Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 17:53)
Ai, dar prisiminiau... savo puodelį buvo gerai turėti...
Įdomu kaip dabar? g.gif

jei neturi puodelio tai neturės kur tau pilti arbatos doh.gif taip pat ir stalo įrankių reikia, nes kitaip teks rankom valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti

labas rytas smile.gif sakykit gal kas zinot o kaip del nuskausminimo ar pasiulo,ar kitaip "kazkaip "reikia prasyt smile.gif mane domintu epidura smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata N.: 04 rugpjūčio 2009 - 09:54
tai: puodelis, lėkštė, šaukštas, šakutė. Turbūt užtektų...
Kai buvau paskaitoje tai sakė, kad daugiausia gimdo liepos, rugpjūčio mėn.
Buvo kelis kartus kad siuntė į kitą ligoninę...
Papildyta:
QUOTE(Renata N. @ 2009 08 04, 10:54)
labas rytas smile.gif sakykit gal kas zinot o kaip del nuskausminimo ar pasiulo,ar kitaip "kazkaip "reikia prasyt smile.gif mane domintu epidura smile.gif

sakė jeigu reikės duos. T.y. jeigu prašysit tai spręs ar duoti ir ar ne per anksti ar vėlu.
Kai buvau sveika pradžia paskaitėlėse tai sakė geriausias laikas epidurui kai kaklelis atsivėręs nuo 5 iki 7 cm. Vėliau neduoda.
O RK sakė jeigu norėsit tai sakykite iš anksto nes tam reikia pasiruošti, ne taip greitai padaro....
Atsakyti
Į RK atsivežti savo:
puodelį, lėkštę, šaukštą, šakutę.
(nors regis man sriubą ligoninės lėkštėje davė) rolleyes.gif

Dar adialiuką vaikiukui.

Kas dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fionna @ 2009 08 03, 20:29)
Tikiuosi kai reikės gimdyti, nebus didelio antplūdžio ir kaip nors tilpsim... nepasiūlys kitur važiuoti  blink.gif  blush2.gif
Nes pirmą pagimdžiau kažkur po dviejų valandų nuo atvykimo į ligoninę. O antras sako greitesnis būna...  unsure.gif

QUOTE(Neraitė @ 2009 08 03, 21:28)
Tai čia dar nieko, vieną dieną ten guvo 50  doh.gif

Ir ka daryt kai per diena sitiek gimdyviu? blink.gif O antragimiai ir t.t. tikrai greiciau issiperi nestuke.gif 4u.gif Viskas bus gerai thumbup.gif
g.gif Tai dar reik bliudai puodai isidet, adijaliuka leliukui, gal ir desros galiuka koki biggrin.gif laugh.gif
Papildyta:
man atrodo, kad Rinne pariso g.gif Ir sveikint jau tikriausiai galima sokiai.gif 2.gif clap_1.gif
Atsakyti
Rinne 25m. susilauke sūnelio 3515/51 (Terminas buvo 08.01) (Pagal echo laukė sūnaus). smile.gif
idomu kaip jai sekes, lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien ten konsultacijoj, nes man jau terminas praėjo. Labai maloniai priėmė, pakonsultavo, užrašė vaikiuko toniukus. Gyd Raguckienė priėmė (tikiuosi tiksliai tokia jos pavardė), labai šiltas, malonus žmogus pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 08 04, 15:41)
Rinne 25m. susilauke sūnelio 3515/51 (Terminas buvo 08.01) (Pagal echo laukė sūnaus). smile.gif
idomu kaip jai sekes, lauksim ziniu smile.gif

Saaakiau thumbup.gif drinks_cheers.gif clap.gif
Atsakyti
man įdomustoks dalykas - prie trejus metus,kai gimdžiau RK sūniuką, tai spintelėj tokie nedidukai tarakoniukai gyveno, na o naktį tie gyviai ir per manenepasibodėdavo praeit,ir perpalatos grindis. Ar dabar jų ten tebėra? Kas nors susidūrėt? Man tai labai svarbu, renkantis, kur gimdyt antrą g.gif
Atsakyti
Mazi tarakoniukai? Tj jau trbt uzauge bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 08 04, 10:54)

man tai gal kokius tris kartus siūlė, bet aš atsisakiau, o po to jau kai norėjau tai buvo vėlu lotuliukas.gif

QUOTE(Fionna @ 2009 08 04, 14:29)
Į RK atsivežti savo:
puodelį, lėkštę, šaukštą, šakutę.
(nors regis man sriubą ligoninės lėkštėje davė)  rolleyes.gif

Dar adialiuką vaikiukui.

Kas dar? g.gif

tai lėkštes sriubai ir antram tai duoda, nereikia savo

QUOTE(InRed @ 2009 08 04, 19:26)
man įdomustoks dalykas - prie trejus metus,kai gimdžiau RK sūniuką, tai spintelėj tokie nedidukai tarakoniukai gyveno, na o naktį tie gyviai ir per manenepasibodėdavo praeit,ir perpalatos grindis. Ar dabar jų ten tebėra? Kas nors susidūrėt? Man tai labai svarbu, renkantis, kur gimdyt antrą g.gif

nu birželį nieko tokio nebuvau pastebėjus g.gif

QUOTE(Murlyka @ 2009 08 04, 21:31)
Mazi tarakoniukai? Tj jau trbt uzauge bus ax.gif

ir jau numirę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pries 1,5met.tarakoniukai matyt jau buvo ne tik uzauge, bet ir numire.
Arba nepastebejau.Nors vargu-savaite ten pralaike, tikrai nebutu pro mano akis praslyde...
Atsakyti