejau)
Atsakyti
QUOTE(jolocka @ 2009 09 16, 16:38)
kita bus lygiai po savaites tuo paciu laiku (bent taip buvo kai as ejau)

aciu, kazka lyg prisiminiau, kai pasaket, kad po savaites smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eda9 @ 2009 09 15, 10:03)
Papasakokit vėliau apie kursus 4u.gif Gal reikėtų ir man užsirašyti? g.gif

manau verta ten uzsirasyti, kodel ne? siandiena pasakojo apie gimdymo eiga ir fiziologija, kas po ko ir tt, apie nuskausminima, na ir savo klausimus galima uzduoti. Pravede paskaitele visai maloni gyd., gaila neprisistate. Taip pat nezinojau, kur eiti, tai pas ka klausiau, parode ir paaiskino man normaliai, nors pagavau zmones pietaujancius, niekas ten manes neapibare biggrin.gif ligonine visai man nepasirode baisi, kaip kazkas ten anksciau rase, na normali ligonine, sviesi ir tiek. Zodziu nieko as ten nenusigandau.
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 09 16, 10:42)
Aciu uz atsakymus  4u.gif Vyresniems pusantru ir 10, jauciu niekur neileis  verysad.gif

Tai jau teks vaikučiams be mamos ~ 3 dienas pabūti.
Mano nuomone, išvis nereikia į ligoninę vaikams 4u.gif

QUOTE(R_Ko @ 2009 09 16, 17:20)
manau verta ten uzsirasyti, kodel ne? siandiena pasakojo apie gimdymo eiga ir fiziologija, kas po ko ir tt,  apie nuskausminima, na ir savo klausimus galima uzduoti. Pravede paskaitele visai maloni gyd., gaila neprisistate. Taip pat nezinojau, kur eiti, tai pas ka klausiau, parode ir paaiskino man normaliai, nors pagavau zmones pietaujancius, niekas ten manes neapibare  biggrin.gif  ligonine visai man nepasirode baisi, kaip kazkas ten anksciau rase, na normali ligonine, sviesi ir tiek. Zodziu nieko as ten nenusigandau.

O tai eiti per ten kur ir gimdant atvažiuoji blush2.gif O kiek laiko užtruko kursai?
Gal dar telefono nr. galima? Kažkur mačiau temoj, bet neužsirašiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As savo pirmajigimdziau RK ir dabar ketinu ten gimdyti ax.gif

Beje del siuntimo, tai jo neturejau su pirmu vaiku ir siandien buvau pas savo daktare, tai sake jokio siuntimo nereikia smile.gif turet tik sodra, pasa ir nesciosios kortele ir vaziuoji i pasirinktus gimdymo namus. tai va ir susibalamutinau, nes daugelis rasot, kad reikia siuntimo.....
Atsakyti
QUOTE(spyglius @ 2009 09 16, 17:34)
Beje del siuntimo, tai jo neturejau su pirmu vaiku ir siandien buvau pas savo daktare, tai sake jokio siuntimo nereikia  smile.gif  turet tik sodra, pasa ir nesciosios kortele ir vaziuoji i pasirinktus gimdymo namus. tai va ir susibalamutinau, nes daugelis rasot, kad reikia siuntimo.....

Su tuo siuntimu tai jau nieko nesuprantu. Nes patys gydytojai jau nežino kaip turi būti. Mano gydytoja irgi sako, kad važiuojant gimdyti nereikia siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 16, 18:44)
Mano gydytoja irgi sako, kad važiuojant gimdyti nereikia siuntimo.

važiuojant gimdyti- taip, nereikia. Tačiau jei nori vaikščiot toniukų klausytis- tada jau reik.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 16, 18:31)
O tai eiti per ten kur ir gimdant atvažiuoji blush2.gif O kiek laiko užtruko kursai?
Gal dar telefono nr. galima? Kažkur mačiau temoj, bet neužsirašiau blush2.gif

numeriukas 2610492
eiti per ten kur ir gimdant atvaziuoji ir i antra auksta smile.gif kursai uztruko kazkur 1.5val.
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 09 16, 18:36)
numeriukas 2610492
eiti per ten kur ir gimdant atvaziuoji ir i antra auksta  smile.gif kursai uztruko kazkur 1.5val.

Labai labai dėkoju, rytoj pasiskambinsiu 4u.gif
O daug nestuke.gif atėjo?
Atsakyti