Įkraunama...
Įkraunama...

*Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)*

QUOTE(Austute @ 2009 09 11, 12:43)
Aciu, kad pasidalinai.  4u.gif
Bet niekas neraso ka riketu vyrams veztis,ta prasme persirengimui ir t.t.t., ka galim i gimdykla pasiimti, gal siuo klausimu turetum ka patarti? mirksiukas.gif

Sveikutes mamytes smile.gif
jungiuosi prie jusu, nes spalio viduryje taip pat planuoju gimdyti RK, todeel daznai paskaitau jusu atsiliepimus ir kol kas nekilo minciu persigalvoti.Na, as skambinausi i RK, jei kas norit is anksto susipirkti reikalingus daiktus, tai mielai ten padiktuoja sarasiuka, arba galima ji gauti nuvykus i vieta.Del vyro dalyvavimo tai pasake tiek per kursus, tiek paskambinus :vyras atsiveza svarius patogius rubus(isplautus, islygintus), slepetes, kad nebutu vaiksciota lauke.Zodziu tokia bendra tvarka del svaros ir siokio tokio sterilumo vaikelio atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(lainac @ 2009 09 11, 12:02)
kas norit is anksto susipirkti reikalingus daiktus, tai mielai ten padiktuoja sarasiuka, arba galima ji gauti nuvykus i vieta.

vyras atsiveza svarius patogius rubus(isplautus, islygintus), slepetes, kad nebutu vaiksciota lauke.

O jei atvažiuoju naktį be nusipirkto sąrašiuko, tai kaip? ax.gif Geriau tada būtų vėliau nupirkti tai ką sunaudojai, nes per pirmą gimdymą neprireikė bintų ir nežinau kas dar tam sąrašiuke smile.gif

Vyras turi atskiram maišely turėti švarius nedėvėtus rūbus ir šlepetes. Bent taip buvo prieš beveik 2 metus ax.gif
Atsakyti
Na, ir as buvau pasiziureti i RK ligonine vakar prisiskaiciusi cia geru atsiliepimu. Man jau 37 sav. Pries tai buvau susidariusi apie sia ligonine labai gera ispudi grynai is to kas cia rasoma. Nuvaziavusios su pussesere patyreme soka. Pries tai pasiskambinau ir paprasiau leidimo atvaziuoti."Nevaziuokite, mes labai uzimtos ir nieko cia jums nerodysim," - saltai nukirto man telefonu. Nustebau, bet mano gydytoja pasake, kad paprastai niekas su nieko nesitaria, tiesiog nuvaziuoja, ir viskas. Nuvaziavau ir as. Pastatas atrodo labai aplestas. Nera zenklu, kur turetumeme eiti. Paklasusios, kur cia priemimas buvom nusiustos ilgu koridoriumi i skubios pagalbos priemima, kur sesele ilgai mane tarde, ko cia atvaziavau ir kiek man savaiciu. Galu gale atskleide paslapti, kad nesciuju priemimas yra prie pat iejimo akuseriniame skyriuje. Teko eiti atgal. Pussesere nesugebejo atidaryti uzstrigusiu duru ir pagalvojo, kad durys uzrakintos, tad paspaude skambuti. Po 15 min pasirodziusi sesele apreke mus, kokios mes idiotes, net duru atsidaryti neistengiame. Iejusios atsisedome prie priemimo. Uzejau i tualeta. Neypatingai svarus, durys nerakinamos, nei muilo, nei tualetinio popieriaus. Kai isejau priejo kazkokia baltu chalatu apsirengusi moteriske ir pradejo tardyti, ko cia atvaziavom. Kai pasakiau, kad noreciau apziureti skyriu, atkirto, kad niekur neleis, nieko nerodys, nera cia ko vaikscioti, ir kad nieko stebuklingo nepamatysiu. Norejau isklausineti apie priemimo tvarka, bet pasake, kad viska suzinosiu atvaziavusi gimdyti. Vieninteli dalyka, kuri sutiko parodyti, buvo privati palata uz 200 Lt i para. Susimoketi reikia i prieki uz tris paras. Palata lyg ir nieko, bet tikrai neverta 200 Lt i para. Paklausiau, ar yra kitu variantu. Atsake, kad yra paprastu palatu uz 32 Lt i para be tualeto ir kriaukles viduje. Suprask kriaukles ir tualetai koridoriuje bendri. Moteriske gyresi, kad ligonine yra labai gera ir cia atvaziuoja gimdyti is visos Lietuvos. Tiesa pasakius, nesu maciusi baisesnes ligonines. Personalas pasirode labai grubus ir piktas. Isejusi is ligonines susitikau drauge, su kuria pasidalinau savo ispudziais. Drauge ilgai stebejosi mano naivumu. Anot jos, sita ligonine yra viena is labiausiai apleistu is prasciausiai administruojamu Lietuvoje, maistas ligoniams neatlaiko jokios kritikos. Ji labai stebejosi, kad kazkas gali palikti teigiamu komentaru apie ja. Matyt, tai daro pacios piktosios ligonines seseles. Dar sklando gandai, kad ten labai megsta kysius ir reketuoja gimdyves del pinigu. Tikrai nevaziuosiu ten gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(xxx999sss @ 2009 09 11, 19:13)
Na, ir as buvau pasiziureti i RK ligonine vakar prisiskaiciusi cia geru atsiliepimu. Man jau 37 sav. Pries tai buvau susidariusi apie sia ligonine labai gera ispudi grynai is to kas cia rasoma. Nuvaziavusios su pussesere patyreme soka...
...Ji labai stebejosi, kad kazkas gali palikti teigiamu komentaru apie ja. Matyt, tai daro pacios piktosios ligonines seseles. Dar sklando gandai, kad ten labai megsta kysius ir reketuoja gimdyves del pinigu. Tikrai nevaziuosiu ten gimdyti.

Manau, ligonine tai ne muziejus, kuriame vykdomos ekskursijos, del to visai normalu, kad darbuotojos turejusios daug tiesioginio savo darbo, negalejo aprodyti Jums palatu ir gimdyklu, tuo labiau gal jos visos buvo uzimtos gimdyviu. O ligonine si gera ne del pastato grazumo, o del profesionaliu darbuotuoju.
Tualetai nerakinami tam atvejui, kad jeigu Jums ten pvz. pasidaris silpna (o po gimdimo taip atsitinka gan daznai), kad sesele galetu lengvai ir greitai Jums padeti. Maistas kaip ir visose ligoninese - Antakalnio vaiku ligoninej dar neskanesnis. Gimdziau RK nesitarus ir nieks manes del pinigu nereketavo.
Nesu sios ligonines darbuotuoja, as ten pagimdziau savo vaikeli ir antra ten gimdyciau 4u.gif
GN Vilniuje yra pakankamai, manau tikrai issirinksite sau labiausiai tinkanti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 09 11, 20:00)
ligonine tai ne muziejus, kuriame vykdomos ekskursijos

būtent. Gimdžiau ne kartą, tačiau visus kartus užkliuvo vienintelis dalykas- tai ligoninės maistas. Tačiau jis nuo skyriuje dirbančio personalo tikrai nepriklauso.
Atsakyti
Na, ir as buvau pasiziureti i RK ligonine vakar prisiskaiciusi cia geru atsiliepimu. Man jau 37 sav. Pries tai buvau susidariusi apie sia ligonine labai gera ispudi grynai is to kas cia rasoma. Nuvaziavusios su pussesere patyreme soka.

na visiems neitiksi gi. Bet primiausia, manau, vaziuojant reikia pacioms logiskai pamastyt, kada geriausia vaziuoti, jei nori kazka pamatyti. Tai buna savaitgalio rytai dazniausiai. del ligonines grazumo, tai cia manau visai tuscios kalbos, kaip dauguma cia kalbejo, ne i viesbuti vaziuojame, tai atvykus gimdyti, manau, ligonines grozi matysim maziausiai. Del gydytoju ar seseliu piktumo, tai cia retas toks komentaras pasitaike, visos kazkaip patenkintos jais. Manau jus iskart paveike toks nusiteikimas, kai nusiunte ne tuo koridoriumi, kai neatsidare durys ar apsauke paskambinus...

Bet tikrai aciu uz jusu nuomone 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2009 09 11, 20:16)
būtent. Gimdžiau ne kartą, tačiau visus kartus užkliuvo vienintelis dalykas- tai ligoninės maistas. Tačiau jis nuo skyriuje dirbančio personalo tikrai nepriklauso.

mano sesuo gimde, tai mama valgyt dare, vyras veze lotuliukas.gif manau, as neatsisakysiu mamos maistelio taip pat, juolab, kad pati siulo jau dabar. Del maisto, tai tikrai galima ka nors susigalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 09 11, 20:22)
mano sesuo gimde, tai mama valgyt dare, vyras veze  lotuliukas.gif

na, mano atveju, tai vyras darė, vyras ir vežė lotuliukas.gif Tačiau tokios menkos problemytės yra visiškas niekalas palyginus su tikrai geru RK personalu.
Atsakyti
Dar sklando gandai, kad ten labai megsta kysius ir reketuoja gimdyves del pinigu. Tikrai nevaziuosiu ten gimdyti.

geriau, kad gandu nerasytumet, o ta ka pamatet pacios.
Atsakyti
Man tai labai smalsu būtų išgirsti, kaip gi vyksta tas tariamas reketas lotuliukas.gif Neduosi- vaiko negaudysim? cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Matyt, tai daro pacios piktosios ligonines seseles. Dar sklando gandai, kad ten labai megsta kysius ir reketuoja gimdyves del pinigu. Tikrai nevaziuosiu ten gimdyti.

aišku čia viešas forumas ir kiekviena nuomonė yra gerbiama 4u.gif
Bet net kelis kart perskaičiau šį postą ir pagalvojau kad turbūt ne apie tą pačią ligoninę eina kalba rolleyes.gif rolleyes.gif Prieš tris metus gimdžiau ir tikrai muziejaus nesitikėjau..o maistas..aplinka ir personalas buvo thumbup.gif
Atsakyti
gimdziau ir as ten savo antra dukryte smile.gif personalas labai patiko smile.gif ir nieks jokiu pinigu nereikalavo blush2.gif jei nepatinka ir nori super konforto tai reik varyt i BAK smile.gif savo trecia leliuka irgi ten gimdysiu smile.gif
Atsakyti
Birzelio men. ir as pagimdziau savo dukryte RK ligoinėje. Sutinku, prabangos ten nera, bet ir buni tu ten tik 3 dienas jeigu viskas gerai ir su mama ir su veikeliu. O personalas tikrai labai malonus ir geras. Jei gimdyciau dar karta, tai vaziuociau i RK vel.
Atsakyti