Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

Ima pinigelius, jei be siuntimo atvaziuoji. Viskas parasyta internete, ligonines svetaineje.
http://www.vmul.lt/l...o-poskyris.html
Papildyta:
cia apie ANTAKALNI
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 15, 10:03)
Papasakokit vėliau apie kursus 4u.gif Gal reikėtų ir man užsirašyti? g.gif

Nedelsk. Norinciu, manau, netruksta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwaiduse @ 2009 09 15, 12:57)
Ima pinigelius, jei be siuntimo atvaziuoji. Viskas parasyta internete, ligonines svetaineje.
http://www.vmul.lt/l...o-poskyris.html
Papildyta:
cia apie ANTAKALNI

Tai suprantu, kai noriu šiaip pasikonsultuoti, bet jei tai rimtas atvejis ir reikia man pirmosios pagalbos, tai irgi imtų? g.gif Nu va, prasidėjo priešlaikinis gimdymas naktį, tai iš kur tą siuntimą gauti?
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 15, 14:18)
Tai suprantu, kai noriu šiaip pasikonsultuoti, bet jei tai rimtas atvejis ir reikia man pirmosios pagalbos, tai irgi imtų?  g.gif Nu va, prasidėjo priešlaikinis gimdymas naktį, tai iš kur tą siuntimą gauti?

na jei prasides prieslaikinis gimdymas tai siuntimo nereikia. jei siaip blogai pasijauti (bet negimdai), tai tada reikia... nesamone kazkokia, kaip zinot, kad blogai pasijausi? as galvoju, gal reikia pas gydytoja paprasyt siuntimo jei ka i RK.
antakalnyje jokio siuntimo nereikia ir viskas nemokamai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jolocka @ 2009 09 15, 14:01)
na jei prasides prieslaikinis gimdymas tai siuntimo nereikia. jei siaip blogai pasijauti (bet negimdai), tai tada reikia... nesamone kazkokia, kaip zinot, kad blogai pasijausi? as galvoju, gal reikia pas gydytoja paprasyt siuntimo jei ka i RK.
antakalnyje jokio siuntimo nereikia ir viskas nemokamai  nestuke.gif

Tai va, kada žinoti? Su pirmu nestuke.gif vos nepagimdžiau namie 30 savaičių doh.gif Galvojau, kad šiaip maudžia pilvą, o čia jau gimdau beveik smile.gif Ir tai AK apstaugė, ėjau pas gydytoją, pasiėmiau siuntimą, tada grįžau, dar apstaugė biggrin.gif O tada apžiūrėjo ir paguldė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 09 14, 22:54)
thumbup.gif pagirtinas poziuris!

tongue.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute26 @ 2009 09 15, 09:37)
I pamokeles gali registruotis ir lankyti nepriklausomai nuo savaiciu smile.gif

Keista pasidare paskaicius keliu busimu mamyciu komentarus, tiksliau juokinga  lotuliukas.gif Toks jausmas kad jus pacios nesate niekur dirbusios ir jai pas jus i darba, kai pilna darbo, daug posedziu, kolegos suirze, ateitu tokia moteriske ir dar su palyda ir pasakytu, zinote noriu apziureti jusu patalpas, parodykite prasau, gal kada dirbsiu pas jus, o gal sitas patalpas nuomosius kada  ax.gif . Ir kaip tada jus sureaguotumete? Mielai viska parodytumete? O gal persikreiptumete ir pasakytume kad moteriai ne viskas tvarkoj, gi pats darbo ikarstis, kolegos vos speja su darbais, posedziai vyksta, kokios cia dar ekskursijos doh.gif
Ligoninei irgi dirba zmones ir tikiu kad kai N tokiu norinciu CIA IR DABAR  paziureti ateina, tai nuotaika pas personala jau nekokia.

Ta diena kai mane pagulde i patologini skyriu ryta (as jau buvau pries paskutine, nors buvo tik 10 ryto) pagulde 7 moteris. O tai reiskia, kad 7 turejo israsyti, t.y. sutvarkyti dokumentacija, paaiskinti joms kaip ir kas ir t.t. Dar visoms naujoms 7 uzpildyti dokumentus, surinkti anamneze, paimti tyrimus, paaiskinti, atsakyti i klausimus ir t.t. ir pan. dar ta para gime apie 10 mazuliuku-stebukliuku ir ten dirba 1 arba 2 akuseres priemine, 1 arba 2 pogimdyviniam ir 1 gimdykloj. Ir TIKRAI VISKA JOS DARO PROFESIONALIAI!!!!! NUOSIRDZIAUSIAS JOMS ACIU!!!! O del gyd. Suckel, na taip ji nesisypso, nu gal labai retais atvejais, nu taip ji gruboka, bet viska daro tiksliai ir gerai, i klausimus atsako, moterims po gimdymo ir pilvukus patikrina ir krutys ir manksta parodo kaip daryti ir nebijo pasakyti kas negerai ir patarti kaip geriau. O svarbiausiai pamokina maitinti stebukliuka, jei veliuoja i vizitacija, tai ateina ir pasako, kad ji bus ne ryte o apie pietus, nes daug darbo, daug gimdanciu.

O jei tokiu nepatenkintu tik daugiau, tai tuo geriau, nes RK ir taip perpildytas. Geriau vaziuokit i AK, is ten prisiminimu tai ilgam liks

Aš visiškai pritariu nuomonei dėl tų vizitų ir norų - kiekvienai atrodo tik ji pati svarbiausia, reikšmingiausia... Labai, labai teisingas palyginimas su darbu įstaigoj - blyn, juk pavarytume ne vieną, ilgai nesupratusį ir vis pasiteiraut ko norintį, kai darbo daug ir galva net spengia nuo reikalų, kad tik viskas įvykdytum, nieko nepamirštum... Smagu skaityt teigiamą patirtį - tik patvirtiną nusistatymą gimdyt šioj ligoninėj wink.gif Taigi, būsiu viena iš tų, laukiančių eilėj tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rovita: 15 rugsėjo 2009 - 14:35
Merginos, ar po gimdymo vyresnieji vaikai gali lankyti palatose?
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 09 16, 08:55)

O tai kiek tiem vyresniems?
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 09 16, 09:55)

rodos įleidžiami vaikai nuo 12 metų amžiaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovita @ 2009 09 15, 15:27)
tongue.gif  nestuke.gif
Papildyta:
Aš visiškai pritariu nuomonei dėl tų vizitų ir norų - kiekvienai atrodo tik ji pati svarbiausia, reikšmingiausia... Labai, labai teisingas palyginimas su darbu įstaigoj - blyn, juk pavarytume ne vieną, ilgai nesupratusį ir vis pasiteiraut ko norintį, kai darbo daug ir galva net spengia nuo reikalų, kad tik viskas įvykdytum, nieko nepamirštum... Smagu skaityt teigiamą patirtį - tik patvirtiną nusistatymą gimdyt šioj ligoninėj wink.gif Taigi, būsiu viena iš tų, laukiančių eilėj tongue.gif
user posted image

Mano nuomone siek tiek kitokia mirksiukas.gif jei palatos , gimdykla uzimta, aisku, nieks neaprodys, bet tai pasakyti galima visai kitu tonu ir ne surugusiu veidu, nors ir kiek darbo butu ar kaip pavargusi, tai nera sunku, o nestuke.gif ypac jautrios ir i tai reiktu atsizvelgti. Aisku geriausia eiti tam skirtom dienom. nestuke.gif Turi teise rinktis gyd. ir gimdymo istaiga. As ir pati, kai ruosiausi gimdyti antraji, vaziavau po ligonines, ten jei budavo galimybe (nebudavo nestukiu) aprodydavo, paaiskindavo ir ne tik man bet ir vyrui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2009 09 16, 09:50)
rodos įleidžiami vaikai nuo 12 metų amžiaus  g.gif

Jei atmintis neapgauna, tai man irgi atrodo, kad nuo 12 metų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 09 16, 11:15)
Mano nuomone siek tiek kitokia mirksiukas.gif  jei palatos , gimdykla uzimta, aisku, nieks neaprodys, bet tai pasakyti galima visai kitu tonu ir ne surugusiu veidu, nors ir kiek darbo butu ar kaip pavargusi, tai nera sunku,  o  nestuke.gif ypac jautrios ir i tai reiktu atsizvelgti. Aisku geriausia eiti tam skirtom dienom.  nestuke.gif Turi teise rinktis gyd. ir gimdymo istaiga. As ir pati, kai ruosiausi gimdyti antraji, vaziavau po ligonines, ten jei budavo galimybe (nebudavo nestukiu) aprodydavo, paaiskindavo ir ne tik man bet ir vyrui bigsmile.gif

Tai ir man RK viska aprode (tai buvo vasario men), bet as pries tai pasiskambinau ir paklausiau ar bus tokia galimybe, ar tures kas nors is darbuotuoju laiko mane pavedzioti po skyriu mirksiukas.gif kai skambinau pirma karta atsake, kad siuo metu visos uzimtos, tai ir nevaziavau, o antra kart sake vaziuokit kuo greiciau, nes tuo metu kaip tik nebuvo nei vienos gimdyves, tai kol neatvaziuos gimdanciu gales skirt man valandike, atlekiau kuo greiciau ir gavau ko norejau cool.gif
Atsakyti